Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea_and spune:
Babytza
, cat de scump e soricelul, cum mananca cu ambele maini! Da' parca tot mai gustos era nisipul ![]()
Mamidestefan tot vreau sa-ti spun, dar n-am apucat sa intru, ne-am intalnit la baby expo, in camera de alaptat, tu tocmai plecai cu Izabela cand am intrat noi, mi-am dat seama cine esti abia dupa, imi pare rau ca n-am apucat sa vorbim. (eu eram grasanca inalta)
Andy galro
am citit ca a fost bolnavior Andrei, imi pare rau, ma bucur ca sunteti mai bine acum si ca e campion la balaceala.
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)
gaia.nevia spune:
Feli, petrecere faina, la multi ani lui tati, cade el rapus Falkone pana la urma...![]()
Referitor la jucarii, pot sa spun asa: Djuvara sa traiasca!!!!
Au adormit amandoi rapusi cap la cap cu Toby, si cu mami
in acorduri istorice...
In rest... nu se aseamana deloc acesti copii (nici la preferinte
). Teo, de cand a putut tine ceva in mana, ceva-ul acela era o masinuta careia ii invartea rotitele minute in sir, iar de la sase luni de cand i-am luat telefonul Fisher Price a dat in mania butoanelor. Aceste manii le are si acum, si i le-am cultivat, si-a dezvoltat si limbajul pe directiile auto/cfr... plus nu-i scapa niciun butonel. Nu a bagat nimic in gura niciodata (pana acum, cand "se inspira" de la Radu

) si a fost dependent de suzeta.
Radu nu nimereste niciun buton. Masinile le baga in gura instant, ca pe orice altceva. Isi suge degetul la greu. Nu sta 10 sec in acelasi loc, spre deosebire de Teo care statea intr-un colt cu orele. Suzeta e obiect de expozitie.
Totusi, jumperul le place amandorura, Teo topaie sau se leagana in medie macar o ora pe zi, in doua - trei etape, si Radu pare a se bucura de cate ori il pun.
Asa ca m-am riscat la www.toyz.ro/centre-activitate-locuri-de-joaca-bebelusi/leapfrog/centru-de-activitate-learn-amp-groove/" target="_blank">jucaria fisher-price , a fost un real succes pentru ca Radu sta in ea iar Teo alearga in jurul ei, se joaca amandoi destul de mult si sunt incantati.
Teo repeta cuvintele in engleza, deci chiar e utila, pentru doi![]()
In rest pot doar sa spun ca nu-mi dau seama unde "bate" Radu... sper sa imi arate cat de curand ce preferinte are afara de ros.
Pozele sunt pe blog, intr-adevar: http://gaianevia2008.blogspot.com/
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
angelynna82 spune:
Babytza cu ce pofta papa soricelul pufuleti 
Anamona noi ne jucam cu plusuri Disney si mai nou cu masinute
, ii place si antemergatorul si premergatorul
Andreea_and va fi bine la ea
Lidia ma bucur ca sunteti mai bine 
Ada salvat linkul
Noi va spunem noapte buna..mi-s treaza de la 5.30

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina
musettepink spune:

Tati de Falkone si sot de Felicia!![]()
Feli
Luca face bine,papa ca la carte,merge in patut si vrea toata ziua in picioare!Cand mai pui poze cu falcosul?
Ankussa e un frumos Vladut!

de
Luca
Ankussa spune:
Bu hu hu......;-)
Fetelor va multumesc mult pentru toate vorbele bune, va intoarcem aprecierile atat eu cat si Vladut (el va musca daca vreti, ca avem cu ce ;-))
Sabinel, iertare ..La Multi Ani!! Sa fii fericita si sanatoasa sa te bucuri de strumfita ta sa si sa-I mai faceti o fratioara. Pups
Tati de Falkone, La Multi Ani, sa ai grija de pitic si de Feli si sa ne dai si noua reteta de bb papacios ;-)
Ange daca vrei eu pot sa-ti imprumut berbantu ca nu-s egoista ;-) glumesc, sa va dea DD un bb sanatos si cu ochii ca peruzeaua
Sa stiti ca nu ascund cupilu, doar ca nu am timp de calc, 90% din postarile mele sunt de pe tel, asa ca mai greu cu webshotsul. Da` promit ca mai bag asa cate o poza din joi in Pasti.
Babyboy concediu placut,
Ma duc la soamne ca m-a rupt azi fii-miu, nb
Xoxo
musettepink spune:
Mamidestefan citind ce ti-a scris andreea and (pe care o pup),mi-am amintit ca si eu te-am vazut la babyexpo,la standul humana insa te-am recunoscut abia cand ai pus poze cu tine si Izabela de la targ aici pe forum.Imi pare rau ca nu ne-am spus doua vorbe.
de
Luca
mamidestefan spune:
si din ciclul "despre Izabella"
Azi am fost cu ea la pediatru..se pare ca nu am mai luat nimic in greutate de la 7 luni..si stam prost la capitolul progrese motorii..
diagnostic: o forma de rahitism..
tratament: vigantolletten + calciu
Tot azi am ajuns si la homeopat..ca zice ca nici vorba de rahitism..sa las copilul in pace..sa continuam cu tratamentul homeopat..
Asa ca sunt intre ciocan si nicovala..
Cert e ca maninca foarte prost..doar fructe..iaurt..ceva cereale..
si sin...care e din ce in ce mai putzin..si probabil sarac in calciu..(eu am mari probleme cu calciu)..
Operatiunea BIBERON ..este complet esuata...a refuzat toate lapturile pe ca i le-am dat : NAN, HUMAMA,..si in seara asta MILUMIL...
Sfatul pediatrului e sa fac tot posibilul sa ii dau lapte praf...dar cum???????

Ea accepta sa bea din canita cu supapa...apa..ceai...dar cind da de lapte..refuza categoric...tzipa..urla ..pina renuntz..si ii dau tzitzi..
In concluzie...sunt foarte supi...din cauza asta ...si caut solutii..altele decit Ca ./.siropel..+ vigantolletten...
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babytza spune:

La multi ani Luminita !!!!!!! Sa fi fericite si iubita !!!! Distractie maxima azi alaturi de puii tai deosebiti !!! 

La multe lunite Matei de Alexa M , David de Nushulica , Ioana de Julax , Daria de Nocom , Ruxandra de ralubv , Anna de Brigitte !!!!!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musettepink Mamidestefan citind ce ti-a scris andreea and (pe care o pup),mi-am amintit ca si eu te-am vazut la babyexpo,la standul humana insa te-am recunoscut abia cand ai pus poze cu tine si Izabela de la targ aici pe forum.Imi pare rau ca nu ne-am spus doua vorbe. ![]() de Luca |
pai haideti mai fetelor ...iesiti si voi la o INTILNEALA...sa ne cunoastem mai bine
ca eu nu v-am observat...in baby-expo...pe mine daca nu ma trageti de mineca...greu sa remarc pe cineva...ca stau tare prost la capitolul vizionare de pozici

LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
andreea_and spune:
Musette
, imi pare rau ca nu ne-am intalnit si noi pe-acolo, se pare ca am fost cam in acelasi timp.
Mamidestefan nu stiu ce sa zic de tratamentul homeopat, dar nu mi se pare asa o tragedie sa-i dai calciu si d3 copilului, nu inteleg de ce ti-a interzis. Poate te ajuta babymom...
Mami de
Mina Alexandra (7.09.2008)