Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 11
coccorina spune:
am terminat sesiune cu brio!!
Gata, de azi sper sa fiu mai activa...oricum v-am citit mereu si am mai postat pe ici pe colo.
Duminica pe malul lacului a fost superb, la aer curat si gratar - ceafa si costita de porc care au fost delicioase
- as manca non stop de astea. E devarat ca drumul nu a fost tocmai bun si de-abia asteptam sa ma intind in pat, dar s-a meritat.
Am pus hainitele bebelinei la spalat si ma apuc de calcat, bine ca e racoare macar.Iubesc vremea de azi
. Sper saptamana asta sa termin tot cce mai am de facut.
Mie dr de familie mi-a facut ieri vaccin anittetanos si mi-a dat calciu injectabil cu vigantol. L-am luat de la farmacie nu-i bai, dar cand am citit prospectul, nu sunt chiar indicate nici una din cele doua pe timp de sarcina si alaptare
, decat daca e neaparat necesar! Voi ati luat asa ceva? Imi sun dr mai dupa-amiaza sa vaz ce spune....eu parca nu as lua.
Mai tz vreau sa fac si eu o tarta dupa reteta lui Pooh si branzoaice
, ca sotul moare dupa ele...
acm, pe mai tz
Viitoare Mami superr fericita!
35
Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
coccorina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Euphoria Dragele mele, In primul rand va multumesc pentru sustinere. Mai avem cateva ore si ne indreptam catre spital. Suntem programate mai pe dupa-masa, am preferat asa decat la prima ora, in ideea ca poate apuc sa ma odihnesc. Bineinteles ca n-am reusit, dar macar am incercat. Am fost destul de relaxata pana acum, dar cred ca urmeaza sa fac un atac de panica, caci m-a cam luat tremuratul :) Nu stiu de ce mi-e mai teama...de operatie...de durere...de cum voi face fata emotiilor...de cum va fi dupa...Cred ca de fapt, de toate. Va pup, ma duc sa mai trebaluiesc un pic, Multa sanatate, aveti grija de voi si de zmeurici! PS: Tare as manca o placinta cu visine :) |

Sa va intoarceti sanatosi amandoi!

Viitoare Mami superr fericita!
35
IsabelleAMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!
Giova spune:
of doamne
. D-zeu sa-l ierte pe micul ingerash! Mi-e groaza sa ma gandesc ce e in sufletul bietilor parinti.
am terminat cu cumparaturile, dar sunt cam varza, asa ca ma bag la somn. sper sa fiu mai bine dupa amiaza.
Euphoria bafta maxima sa ai. Te pregatesti pt. marea intalnire
. ia si tu un nr. de tel. din contul comun, sa ne dai vestile. va asteptam acasa!
Pooh eu m-am vopsit cu vopsea cu amoniac. am multe fire albe si nu le acoperea fara. ultima data cu Wella professional, uite ca la radacina se vad cele albe
. Musai sa ma fac si eu, pe la inceputul lui iulie.
rewteta o scriu mai tarziu, nu am chef acum.
mamilivia nu stiu prin ce treci. sper sa scapi de necazuri si probleme cat mai repede. aveti grija de voi!
_
Gio
35+ si Marco(06.01.2006)
poze
ely_cta spune:
Buna fetelor!
Azi am fost mai puturoasa si am dormit pana la 10.30.Am spalat niste rufe si acum vreau saa ma spal pe cap,dupa care cred ca intru la nanic.Aseara am stat pana la 12 si m-am uitat pe pozele cu voi.Toate sunteti frumoase si radiati!Azi am sa va pun si eu niste poze cu mine!
Ce frumos ca voi,cele din Bucuresti v-ati intalnit!!!!
Fetelor din Cta,nu vreti sa ne intalnim si noi inainte sa nastem?Macar o ora,la un suculet?Hai,organizam ceva sambata asta,mai devreme ,pe la 10.30-11 ca sa nu fie prea cald?Cornelia,Icmanu,Crixia,Jojo-miha,Galarina,ne vedem?
Euphoria ,mult curaj si nastere usoara!Asteptam vesti!
Pooh,eu m-am vopsit in sarcina,de 3 ori pana acum ,cu o vopsea cu amoniac!Dr meu spune ca astea sunt prostii!
Eu am o intrebare la voi!M-ati panicat cu lacul de unghii la nastere!Eu am gel pe unghii,ce sa fac,sa-l scot ca sa se vada unghia naturala?O sa vb si cu dr.
Pupici
31 + sapt cu
David Andrei
elena_adina spune:
Gata,am revenitsi eu,capitolul mancare este incheiat cu succes.Euphoria multa bafta,sa fiti sanatosi si sa avati grija de voi.
Adina
31s +
Razvan Ioan
Rallu spune:
Euphoria, multa bafta!
Eu n-am avut de ales ora asa ca maine trebuie sa ma prezint la 6:30 la spital. Cand va fi exact operatia, nu stiu.
Cat despre panica, imi da si mie tarcoale dar incerc sa ma tin tare si sa n-o bag in seama. Sa vedem daca reusesc pana la final sa ma tin pe pozitii.
La fel ca si tine, nici macar nu pot sa explic de ce mi-e frica.
Stiu sigur ca nu de durere, pt. ca sunt obisnuita cu ea si cu operatiile, insa clar tremura chiloteii pe mine.
"Daca rad cand toate merg prost inseamna ca am gasit pe cineva pe care sa dau vina."
Atat e de mare burtica 38+
Robert Constantin
AMR 1 zi 
Asa arat eu acum
elenada spune:
Rallu Euphoria nastere usoara va doresc si bebelusi sanatosi.
Scot un rand de majorete pt voi

elena
+34
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 4 sapt
Burtica mea la 33 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
mamilivia spune:
Giova, trec printr-o perioada foarte aiurea, dar nu cred ca are rost sa va incarc cu problemele mele, am deschis un subiect la in unul sau in doi... mergem mai departe, cine e interesat poate citi acolo. Aici e mai bine sa fiu doar o viitoare mamica, dornica sa imi cunosc printesa, si nu o femeie care a intampinat multe probleme in ultimele luni
. Multumesc Giova!
Apropo de vopsit, eu m-am vopsit de doua ori in timpul sarcinii, a doua oara ieri, m-am facut bruneta pentru prima data in viata. Eu eram o roscata convinsa, dar am hotarat sa imi schimb culoarea, daca tot mi s-a schimbat viata atat de radical in ultimul timp. Pun mai tarziu o poza cu mine bruneta, poate aveti chef sa imi ziceti daca e ok.
Pup fetele
s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
m_i_s_s_y spune:
FELICITARI MAMICUTE si BUN VENIT Dinu si Ania!!!!!! 

Euphoria - bafta maxima sa fiti sanatosi amandoi!!!!!!Nastere usoara!!!!!

Patricia - sexoasa mamica
esti neschimbata, arati super!!
Elenada - ma bucur ca sunteti in aceeasi formula, stai cuminte si vor fi si piticii cumintei! Sa vezi faza! Normal ca am luat revista Tabu in care e povestea voastra..o prietena a venit in vizita si a citit articolul...cu lacrimi in ochi mi-a spus: "cat de mult ati suferit voi si cata ambitie si daruire si iubire ati putut avea ca sa puteti reusi". Am fost tare impresionata, si iata ca datorita tie si proiectului vostru oamenii reusesc sa inteleaga cat de cumplit e sa lupti pentru ceva ce ar trebui sa fie firesc
Moniland - imi place maxim caruciorul fetitelor!!! Mai poti la birou?? Menajeaza-te cat poti, please!!
Lucialu - ma bucur ca ne-ai dat de veste si ca colul e inchis (sa ramana asa!!!!) stai cumintica in pat si streseaza-l pe dr daca e nevoie, mai bine sa fii monitorizata decat sa nu sti ce ti se intampla!
Dilaural - cum e TITI??? Mersi de info, si eu vreau sa-l comand tot pe ala rosu. Cum e materialul? Sezutul sport e reversibil, sau nu? Mersi mult!
Eu azi am intrat in febra cuibului
. De dimineata am spalat pentru prima data hainute de bebe!!!! mici, mici...frumoase foc, am facut ordine in camera bebelinei..nu mai am rabdare, vreau sa iau patutul, lenjeriile, cadita, sa le vad pe toate acasa...nu stiu ce m-a apucat...zici ca sunt in transa...mai este timp dar am senzatia ca nu imi va ajunge ca sa le fac pe toate. Am noroc ca am luat de la cumnata mea sterilizatorul si pompa de la Avent, sticlute, recipiente, etc. (i le-am facut noi cadou acum un an jumate cand s-a nascut fetita lor si acum le-am recuperat
)..
Pitica e miscacioasa in continuare...sunt geloasa pe sotul meu ca el ii poate da pupici
. Aaaa...si dupa cum ati vazut, de un timp ne hotarasem sa-i dam numele MARA...acum imi place tare mult si TIMEEA.., mi avusesem pe lista SARA MARIA.....dar acum TIMEEA imi suna cel mai bine....nu stiu ce sa fac!!!!! Vorba sotului meu, ne hotaram cand ii vedem mutrita!
Va las acum, mai am putina treaba..sper sa termin toate problemele de job pana vine pitica...daca nu...treaba lor...de abia astept sa fiu mami!
saptamana 31 cu pitica noastra scumpa - MARA 
ce mare sunt
Grishca spune:
Felicitari daniele_b!
Sanatate si bucurii micutului Dinu Maximilian!
Felicitari anielas!!!
Bine ai venit Ania!
34+
Tudor