Mamici de zmeurici de iulie-august (61)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Grishca, asta cu "de toate" e subiectiva....chiar foarte.
Fiecare ia ce crede ca i-ar folosi si lasa la urma ceva pentru care nu e inca hotarat.
Eu mi-am luat ce am crezut eu si n-am luat deloc in considerare ceea ce voi primii.
La nunta m-au inebunit toti ca o sa vad ce o sa mai primesc si am primit un set de linguri si unul de pahare.

La chestiile bebelusesti de exemplu, mie mi s-a parut indispensabila o pompa de san pt. ca eram foarte activa inainte si am e gand sa fiu la fel. Daca trebuie sa ies din casa sa am cu ce sa ma mulg si bebe sa primeasca tot laptic de la mine, nu formula.
In schimb nici nu m-am uitat dupa cantare, considerandu-le un factor suplimentar de stres.
Poate altcineva vede situatia altfel si si-a luat cu totul altceva.

Ia numai ce crezi tu ca e indispensabil si daca vezi pe urma ca-ti mai trebuie ceva, il cumperi atunci ca doar n-au intrat zilele in sac si nici nu se inchid magazinele.

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 1 zi
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Am intrat pe mail-ul comun si am vazut burtici foarte frumoase si mamici si mai si. imi pare bine sa va cunosc, sa va vad.
Mamilivia ai o butica frumoasa si camera bbline e super. Felicitari!!!
MQQM chiar am crezut ca e un pepene. Asa pofta mi-ai facut ca i-am transmis sotului ca inainte de a ajunge acasa sa-mi ia un pepene. Dar am vazut si fotografia dintr-o parte si atunci mi-am dat seama ce era burtica ta. Frumoase desene....cred ca o sa-mi fac si eu cateva fotografii cu burtica pictata. dar cine sa mi-o picteze
RalluEuphoria va tinem pumnii pentru maine

31+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Imi vine sa dorm nonstop,oare vremea e de vina?abia m-am trezit si tot imi este somn.si bb e agitat,toata ziua a topait in burtica scumpul de el.
Pooh mi-ai facut pofta de paine in ou si ma duc sa imi fac.

31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari fetelor care au nascut, sa va traiasca bebeii!
Felicitari fetelor care trebuie sa nasca, nastere usoara si bebelusi sanatosi..
Eu mi-am aranjat analizele saptamana trecuta, dupa un FIV nereusit in mai si, by, mistake, am dat de eco din decembrie si DPN-ul era 3 august. M-a apucat plansul...mai aveam putin si nasteam...
Nu vreau sa va intristez, dar este atat de greu in unele momente...

Va pup mult pe toate.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ingerasule, nu mai plange, in curand o sa iasa soarele si pe strada ta.
Capul sus!

"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."

Atat e de mare burtica 38+ Robert Constantin
AMR 1 zi
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

V-am pus si eu cateva poze cu mine si o poza de la eco cu David pe mailul comun.
Pupici

31 + sapt cu David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am experimentat niste contractii nedureroase si partial dureroase,daca le pot numi asa......am bagat un no-spa si am stat la orizontala......ma tot gandesc daca n-au ceva legatura cu minunata mea constipatie,pt. ca nu e prima oara sa am contarctii cand sunt Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Daniela_b, Anielas: felicitari,mamicilor,sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi!!!

Rallu, Euphoria:nastere usoara,refacere rapida si bebei sanatosi!!!

Blanca: sotul meu a luat anestezicul de la una din cele doua farmacii de vis-a-vis de Piata Domenii
(nu mai stie exact care,dar sunt una langa alta...una e Dona si inca una,nu mai stiu cum se numeste).

Sa va mai zic cate ceva despre noi...azi am implinit doua saptamani!!!
A venit din nou pediatra,ne-a zis ca se vede ca a crescut fata de acum o saptamana si s-a declarat multumita intru-totul de fetita noastra!
In continuare,e cuminte ,doarme, plange doar daca intarzii sa-i dau papica...e o dulce! Ma trezeste noaptea de 2 ori,la 1 si la 4 cand vrea sa pape,deja m-am obisnuit.Au venit si majoritatea rudelor/prietenilor/colegilor sa o vada,a primit multe hainute si jucarii.
Botezul l-am stabilit pe 1 august,trebuie sa mergem la restaurant sa vorbim pentru rezervare.

Voiam sa va spun parerea mea despre "batista bebelusului"...este excelenta!!!Eu am cumparat si pompita,insa a fost vax...mucisorii sunt tocmai sus de tot si desi pun ser fiziologic,cu pompita nu fac absolut nimic,nu ajunge pana acolo ca sa-i traga...iar fata fornaia pe nas de nici nu putea sa suga,obosea si adormea la san...asa ca s-a dus alaltaieri sotul la farmacie si a cumparat batista bebelusului si nu va spun cat de ca lumea scoate mucisorii...imediat..ii trage tocmai de sus de tot..asa ca sfatul meu este s-o cumparati si s-o utilizati fara frica,de cate ori este nevoie si chiar din primele zile..nu reprezinta absolut niciun pericol,e o minune!!!!

Sarcini usoare in continuare tuturor!!!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pooh

Elenada,cred ca tatal tau e un bucatar desavarsit!

Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+
AMR 2 Sapt.

Sa stii ca este. Intotdeauna numai el a gatit.Ii place sa gateasca. Are si cursuri de bucatar.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ingrid pui de Nusy la multe saptamani inainte. Sa cresti mare sa fii sanatoasa si fericita.

elena +34 Ana Maria & Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput