Mamici de zmeurici de iulie-august (61)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylla2009 spune:

MAMILIVIA ia un nospa si vezi cum te simti..daca nu mergi la spital.Probabil zmeurica ta nu vrea sa strice moda zmeuricilor de 37 de saptamani.
Ai grija de tine si de micutza,cu curaj inainte..stiu cat de greu poate fi.Iti doresc tot binele din lume.

Ylla 36+Luca Andrei si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor
Lucrusoarele lui Luca
Burtik 34+

AMR 9 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Giova,eu sper sa mai stea bb......sunt in 39. sapt,insa doar dupa data menstruatiei....medicul zice ca bb e mai mic cu 1 sapt/10 zilePooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Mamilivia,scoatem agitatele?sa ne tii la curent!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

am venit si eu de la dr, am stabilit data pe 7 iulie , adica la 40 de sapt daca nu se intampla pana atunci , as fi vrut mai devreme pt ca efectiv nu mai pot
vinerea viitoare pe 3 iulie ma internez sa-mi faca analize si marti pe 7 o scoatem pe bubulina si a 2 a zi e ziua mea asta e mai am 2 saptamani si vine si cadoul de ziua mea
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 38+ Anastasia Ioana
AMR 2 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Adriana , daca pe 8 iulie e ziua ta, de ce nu ati stabilit pentru 8 iulie? ar fi minunat sa aveti aceeasi zi de nastere, nu? Eu asa ma gandesc...e doar o opinie

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rallu

Elena, si tatal si sotul meu gatesc foarte bine: ciorbe, mancaruri, prajituri...tot ce vrei si ce nu vrei.
Singura mea suparare e ca din cand in cand ma mai apuca si pe mine bucatareala si daca e vreunul din ei acasa intra peste mine in bucatarie (sa ma ajute), intai da sfaturi, apoi incepe sa puna mana si in maxim 5 min ajung la spalat vasele, ei preluand controlul.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 1 zi
Asa arat eu acum

super faza, rallu, eu as vrea sa am asa un sot

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

Rallu, Euphoria, va vina bebeii sanatosi!

Sa aveti laptic mult si sa aveti parte de toata bucuria zilelor acestea!

Fetelor, cine scria de dulceata de capsune zilele trecute? N-am salvat reteta atunci si acum mor de pofta
Spuneti-mi si mie va rog cat se fierbea dulceata si cat stau borcanele in cuptorul cald fara foc? (Daca am retinut bine).
Se mai pune si altceva in afara de capsune si zahar?

36+ Filip
Luna a 9a
Minunea Sfantului Nectarie

http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mamilivia, ne mai zici ceva? Daca spui ca sunt din 15 in 15 minute pare ceva serios .

Euphoria, bafta multa! De fapt, avand in vedere cat e ceasul, probabil ca deja ai nascut.

Rallu, iti tin pumnii maine! Sa decurga totul bine si sa intri in curand sa ne spui ce fericita esti!

Pooh, pai oricum tu si Dienutza sunteti urmatoarele pe lista . Poate s-a inselat doctorul la eco sau e bb mai finut. Timeea cat a a avut la nastere?

Ely_cta, frumoasa initiativa, dar eu nu cred ca am cum ajunge. Imi e greu, ca se presupune sa iau si copiii dupa mine si sincer, acum nu le fac fata. Poate o sa ne vedem totusi cu carucioarele in parc .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

uauuuuuuuuu ... deja 6 zmeurici ... la mai multe inainte ...
noi am incercat sa punem poze ..sper sa mearga situl de mai jos..sper...nu am uitat de povestea nasterii, insa zilele astea sunt mai greu de pus in fata pc-ului .... dar nu am uitat.

anne-marry mamica lui teodor alexandru si evelina maria
burtica si alte pozici pozele mele

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

am luat no-spa, am facut un dus, m-am plimbat, iar durerile nu au trecut, dar mai stau, pentru ca nu s-au intensificat, sunt aproape regulate, din 15 in 15 min. Ma taie rau prin burta si e rau ca imi simt picioarele grele si amortite
Putina galerie, poate vine gagica

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns steadya spune:

Va trimit 2 linkuri cu nasterea in animatie 3D, pentru mine care nu am prea multe info au fost de folos, mai mult decat filmuletele live
nastere prin cezariana:
http://www.youtube.com/watch?v=xyN48VnRYUY&NR=1
nastere naturala:
http://www.youtube.com/watch?v=Xath6kOf0NE&annotation_id=annotation_981003&feature=iv

Adya 30

Mergi la inceput