Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Sabinel e ziua ta si nu spui nimic?
Sabinel,multa sanatate si fericire!
esti geamana sau rac

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

ua!!! dau refresh si tzac pac!! va multumesc din suflet si va invit la

Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Sabinelu'

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multe lunite Maia de andreea ada , Vlad de codruta !!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Nerantula, bine ati revenit din concediu! Imi pare rau de patania cu capusa.

Si eu i-am cules una lui Dragos din spatele urechii, dupa ce am fost la Debrecen la aquaparc. Am tot vazut timp de cateva zile un punctulet negru dupa urechea dreapta, dar am crezut ca e o mizerie lipita. Cand m-am uitat mai cu atentie in timp ce dormea, am vazut ca defapt "mizeria" are picioruse si mi-am dat seama ca e o capusa. Am scos-o rapid si cu usurinta cu o penseta, dar cred ca era doar pui.

Angelina, am vazut Crinul frumos. Da' i-au placut visinele, nu gluma! Pozele sunt facute in curte la mama, adica unde o sa va mutati?

Anamona eu stiu ca se poate vorbi de mana dominanta abia dupa varsta de 2 ani, cand, din punct de vedere neurologic, are loc lateralizarea emisferelor, dar la unii copii ( mai imaturi neurologic ) nici la 5 ani nu e stabilita pe deplin si clar mana dominanta. Cica testul care spune cu certitudine care e mana dominanta, ar fi sa vezi cu care mana se sterge copilul la fund . N-am scos-o de la mine, ci asa mi-a spus psiholoaga de la Victor de la gradi cand am stat de vorba cu ea.

Felicic, mi-a iesit bestiala vita cu legume! Un succes deplin! Multam .

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

nerantula: ce-a patit haiducelul Pupici sa-i treaca!
musette: ce face Luca?
babytza: in prima zi cu soare sa fugiti la strand. Aseara au golit bazinele, probabil le vor umple dupa ce trece valul de ploi
claudina:suna bine ce zici tu acolo. Din pacate, la mine in casa cea mai tare leguma este carnea, asa ca de foarte mult timp nu am mai gatit ceva doar din legume Dar mi-e pofta de o supa de fasole/supa de cartofi acrita cu corcoduse si poate prestez diseara
Ce mai, Razvanel este barbatel in toata firea
(si da, dupa ce-l goleste, Vlad arunca biberonul: in gratiile patutului, pe jos)
babymom: ma bucur ca ti-a placut reteta
anamona: da, ptr catarat in tobogan si casuta este prea micuta Thea, pentru leagan si nisip nu.
Stii de ce sunt incantata de locurile de joaca amenajate acasa? Ptr ca nisipul este curat, eu sunt o iubitoare de caini si muream cand vedeam ca multi isi lasau cainii in zona de nisip a copiilor (cel putin noaptea, pe la 11, era plin ) Si nu-mi vine sa-l las pe Vlad in nisipul pipilit de caini sau betivi

Sabinelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Salutare tuturor

Ne-am intors si noi de la mare ...intr-un final.. aseara am ajuns .

Am avut parte de multe patanii...de la tzipete de Izabella pe traseul Bucuresti-mare..si intors..pina la ..ajuns la urgenta in miez de noapte cu Stefan..
apoi ne-au invadat si rusii..

in sfirsit ..pina la urma am ajuns cu bine acasa ..sanatosi ..teferi..si bronzati..

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi ..cu un telefon..un sms ...un gind bun ...un sfat ..
..

babymom multumim mult ..si pupici speciali...pentru ca ne-ai ajutat ..daca nu erai tu ...cred ca eram in Bucuresti de mult.. se ducea pe apa simbetei vacantza noastra.

Am atitea de scris...si de recuperat ..sper ca sunteti bine toate si voi si boboceii...

aaa..si sper ca se mai face INTILNEALA DE MARTI ...sau ma insel ??????

si revin cu "impresii despre vacantza" si pozici..cind mai pot

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Neatza!
Poftiti la
Feli neatzaa!
Claudinna multumesc de info!Din pacate, Kaufland-ul e in constructie abia,la noi! Bine,eu stau la bloc,dar as fi luat cadou nepotelei!
Nerantula Doamne, bine ca ati scapat!Eu una,habar n-am cum arata o capusa...offf,sper nici sa nu aflu!

La multi ani,Sabinel!Sa fii fericita mereu si iubita!O zi superba iti doresc!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Sabinel

Nerantula, bine ca ati scapat, saracul pui. Si mie mi-e super groaza de capuse...

Ange, pupam puiul mic si scump.

Lumi, concediu placut

Noi am avut o noapte ... super. Carla nu s-a trezit deloc toata noaptea, la 5 a baut laptic si a adormit inapoi. Nici o tuse, nici un nas infundat, nik. Acum de dimineata a mai tusit putin si e iar mucioasa dar e inspre bine. Doamne ajuta sa se termine odata

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Yellow,

Fetelor, daca v-a impresionat povestea lui Mihaita, poate e cineva interesata, sau o prietena de-a voastra de urmatoarele obiecte pe care le-am pus la lictatie pt Mihaita.
Sunt toate in stare buna. Noua nu nu ne mai trebuie si platim degeaba transport pt ele in Fr.
Am dat de unele din ele facand inventarul amanuntit inaintea plecarii, ne trebuie pt asigurare.

produse copii
LEAGAN "PRIMII PASI", copil 0-9kg, 40 RON-acum e licitat la 70

SHORT 6 LUNI NOU, 5 RON

produse adulti

POMPA SAN Aven-Isis +2 biberoane Avent incluse+ 2 tampoane san sigilate, 30 RON-licitata la 30 deocamdata

MODEM INTERNET MOBIL "ZAPP", 25 RON

APARAT PHOTO DIGITAL OLYMPUS 4 MEGAPIXELS+ POSETA ORIGINALA A APARATULUI+ CARD MEMORIE XD 256 MB, 30 RON-deocamdata licitat 40

RING SLING, 15 RON

WRAP CONFECTIONAT DIN IN NEGRU, MARIME 5m/ 75cm, 10 RON

PROTECTII Ipod APPLE NANO, DIVERSE CULORI, 5 RON

Gasiti Bazarul pt Mihaita aici

Leaganul e licitat pt 70 ron dar licitatia ramane deschisa, iar pompa si aparatul foto de asemenea sunt licitate.

In plus, mai am perna pt caputz bebe nou noutza, nefolosita. Aseara am dat de ea in sertar. O voi ruga azi pe kid sa o treaca in listutza.

Daca nu se dau in favoarea lui Mihaita unele din ele pana plec le dau gratis oricarei fete interesate. Sau daca cineva doreste modemul, wrapul, slingul etc f mult i le dau fara probleme. Eu din motive de spate si bb de 11 kg nu mai "poci" neam.
Cine e interesat sa trimita PM, nu mai am cand sa intru sa citesc fiecare pagina. Ne pregatim si pt concediu. Sper ca toti boboceii sunt bine.

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

“Nu exista semn mai bun al reusitei decat ura si invidia celorlalti” (Gabriel Liiceanu)

“Ochi pentru ochi ar face toata lumea oarba.” (Mahatma Gandhi)

Mergi la inceput