Mamici de zmeurici de iulie-august (61)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Livia, voiam sa te incurajez, dupa ceea ce ai mentionat, ti-am citit posturile de la celalt subiect .
Acum ca am recitit ce ai zis despre baietel, nu e vis, chiar s-a intamplat, nu? Nu stiu ce sa zic dar sa stii ca Dzeu foloseste orice fel de oameni ca sa iti transmita un mesaj, mai ales un copil care e mai "receptiv" dpdv spiritual. Poate e o invitatie sa iti lasi greutatea asupra Lui sa te incredintezi Lui pentru ca tu nu trebuie sa suporti aceasta povara. Si cu atat mai putin fetita ta. Am vazut si sfaturile celorlalte fete, eu sunt de parere ca prin ura si razbunare nu ajungi decat sa iti satisfaci orgoliul propriu. Intra la Sufletu Credintei, sunt unele fete care te linistesc prin cuvintele lor. Mai esti la Timisoara, caci poate ajungi la o persoana despre care am auzit numai lucruri bune (e preot catolic parca, daca are importanta sau nu religia).

Suntem alaturi de tine si de printesa ta!

36+ Daria Alessia

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna dimineata si de la noi! Azi suntem mai bine , mi s-a reglat tensiunea la 13 jumatate , sunt sub tratamnet pana nasc .
Anielas felicitari pentru bebe , sa fie sanatos si mancacios !
Daniela _b felicitari pentru bebeic , sa creasca mare si sa te bucuri de el !
s 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu accept si cafeluta de la Giova si prajitura cu visine de la Patri .
Clara, am vazut pozele iat tu sexoasa rau Iti sta tare bine cu caruciorul Mi-ar place si mie un baby shower la cate chestii se primesc. Am vazut si coltul vesel din camera lui Bryce si am vazut ca ai si tu 2 tablouri.. Sunt de efect. Eu inca nu le-am pus pe pereti, cred ca mai trebuie sa fac ca am doi pereti pe care as putea pune.
Elena, ganduri mari, dar buneeeee.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Elenada,felicitari pentru saptamana 35!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Fetelor,voi cu ce vopsea va mai vopsiti parul?Tot fara amoniac?Eu m-am vopsit de 2 ori in sarcna,cu loreal fara amoniac,dar parac ultima oara nu mi-a prins firele albe....acum mi-am luat alta,cu amoniac,aceea care se tine 10 min. pe par,insa ma tot uit la ea si nu stiu ce sa fac....sa ma vopsesc ori ba....Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 38+AMR 2 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Anemona bine ca ati rezolvat cu parcatul caruciorului si nu au comentat vecinii.
Ylla deja ai programat cezariana? ce putin mai aveti!!!
Nici eu nu stiu ce sa fac azi de mancare. sper sa gasesc file de salau proaspat la Real si il fac cu un super sos invatat de la sorella din Italia.
Moniland bine ca ai rezolvat-o cu caruciorul. mama dar e adus din toate partile Europei.
Ely_cta eu am batista bebelusului si voi lua si o pompita, caci nu voi folosi BB decat in cazuri extreme.
Alinutza sa stii ca ai dreptate cu pozitiile in timpul travaliului. la mine a fost super scurt...dar eu stateam capra pe patul din sala de travaliu. era si foarte inalt, nu m-am putut urca in el...si asa mi-am gasit atunci pozitia buna.
Nu e singur al tau sot, al meu ar lesina, cred in sala de nasteri. oricum...am vazut si eu o nastere in sala de travaliu si m-am bucurta ca nu a venit cu mine. la noi totul e la vedere, nu ca in strainatate.
mQQm mersi pt. celelalate pozitii, chiar sunt interesante.
Sarmale...yammy...yammy.
Clara ma bucur ca a fost ok si s-a desfasurat bine BS.
super pozele, doamne ce cadouri frumoase ai primit. Mi-ar fi placut sa se faca si la noi asa ceva. sa le foloseasca bb sanatos pe toate.
Noce sa dea DD sa bnasti noaptea, atunci e mai liniste si il poate baga mai usor in maternitate pe al tau sot.
Pooh mi-ai facut pofta cu painea in ou...nu am mai mancat de cateva luni bune. Musai sa fac.
Patricia spor la facut praji, sper sa fac si eu sapt. asta...sa vedem cand.
Tu dormeai in timpul travaliului, mie imi era somn in sala de nasteri, intre contr. Ii ziceam dr. ca vreau sa dorm...doamne saracul ce moaca a facut...mi-a zis ca numai dupa ce-l scoatem pot dormi.
Elenada felicitari pt. inca o sapt. inceputa!
Moniland esti la birou? cum te simti azi?

gatam, incep sa ma pun si eu in miscare...caci nu e ok daca lenevesc azi.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coccorina spune:

Euphoria iti tinem pumnii sa ai un bb sanatos, frumos si papacios
Anielas felicitari!Bine ai venit pe lume Ania, sa fii sanatoasa, norocoasa devreme acs

Viitoare Mami superr fericita! 35 Isabelle
AMR 5 SAPTAMANI Bebelina in burtik Zambeste, viata e frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

`neataaaaa
giova ptr cafelutza,tareeeee buna

FELICITARI ANIELAS,ptr micuta Ania,sa va traiasca

bun venit noilor mamici de zmeurici si bine ati revenit mamici de zmeurici care nu ati scris de mult,ma bucur tare ca ati inceput sa scrieti

felicitari fetelor care ati fost la doc. si v-ati intors cu vesti bune
felicitari celor care s-au programat deja pt marea intalnire cu zmeurica

multumesc din suflet fetelor ptr raspunsurim-am mai linistit,inseamna ca nu numai a mea are toane mai "puturoae"
imi faceam griji fiindca Ebonee misca non-stop cu mici mici pauze si misca super tare,imi facea burta sa "fuga" ba intr-o parte ba in alta,cand mergeam pe drum se uitau oamenii ciudat la burta mea nu era niciodata o burta normala,nu am poze ca v-as pune,se impingea asa tare ca i se vedea exact piciorusul,manuta,bucile etc
Melissa e mai finuta vad,se impinge dar nu asa puternic,are miscarile mult mai finute decat sorasa si rar cand ma gadila pe la organe sau ma "scobeste"

ma apuc sa mai citesc din urma apoi am de calcat 2 masini de hainute ptr Melissa,in sfarsit am spalat ieri si am terminat si cu hainutele.

patricia,tocmai cand vroiam sa bag si eu un ochi la poze tu le-ai sters

ptr fetele care se pregatesc sa isi tina in brate zmeuricile
sa aveti un travaliu super usor,fara dureri si complicatii

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mushil spune:

Neata',

Ati citit stirea despre copilul nascut prematur al lu Bahmu si Prigoana. A murit, nu lua in greutate.
Dumnezeu sa-l odihneasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Euphoria iti tinem pumnii azi. Sa fie bebe sanatos, cuminte si fara colici.
Felicitari Anielas pentru Ania. Asteptam fotografii cu bblina.
Lucialu Meleea de unde sunteti mai exact?
Chiar nu e nici o mamica de zmerica din Oradea?

31+viitoare mami de Maya Larisa

Mergi la inceput