Mamici de zmeurici de iulie-august (61)
Raspunsuri - Pagina 10
lorelay_28 spune:
Fetelor vad ca luati majoritate4a vitamine. Eu am incercat si am luat 2 saptamani, dupa care am renuntat la ele. Imi era foarte rau si ma durea stomacul. Dupa ce am renuntat la ele m-am simtit bine. Asa ca acum nu mai iau nimic. Voi ce ziceti ar tb sa iau ceva? Analizele mi-au iesit bine si i-am spus si doctorului acum 3 sapt cand am fost la el ca am renuntat la vitamine si a zis ca nu-i nimic. Ca am atatea fructe acum si legume....
Eu am programata urmatoarea intalnire cu doctorul pe 1 iulie. Sunt asa nerabdatoare sa vad ce face bblina...
31+viitoare mami de
Maya Larisa
PatriciaArdeleanu spune:
Lorelay, eu in sarcina asta nu am luat nimic in afara de magne B6 din cind in cind, din cauza de carcei. Toate analizele la capit asta sint bune, am doar o usoara anemie de trim 3.
la prima sarcina am luat si imi provocau niste stari de voima ingrozitoare si vomam toata mincarea, pina cind mi-am dat seama si le-am oprit.
Patricia
s33 si Rebecca
05.02.2005
mamilivia spune:
Patricia, mai ciudat era locul in care crestea piticoata mea, aveam piciorul drept extraordinar de mare
. Si referitor la baietel, nu e dintr-o familie in care sa auda mereu chestii bisericoase, dimpotriva, e un copil aiurit![]()
, vorbeste numai prostii toata ziua, nu stiu ce i-a venit ieri.
Motana, sper sa imi dea Dumnezeu putere a trec peste perioada asta, sa imi tin puiul in brate si sa uit de toate celelalte probleme
, mi-e foarte greu acum, ma simt fara putere, doar printesa ma mai salveaza, altfel as fi luat-o razna. Nu mai sunt la Timisoara, am venit la mama la Deva, mi-e mai bine aici deocamdata, incerc sa am credinta in Dumnezeu si sa trec cu bine peste toate. Apropo de credinta in D-zeu, am vazut un film din care m-a marcat o replica a unui barbat incercat de multe greutati. Ii murise sotia si avea o fata. Intre timp a cunoscut o femeie al carei barbat murise iar ea era insarcinata si isi pierduse credinta in D-zeu. Ea mereu spunea ca nu exista D-zeu, pentru ca daca exista nu o lasa sa treaca prin atatea greutati. iar el i-a spus asa: Un parinte nu vrea ca si copilul lui sa cada si sa se loveasca, dar nu poate fi mereu atent la ceea ce face acesta, insa intotdeauna este acolo langa el pentru a-l ajuta sa se ridice si sa il mangaie ca sa ii treaca durerea. Asa este si Dumnezeu, chiar daca picam, mereu este langa noi pentru a ne ajuta sa trecem peste ceea ce ne-a doborat. Am incredere ca in aceste momente Doamne Doamne ne ajuta pe amandoua, si pe mine si pe printesa, sa ne gasim linistea si puterea.
Va pupam

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu
+37 
MC2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pooh Fetelor,voi cu ce vopsea va mai vopsiti parul?Tot fara amoniac?Eu m-am vopsit de 2 ori in sarcna,cu loreal fara amoniac,dar parac ultima oara nu mi-a prins firele albe....acum mi-am luat alta,cu amoniac,aceea care se tine 10 min. pe par,insa ma tot uit la ea si nu stiu ce sa fac....sa ma vopsesc ori ba.... ![]() ![]() Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+![]() AMR 2 Sapt. |
Pooh, eu ma fac cu nuantator de la Pallette. Nu are amonica, si se spala din par dupa 2 spalari. Inainte de bebe am fost blonda, si m-am lasat in ideea sa nu fac ceva rau, si imi acopera si firele blonde, atunci cand se mai duce castaniul.
E un pliculet mic, deci la par mediu-lun ar trebui vreo 2-3 pliculete.

33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani
MC2008 spune:
Fetlor,
Referitor la bagajul de spital eu am compus urmatoarea lista:
Pentru mine:
-vata
-fasa tifon
-rivanol
-supozitoare glicerina
-bepantene / gamastan - care e mai ok
-tampoane sani / pompita de muls / recipient lapte / un bib sterilizat
-hartie igienica / servetele nas / prosopele hartie
-sapun / pasta / periuta / prosopel / perie par / clame/ elastic
-sosete / papuci / chiloti / pijama nasturi / halat
-cana / lingura / cutit / furculita / farfurie / paie
-tampoane mari (de noapte)
-balsam buze / crema maini / lapte corp f hidratant
-crema galbenele
-carte / reviste / mp3 / eventual laptop
Pentru bebe
-papmeprs nou-nascuti
-servetele umede
-baneocin pudra
-crema popou
-ceai colici (sa fie)
-sa fie ca hainute: 2 body-uri, sosetele, manusi, caciulita
Sa iau la mine si o cutie de lapte ptr nn? (sa nu am ghinion sa nu pot alapta). Stiu ca dau cei din spital, dar sa nu fie nevoie.
Cred ca am "compus" lsituta ok. Astept pareri/critici/completari.
33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani 
Euphoria spune:
Dragele mele,
In primul rand va multumesc pentru sustinere. Mai avem cateva ore si ne indreptam catre spital. Suntem programate mai pe dupa-masa, am preferat asa decat la prima ora, in ideea ca poate apuc sa ma odihnesc. Bineinteles ca n-am reusit, dar macar am incercat. Am fost destul de relaxata pana acum, dar cred ca urmeaza sa fac un atac de panica, caci m-a cam luat tremuratul :) Nu stiu de ce mi-e mai teama...de operatie...de durere...de cum voi face fata emotiilor...de cum va fi dupa...Cred ca de fapt, de toate.
Va pup, ma duc sa mai trebaluiesc un pic, Multa sanatate, aveti grija de voi si de zmeurici!
PS: Tare as manca o placinta cu visine :)
Mushil spune:
| citat din mesajul lui Euphoria Dragele mele, In primul rand va multumesc pentru sustinere. Mai avem cateva ore si ne indreptam catre spital. Suntem programate mai pe dupa-masa, am preferat asa decat la prima ora, in ideea ca poate apuc sa ma odihnesc. Bineinteles ca n-am reusit, dar macar am incercat. Am fost destul de relaxata pana acum, dar cred ca urmeaza sa fac un atac de panica, caci m-a cam luat tremuratul :) Nu stiu de ce mi-e mai teama...de operatie...de durere...de cum voi face fata emotiilor...de cum va fi dupa...Cred ca de fapt, de toate. Va pup, ma duc sa mai trebaluiesc un pic, Multa sanatate, aveti grija de voi si de zmeurici! PS: Tare as manca o placinta cu visine :) |
Bafta multa.
MC2008 spune:
| citat din mesajul lui Euphoria Dragele mele, In primul rand va multumesc pentru sustinere. Mai avem cateva ore si ne indreptam catre spital. Suntem programate mai pe dupa-masa, am preferat asa decat la prima ora, in ideea ca poate apuc sa ma odihnesc. Bineinteles ca n-am reusit, dar macar am incercat. Am fost destul de relaxata pana acum, dar cred ca urmeaza sa fac un atac de panica, caci m-a cam luat tremuratul :) Nu stiu de ce mi-e mai teama...de operatie...de durere...de cum voi face fata emotiilor...de cum va fi dupa...Cred ca de fapt, de toate. Va pup, ma duc sa mai trebaluiesc un pic, Multa sanatate, aveti grija de voi si de zmeurici! PS: Tare as manca o placinta cu visine :) |

Bafta multa!!!!

33 saptamani
Mami de Tudor
!!!!
AMR 7 saptamani
pooh spune:
Giova,baga reteta de sos!![]()
![]()
Lucilau,sper ca esti bine......
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
38+
AMR 2 Sapt.