Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 8
mamidestefan spune:
Am incercat sa mai citesc putzin din urma ...dar imi pare mie ca s-a cam racit atmosfera pe aici..sau imi pare mie..

..
baietii nu prea ma lasa ...sa "bintui pe net"...ca sunt destule de facut...
nici nu stiu daca vine cineva...sau se mai tine INTILNEALA..

..
ca poate m-ati pune si pe mine la curent...ca de recuperat 10 capitole..in conditiile astea ..."cu pistolul la timpla"...nu prea vad ca voi reusi..
Nerantulei...pe care am ravazut-o si ieri ...scurt ..ca eram cam zapaciti dupa un drum cu multe tzipete...si copii miriiti...ambii..ca nici Stefan nu a fost mai prejos..
Si imi pare rau pentru patzania cu capusa...
-ici lui Gruia...sper ca azi a uitat prin ce a trecut ieri..
Lumi Concediu placut...si cit mai linistit 

Sabinel...

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:
Neata 
Noi asteptam cu urlete dintisorii 4 si 5
Speram sa vina mai repede....sau asteptam politia la usa ![]()
Bitza multam de cafea 
Lidia bine ati ajuns acasa 
Anca 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
mamidestefan spune:
Mi-a fost tare dor de voi...dar se pare ca putzina lume bintuie la ora asta...
aseara ..mai mai sa pling...ca nu mergea net-ul..cind am vrut si eu sa intru...
fug si eu la ale mele ..si mai revin
LIDIA
de
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Neata ![]() Noi asteptam cu urlete dintisorii 4 si 5 Bitza multam de cafea ![]() Lidia bine ati ajuns acasa ![]() Anca ![]() Babytza si puii Valentina DavidPoze Vot pt Maya ![]() |
...si multe floricele 

LIDIA
de
Didididi spune:
Ada am aruncat si eu un ochi pe bimbomarket; nu am vazut husa de bumbac; despre ce perna vorbesti, nu de alta dar pe scaunul de masina scrie ca de la 9 kg pot sa il intorc cu fata si cum Mihai are 10.6, l am pus deja cu fata; oricum nu prea il scoatem cu masina, dar m as baga sa ii cumpar o husa ca transpira f tare.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
Didididi spune:
Am aruncat un ochi pe la noi, cam mult 140 ron numai o husa.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
andy.p spune:
Buna dimineata....am dormit si noi fff.bine.Alexia s-a trezit o data pe la 2,30,a patrulat prin pat,apoi s-a cuibarit langa mine si a adormit
Ada m-as baga si eu la comanda cu voi.
Lidia bine-ati revenit,imi pare rau ptr ce s-a intamplat..principalul e ca sunteti k
Roxana tin pumnii sa iasa dintzishorii repede
Anca cat ma bucur ca sunteti bine
Bitza,Ange,Feli,Claudinna,Babymom
Nerantulaofff
ingrozitor,
Gruia.
Lumicand plecati??Gata bagajele?
Sabinel!!
sarbatoritilor de azi!!
Laura,
Andy (07.04.2002) &
Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
preety spune:
Fetelor multumim de urari pentru ieri si intoarcem si noi urarile catre sarbatoritii zilei de ieri si de azi!!! 
Sabinel sanatate multa si tot ce iti doresti, sa-ti faca bebelina viata cat mai frumoasa!!!
Lumi pe unde umblii?
Nerantula sanatate multa puiului... m-ati pus pe ganduri cu patania mai ales ca noi suntem fani iarba ...
Fetelor ati comandat deja la Bimbomarket? Mai am timp sa ma uit si eu poate mai zaresc ceva???
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
gaia.nevia spune:
Didi, aceasta este husa de care vorbeam.
uite despre scanul meu:
Proxima is the new car seat conforms to ECE 1144/04 to transport children from birth up to 18 kg ( Gr. 0+/1 ). Thanks to its double conformity, Proxima follows your baby's growth from birth up to 3 years. Comfort and safety accompany Proxima car seat during its use: the head and back support for newborns, padded and comfortable seat, the possibility to recline the car seat, ensures the best comfort in each step of your baby's growth.
The special head and back support ensures protection and comfort up to 6 kg, allowing your baby's back to keep a horizontal position, recommended for the first weeks.
The wide backrest and seat offer a more comfortable car seat to travel in absolute safety. The extra padded cover has been designed to guarantee extra comfort and it can be easily removed. Washable. The car seat can be reclined in 4 positions for comfortable trips. High grip harness in case of sharp stops. The harness is easily adjustable. For Gr. 0+ ( up to 13 kg ) the car seat must be fitted rear facing, from 9 to 13 kg it can be ftted front facing.
fiecare intelege cum poate, ca exprimarea este cat se poate de ambigua, eu deja l-am pus pe Radu cu fata, era prea lung si nu-i mai incapeau cracii ![]()
Nu am facut inca comanda, pentru ca nu am gasit persoana care are cont si poate plati ![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
monica_dicut spune:
preety eu bazaiam cu comanda. Nu stiu cum a ramas pana la urma.
Mi-a explicat Ada cum ati facut pana acum
. Daca vreti, eu am card de euro pe care ma gandeam sa-l folosesc sa evit cursul valutar (sper eu...) DAr nici nu stiu cum e ca l-am folosit doar afara, se ia ceva comision?? In plus am constatat ieri ca am si cont facut pe bimbo
ca ma tot chinuiam sa-mi fac si imi zicea ca adera de mail e deja folosita ![]()
DEci eu sunt deschisa si astept propuneri...
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata