Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Cocorina,ai mai scapat de un hop!felicitari pt. terminarea sesiunii!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Grishca spune:
Rallu, Euphoria va tin pumnii sa fie totul foarte bine si sa va intoarceti cu bebelusii sanatosi acasa!!!

34+
Tudor
elenada spune:
Missy ma bucur ca ti-a placut articolul din Tabu. Desi nu este asa usor sa iti expui viata personala viata intima o fac in speranta ca intr-o zi mentalitatea acestei tari se va schimba si cuplurile infertile nu vor mai fi luate in ras ci din contra vor fi ajutate. E o chestie care tine de educatie de mentalitate dar poate candva totul se va schimba. Din pacate si mentalitatea cuplurilor infertile e influentata de mentalitatea celor din jur si atunci refuza sa vb de problema lor si isi ascund boala si suferinta.
Fetelor am papat placinta cu visine. A facut tata o tava mare. A iesit delicioasa. Peste cel mult o ora voi urla de durere de stomac si arsuri dar nu conteaza acum savurez clipa.
elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Grishca spune:
Noi suntem bine si am mai bifat o saptamana implinita in aceeasi formula. 

Ieri insa mi-a fost foarte rau, cu o gramada de contractii dar astazi ma simt foarte bine. Foarte ciudate starile astea...
Eu tot am impresia ca nu mai tremin de facut cumparaturile. Cu unele lucruri stau insa in dubiu. Adica nu mi-as cumpara pompa pentru sani pentru ca nu shtiu daca voi avea nevoie pe de o parte pe de alta ma gandesc dar daca am nevoie si nu o mai gasesc sau nu mai am timp sa-mi iau de care vreau si tot asa si cu biberoanele si cu sterilizatorul si cu umidificatorul etc. Le-as cumpara pe toate oricum dar nici banii nu ma dau afara din casa... In plus nu shtiu ce voi mai primi... Bun ar fi si la noi un baby shower...
Fetele care sunteti la prima nastere ati cumparat de toate ?
34+
Tudor
lorelay_28 spune:
Multumesc Patricia pentru raspuns. nici eu nu le-am putut suporta de aceea nu le-am mai luat. dar apoi parca ma simteam vinovata ca nu le iau si ma gandeam sa nu aiba bebe de suferit.
MC2008 multumesc pentru listuta. Mi-am notat.
Grishca stai linistita ca nici eu nu am cumparat nimic pana acum. Cumparaturile de genul acesta sunt programate la inceputul lunii august. Pana atunci suntem in zugraveli. In iulie ne vine mobila pentru camera bblinei, dupa care urmeaza pregatirea camerei , a hainutelor si tot ce mai trebuie, creme, scutece, etc etc.
31+viitoare mami de
Maya Larisa
Dana15 spune:
Buna ziua burtici si mamici de zmeurici!
Eu sunt o burtica fericita de octombrie si din cand in cand va citesc (sa aflu mai repede ce ma asteapta
)
Vroiam sa va rog si in special pe Montana..spuneati despre un dvd cu dr Karp -"the happiest baby on the block" - luat de pe torente; m-ar interesa tare mult-poate cineva sa mi-l dea sau sa ma invete cum sa-l downloadez? multumesc anticipat! va doresc o zi buna!
Dana 24s
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
pooh spune:
Elenada,cred ca tatal tau e un bucatar desavarsit!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.
Nico23 spune:
Am reaparut si eu ... va citesc in fiecare zi dar de scris mai rar ... noi suntem bine la 33 de saptamani am avut ceva dureri de burtica am mers la doctor si bebita mea se apasa foarte tare cu , caputul jos ... aveam si noi 2,350 la 33 de sapt analizele bune doar o mica anemie cum am avut toata sarcina .. va pup dulce si Doamne ajuta sa mai stea bebei nostri in burtica macar pana la 37 + la toata lumea 

Rallu pentru maine 

30+