Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 9
preety spune:
Moni eu daca iau sunt niste maruntisuri... deci tre sa mai adere careva...
Ada... husa aia universala e ok si ptr proxima? tu ai luat-o? nu mai transpira bebe asa rau???
Eu sunt multumita de scaunul Chicco Proxima ... ptr cine intreba... si de bimbo ptr servicii (probabil stiti ca eu am avut husa scaunului rupta si mi-au trimis alta in cel mai scurt timp) ... cred ca Nerantula!!!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
Nerantula spune:
Pentru bimbomarket am eu cont si as putea plati, insa nu m-am hotarat inca cu scaunul Proxima ... nu am inteles, copilul poate dormi la drum mai lung in el, se inclina suficient?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
6+ 
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Pentru bimbomarket am eu cont si as putea plati, insa nu m-am hotarat inca cu scaunul Proxima ... nu am inteles, copilul poate dormi la drum mai lung in el, se inclina suficient? |
Nu se lasa la maxim pe spate, dar pozitia de somn este destul de confortabila pentru a dormi puiul foarte bine, chiar si la drum mai lung

Miruna ce mai faci ? Cum va distrati la mare ?

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
preety spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Pentru bimbomarket am eu cont si as putea plati, insa nu m-am hotarat inca cu scaunul Proxima ... nu am inteles, copilul poate dormi la drum mai lung in el, se inclina suficient? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008 6+ ![]() |
Nerantula... Sorina doarme f bine in el... se lasa pe spate dar cu totul adik nu doar spatarul... practic copilul ajunge intr-un fel cu piciorusele in sus... nush daca ma intelegi... dar... ptr asta mica a mea se pare ca e f comod
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Bogdan!www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank">
Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
laureta spune:
Neatza pe racoare
Apropo de pestiuc si noi am papat peste ieri, pastrav![]()
Sabinel La multi ani!
Mussete 1 sapt mi a zis doftoritza ca dureaza rezultatul, deci pe vineri sper sa fie gata.
Nushule cred ca dai iama la LR nuuu? Si io stau pe margine asea, astept reducerile![]()
Lidia ma bucur mult ca sunteti ok acuma. Cred pitici sunt deliciosi bronzati
angelynna pupam gogosarul mic
nocom bine ai revenit
claudinna faina piscinutza
babytza pupam soricel evadator![]()

Feli
Felicitari fetelor care participati la Bazar am vazut pe acolo multe fete de la noi

SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
monica_dicut spune:
La care LR dati iama???? Livreaza aia din Fr din nou si io nu stiu??? Ca astia de la noi au preturi nesimtite rau de tot... apropos de asta, la babyexpo am vorbit cu tipa de la ei si imi zicea ca ei pe langa adaos la produse merg si pe un curs valutar de 4.7 ron 

. SI era tare mandra de ceea ce spunea.. imi venea sa 
Ah, scuze, Nocom
fac bine, cresc, sunt paranoica
d'astea, sti cum e 
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
27+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
gaia.nevia spune:
Nerantula, ai mei copii dorm foarte bine in masina. Proxima merge clar pt nou-nascut - cu pernuta reductoare inclusa, si este destul de generos si confortabil.
Poate ne putem vedea, ori tu cu babytza, sa-l vezi pe viu.
Didi, nu am luat husa, mi s-a parut cam scumpa...
Deci, cine face comanda, sa ma arunc?![]()
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi 
Nerantula bine ca e totul ok,
ici multi
Claudinna multumim de aprecieri
, m-au emotionat comentariile voastre la poze
si multi
ici. Sarmale
…bag si eu o tura saptamana asta
Anamona, Crina apuca cu dreapta dar si cu stanga…mai incolo sa vedem 
SABINEL, safii fericita si iubita alaturi de puiul tau si familia ta
La multe lunite Maia de Andreea ada , Vlad de Codruta
Babymom
multumim si tie de aprecieri, da la mama acasa au fost facute pozele. La ea ne vom muta
Uofff naspa faza cu, capusele 
Felicic super tare Valdut cu 
Lidia bine ati venit acasa, bine macar ca v-ati bronzat 
Bitza multam de
, mai dau eu una…s-a trezit de la 5.30 (adormita de la 19.30) 
Anca si noi va pupam, ma bucur ca a fost noaptea buna, sa fie si de acum inainte. Tinem pumnii sa scapati de boala cat mai repede
Babytza, uofff sa vina cat mai repede dintzocii 
Diddi, Preety 
Andy.p noi de obicei avem nopti bune…numai ca avem trezirea la 5.30 sau 6 maxim 7….speram sa aveti si voi nopti bune 
Ada voi cum sunteti? 
Moni
am burtica si pe tine
Laureta si noi va pupam
Noi am mancat iaurt cu mango si biscuiti cam 150g
, la pranz avem legume si ficatei
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
Nerantula spune:
Fetelor, nu vreau sa va incurc, mi-am facut niste socoteli si abia dupa 6 iunie pot cheltui acesti bani .. as putea sa fiu 'gazda' cu cardul meu, adica sa virati banii, fac comanda, etc, etc.
OK?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
6+ 
laureta spune:
Moni , la subiectul LR este o fata Inima care sta in Frantza si fetele vor face comanda prin ea. Pe 24 incep reducerile masive ![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole