Mamici de zmeurici de iulie-august (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am venit si eu de la dr, am stabilit data pe 7 iulie , adica la 40 de sapt daca nu se intampla pana atunci , as fi vrut mai devreme pt ca efectiv nu mai pot
vinerea viitoare pe 3 iulie ma internez sa-mi faca analize si marti pe 7 o scoatem pe bubulina si a 2 a zi e ziua mea asta e mai am 2 saptamani si vine si cadoul de ziua mea

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Rallu, Euphoria va tin pumnii pt maine

va asteptam cu vesti bune si cu pozici de zmeurici

_
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Elena, si tatal si sotul meu gatesc foarte bine: ciorbe, mancaruri, prajituri...tot ce vrei si ce nu vrei.
Singura mea suparare e ca din cand in cand ma mai apuca si pe mine bucatareala si daca e vreunul din ei acasa intra peste mine in bucatarie (sa ma ajute), intai da sfaturi, apoi incepe sa puna mana si in maxim 5 min ajung la spalat vasele, ei preluand controlul.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 1 zi
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Rallu cd am nascut la giulesti tot asa mi-a zis si mie sa ma prezint la 6,30-7, mi-a facut internarea apoi analize, si abia pe la 13 m-a luat la cezariana, am fost a 2 a , dupa op te aduce inapoi la terapie intensiva pana a 2 a zi cd te muta in salon, la bebe se merge la 3 ore
recuperare usoara si bebe sanatos si mancacios

_
AMR 2 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Euphoria, iti odresc o nastere usoara si un copilas sanatos.
Rallu, am niste emotii cand aud ca maine iti vezi copilasu, de nu pot sa-ti spun. Iti doresc ca totul sa mearga bine si o super intalnire sa aveti!
ingeras

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Felicitari proaspetelor mamicute daniele_b si anielas si bun venit zmeuricilor Dinu si Ania!
gata, am intrat si eu acum ca m-am linistit un pic...azi am fost gospodina, am profitat de vremea mai racoroasa sa fac piata si am si gatit (scrumbie la cuptor in staniol, snitele de pui in pesmet si ca desert avem porumb fiert si cirese pietroase...)
m-am intristat tare si am plans cand am aflat de la voi de Adriana Bahmuteanu...Dumnezeu sa-i ajute sa treaca peste toate!
missy si noi ne hotaram cam greu asupra numelui lui bebe...oscilam intre Petru si Paul si decizia mea a fost aceeasi- vom vedea cand se naste daca e Petru sau Paul
elenada sa-ti fie de bine prajiturica (o sa o pun si eu pe mami sa faca) si sa nu ai arsuri - de 2 nopti experimentez si eu , cred ca de la ciocolata, si nu ma lasa deloc sa ma odihnesc
grishca eu sunt tare in urma cu cumparaturile...astept sa rezolve sotul o problema cu cardul Master (Transilvania) de vreo 3 saptamani ma cert cu banca din cauza ca nu functioneaza pe net desi am facut toate demersurile necesare, ca sa pot in sfarsit transmite o comanda la Mothercare (preturile sunt la jumatate fata de mag. de la noi)...apoi saptamana viitoare merg la sora mea sa inspectez patutul (a cuibarit pe rand 3 puiuti) dar este in stare buna si daca il putem demonta il confisc... restul trebuie sa ma mobilizez ca timpul trece
ingeras26a nu inceta sa speri si sa ai credinta, vei fi rasplatita si noi suntem tot aici sa primi cat mai curand vestea cea mare!

Tinem pumnii pentru Rallu si Euphoria!

Adya 30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Rallu asa a patit si mama mea cu tata. Pana la urma s-a potolit si i-a cedat lui bucataria. Ea se ocupa de spalt curatenie de alte treburi casnice cu care tata nu se omoara desi o ajuta ca el e pensionar si mama nu e.
La mine acasa eu gatesc si sotul e cu facutul curatenie si cu spalatul rufelor. El bucatareste fripturi spagheti iar eu bucataresc mancare gatita.

Adriana deci pe 7 iulie urmeaza intalnirea cea mare. Iti doresc sa stea bebe in burtica pana atunci si sa ai o nastere usoara si bebe sanatos.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Coccorina felicitari pt. examene! de acum te poti gandi in liniste la venirea printesei pe lume.
Rallu deci maine la prima ora esti la maternitate. Doamne ajuta sa scapati cu bine.
mamilivia am citit acolo, imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva. gandeste-te la bebica si nu te mai intrista, asta e cel mai important acum. Tot in Tm vei naste?
Elenada sper sa-ti fi picat cu bine placinta cu visine. eu toata ziua am avut azi arsuri...si inca mai am.
Felicitari cu asa un tata bucatar!
Grishca ma bucur ca esti ok azi. asa e pe ultima 100 de metri, zile mai bune, zile mai proaste. Important e sa ajungem la termen si sa fie bebeii sanatosi.
Nico23 tin pumnii sa stea bb cat mai mult in burtic. ai grija de tine.
Ely_ct tare bine arati mamico si david se vede asa frumos la eco, super!
Pooh poate o fi momentul, cine stie...deja esti in 39 sapt. si, se zice ca bb2 vine mai repede. sa ne ti la curent.
Nusy felicitari pt. primele 2 sapt. ce repede a trecut timpul....nu-mi vine sa cred.
Adriana hai ca nu mai e mult. de ce nu a vrut dr. mai repede?
ce cadou frumos vei avea de ziua ta.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maine la 10:30 avem si noi intalnire cu bb. Sper sa fie totul ok, caci joi decoleaza dr. spre Antalya.

Nu am reusit sa dorm, nu am facut mancare, doar am lenevit, am luat copil de la gradi, am facut piata impreuna si am stat putin in parc.

Maine vreau sa fac si eu praji cu visine, doar ca erau prea urate cele din piata. sper sa gasesc maine mai faine. Mi-a dat si bunica reteta...asa ca nu-mi ramane decat de executat. sper sa ma simt si bine.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

Fetele, nu stiu ce sa intampla, dar m-au luat niste dureri de vreo ora, dar nu continue, din 15 in 15 min, ma doare spatele, pe sub burta, prin burta, imi amortesc picioarele. Poate vrea a mea printesa sa ne cunoastem mai repede. Revin cu detalii, daca nu plec la spital cumva
Pupici

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+37

Mergi la inceput