Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Nerantula nu i-am facut inca, pe 30 iunie suntem programati. Stiu ca se fac dupa 3 ani. Insa din cate am vazut eu este alergic la ciocolata, a fost la muscatura de tzantzar ( nu vrei sa stii cum aratau buboaiele lui pana la 2 ani ), cred ca la praf - o sa vedem cat de curand. Dar la 2 ani s-a declansat astmul alergic, asta a fost mai neplacut. Ti-am zis ca nu cred ca e ft grav pentru ca noua la Grigore Alexandrescu ne-au zis ca sunt copii la varsta lui ( 2 ani) cu IgE de 150 si aia e chiar nasol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula pentru buburuza mica !!!!

Angelyna ce floricica frumoasa ai !!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nerantula ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu..nici eu n-as putea dormi cu gaza in aceeasi camera cu sotzul,din motive de sforait,nici eu nu dorm ,da nici el....ptr maine.

Angeam Crinul frumos.Las ca va fi bine

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am gasit o capusa in capul lui Gruia, am incercat sa o scoatem si s-a rupt, a mai ramas o bucata inauntru!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nerantula, bine ai revenit.
ma bucur ca v-ati simtit bine in concediu si ca tu te simti bine cu sarcina.

Multumesc de raspunsul cu ia, asa se descifreaza misterul cum de i-ai gasit ia sa ii vina numai bine la gat si maneci dar sa fie si lunga pana la calcaie :)
Si noi ne gandeam sa ii facem la croitoreasa niste bluzite in acest gen, pana atunci ne vom duce la mare cu o ie vero, cumparata datorita pontului Mirunei(). I-am gasit de marime de 2 ani, altfel era mult prea larga, e simpatica e brodata cu rosu in motive p o p u l a r e :)) dar ii vine doar pana la genunchi.....

Mergi la inceput

Nerantula, fuga la urgente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

nerantula eu stiu ca capusele sunt fff periciloase pentru un copil, am auzit de un caz super naspa... NU vreau s ate sperii, dra eu m-as duce sigur la cel mai apropiat spita la camera de garda!!!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

trebuie sa te grabesti nu mai sta pe forum

ai grija acolo sa dezinfecteze bine, sa scoata tot sa nu dai peste vreo repezita

Mergi la inceput

nerantula, imi dau seama ca mesajele noastre cu spitalul te pot panica. nu e cazul!
trebuie sa fii calma dar totusi sa iei toate masurile necesare ca sa eviti orice risc.

E probabilitatea mica sa se intample ceva periculos, dar trebuie scoasa toata de personal specializat altfel se infecteaza si trece mai greu.

asta se intampla cand pui copilul pe paturica in iarba, iar acum e sezonul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nerantula fuga la urgenta cu el, tati al nostru spune ca trebuie dezinfectat bine si curatat ff bine. Tinem pumnii mamico sa fie totul bine

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput