Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy_galro, Musette, Babytza, Andy.p multumim de aprecieri

Vorba Anemonei, nu trebuie sa te sperii ici

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

asaaa, buna seara...

am vazut mesajul nerantulei si mi s-a parut ff important sa-i raspund ei mai intai

Cat ma bucur sa va recitesc... mi-a fost dor de voi.. saptamana asta o sa am ceva timp de forumeala caci Matei e plecat la munte cu bunicii si mi-au ramas serile libere..asa ca sper sa prind repede ce s-a mai intamplat pe aici..

Noi avem muulte noutati, toate bune.... ne-am mutat inapoi la noi acasa caci am terminat renovarea, am fost in concediu la mare si Darei i-au facut fff bine aerosolii, ii curgeau mucii la greu iar de cand ne-am intors e super bine, Merge in picioruse sprijinita de mobilierul din casa iar cand nu mai are de ce se tine mai reuseste sa faca 2 pasi si fara sustinere dupa care pica in genunchi, desi plange mult cand cade ma bucur ca nu se sperie si mai incearca..

Matei e si el bine, a fost super dragut la serbarea de sfarsit de an, la mare a stat numai in apa desi eu nu puteam sta nici 2 minute ca amorteam de frig. Si culmea nu a racit!!!

Cam asa despre noi, sper ca toata lumea e OK, sau macar cu problemute minore ca la bebei tot timpul se intampla cate ceva...

Va pup pe toate fara exceptie!!!

PS: CUSCRA ce mai face leutzul nostru frumos si destept???? Ne e asa de doooor de el...... Cand vine Matei de la munte o sa pun si poze cu copii din concediu, caci acum aparatul e tot in vacanta....

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

monica _dicut ce mai face burtica mea preferata?!?!?!??!
sunt sigura ca cresteti pe zi ce trece si sunteti suuuuper bine!!!

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

angelynna82 am vazut poze, ce ingeras scump ai tu acolo

felicic, ma intrebai de locul de joaca, ei bine inca nu l-am amenajat, avem o curte maricica si de cand cu bebe in the house nu am mai avut timp de ea. Abia de 2 sapt am gasit un nene sa aiba grija de ea.

Deocamdata am cumparat cortul antiUV si piscinuta, e suficient pentru cum stie Thea sa se joace deocamdata. Mai incolo, nu stiu insa daca vara asta, vom amenaja un loc cu nisip cu un topogan si alte chestii fun.

apropo de intamplarea cu Gruia, statul pe paturica in iarba e chiar periculos pentru bebei, sambata o soparla a traversat cortul care era pus pe un podium de lemn pt ca pe iarba ar fi risc de ganganii mici ce le place sa piste ....poate sunt paranoica dar asa gandesc in momentul asta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nerantula oooooofff saracutzul Sper sa fiti bine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona multumesc mult , ici frumoasei Thea de la noi

Noi ii vom face la mama leagan si poate anul acesta topogan cu nisip

Nocom ma bucur ca ai vesti bune despre voi si asteptam pozele

LE: Felicitari Dariei pentru progresele facute

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Nocom Bine ai revenit pe forum Felicitari pentru primii pasi ai printesei si pup si baiatul

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, sa ne spui ca ai scapat de capusa

Scaunul auto chicco proxima este grupa 0+, si este omologat si in UK, ceea ce mi s-a parut important, avand in vedere ca standardele lor sunt mai stricte.

merge de la nastere la 6kg cu perna corectoare, apoi fara perna, cu spatele la directia de mers pana la 13 kg / 1an, apoi cu fata pana la 18 kg sau pana cand capul copilului iese peste spatar.

huse de bumbac cu flow de aer (aerosleep) se gasesc pe bimbo, cam piparate, dar sunt.
ar mai merge luata o perna pentru pus la spatar sub scaun cand il tineti cu spatele, pt ca are clar nevoie de inclinatie, altfel sta cupil drepti ca la armata.

Ce facem cu comanda?!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Am scapat si de restul capusei, sper sa nu mai trecem prin asta niciodata! L-a zgandarit un dr cu o penseta pe viu o vreme, in urlete si zbateri care m-au sfasiat; n-a reusit asa, i-a facut o anestezie locala si cu un ac i-a scos-o; l-a dezinfectat cu betadina, bandajat si .. cam asta. Acum doarme cu suspine.
De invatat: nu se incearca scoaterea capusei cu penseta inainte de a o sufoca cu acetona cam 30min!

Azi nu am stat pe iarba in parc, nu am mers pe jos decat foarte putin .. nu stiu ce pot face sa evit.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

Nerantula, sper sa fiti bine!!

angelynna, vazut nora dulce foc! avea o harta pe ea de la visine! si da, poza aia cu suzeta suspendata pe degetele mi se pare superba!

anamona, frumoasa Thea si pozele f reusite. imi place mult cortul ala si i-as lua si eu lui Razva, dar tare mi-e teama ca-l va folosi ca si loc de Start...adica de acolo va pleca prin iarba, sa exploreze

noi i-am facut un fel de loc de joaca...mai avem de luat cate ceva, dar deocamata nu e cazul.
avem lagan, in care sta destul de mult...dupa ce se plictiseste il pun in piscinuta, cu jucarii si carticele...desi f interesante sunt shosetele, coada de la elefant...apoi ii intind vreo 2-3 paturi, cu izoterme din alea de plaja sub ele...de acolo migreaza prin iarba, mai culege cate o cireasa uscata, o sfarama intre degete, mai rupe niste iarba, se mai minuneaza de vreun fluture...apoi trecem la balansoar, dar nu sta f mult, ca e un pic incomod pt un copil asha mic, iar la inal, facem ture de manuta...pana ma termina de spate, ca nu merge drept, face halte la fiecare mar, frunza, piatra..sa dea cu piciorul in ele...
eh, deci ne-am gandit sa-i mai luam un tobogan, dar ce am gasit era fie prea mic, desi pretul era ok, fie era ok el si pretul cam mare...plus ca inca ii e cam frica, deci mai asteptam un an
si groapa de nisisp mai vrem, exista prin magazine, din plastic...dar cred ca ceva mai incolo, poate marit cumva pisica (e a soacra-mii si nu vrea deloc sa o dam, iar acum are si 3 pui)

bitza, am luat piscina din Kaufland, era vreo 40-50 ron. la trompa are o stropitoare, cu furtun si daca o conectezi la o sursa de apa, stropeste.
pe ea scria ca are inaltime 70 de cm, ca de aia ne-am hoatarat la modelul asta si ne gandeam ca punem apa vreo 30-40 cm...dar acasa am constatat ca nu e asha...are 70 cm inaltime, cu tot cu capul elefantului...
lui Razvan ii place f mult! se minuneaza si de unghiile elefantului...ca are si picioare...

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput