Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

multumesc de feedback,
fortez oare nota, daca va intreb ce jucarii sunt acum de interes?
ar fi ideal daca as putea sa ii stimulez si dezvoltarea in acelasi timp...

apropo, de mana dominanta, am fost azi la pediatru la un control asa inainte de vacanta, ne-a zis ca a observat si ea ca predomina stanga, dar nu este foarte relevant...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Daca vremea ne permite , bagam maine un IOR ??? Dupa 11

anamona la noi s-a potrivit cu mana stanga...ea scrie , coloreaza, papa , face totul cu stanga
Cu jucariile nu stiu ce sa zic, difera de la copil la copil....Eu vad si la David ca isi schimba preferintele de la o luna la alta...de aceea aici nu ma bag . Depinde mult de ce prefera ea, care o atrag mai mult

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

anamona: parerea mea este sa-i stimulezi "stangacia" moama, daca i-ar placea tenisul, ce mishto ar fi
La noi, de interes general, sunt masinile, rotile care se invart il hipnotizeaza, are una de la fisher price care clipeste atunci cand ii atingi rotile din fata si este absolut terminat dupa ea(adik sta 20 min cu ea in mana si se joaca), o ursoaica care ii canta si se unduieste in fata lui, no name, si s-a amorezat in we de piticul vorbitor al verisoarei lui ( un pitic Duni, care spune 8 povesti si pe care Diana, la 1 an si zece luni nu-l baga in seama), el era topit dupa vorbaria aluia
Asa ca eu nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu intru la raionul de jucarii si ma uit ca curca in lemne, din copilarie imi amintesc de pisoiul meu de plus verde cu urechi rosii si de cele trei papusi pitice, carora le confectionm haine, mai aveam doua mari, imbracate frumos, pe care nu le scoteam la plimbare, le lasam la locul lor, in vitrina)

Tare bine mi-ar prinde sfaturile mamicilor la al doilea bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Seara buna!

M-as fi bagat si eu la comanda pe bimbo insa pana la urma am luat scaun direct de la Chicco de-aici, Zenith, 490ron, mi se pare foarte ok si solid, se lasa si pe spate suficient cred, inca nu a fost cazul sa doarma in el.

Babytza cred ca mai devreme ne-ai confundat . Minuta mea are si ea ochisorii albastri insa cred ca te refereai la fetita andreei_ada, ea a facut furori pe-aici. Am trimis si eu invitatie pe mailul comun daca vrea cineva sa o vada si pe Mina.

Felicia sa-ti traiasca sotul si petrecere frumoasa (cand va lasa Falkone)!

Ankussa din ce zici tu acolo Vladut se ia de mana cu Mina la papa, exact in aceeasi situatie suntem si noi. O sa ne pape ei si urechile intr-o buna zi, nu? Eu tot sper…Vazut poze, e frumos rau baiatul, si ce ochi!

Angelynna . Imi pare rau ca trebuie sa va mutati, dar poate iti va fi mai bine cu mama alaturi, nu?

Andreutac , ce gospodina ai fost tu, nu mai sunt la curent, ai ramas cu aceeasi bona pentru Eva? Eu una n-as reusi sa fac atatea cu Mina langa mine.

Sabinel cu intarziere iti urez si tot ce-ti doresti!

Codruta felicitari pentru mot!
Bitza, Anca, Laura

Anamona fetita mea s-a plictisit si de jumper si de leagan si de premergator (folosit ca centru de distractii doar). Orice jucarie muzicala o atrage pentru maxim 20 minute. I le dam prin rotatie si danseaza pe melodiile preferate. In rest, clasicele: cabluri, sticle de plastic, scame, etc.

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

andreea mea culpa ma bag pe mail sa va vad

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Daca vremea ne permite , bagam maine un IOR ??? Dupa 11

anamona la noi s-a potrivit cu mana stanga...ea scrie , coloreaza, papa , face totul cu stanga
Cu jucariile nu stiu ce sa zic, difera de la copil la copil....Eu vad si la David ca isi schimba preferintele de la o luna la alta...de aceea aici nu ma bag . Depinde mult de ce prefera ea, care o atrag mai mult

Poze

Vot pt Maya

Si eu ma bag la o INTILNEALA ...ca azi mi-a cam lipsit ...recunosc..

Am reusit sa recuperez si eu asa pa diagonala...cind dintr-un sens ..cind din altul...e o mare "varza" ..in capul meu...

si am atit de multe de scris..de povestit...

incit nici nu stiu ce sa fac mai intii..

si iata ca deja s-a facut 12 noaptea..si soatza mea sforaie aici pe canapea...iar eu bintui..si bintui..

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

babytza, e bestial soricelul, ce mananca el cu pofta, m-a topit:))

felicic, as prefera sa nu fie stangace, ar putea dezvolta un complex de inferioritate datorita prejudecatilor societatii in care traim (in scoala, ceilalti copii etc). as fi mai simplu pentru toti sa fie dreptace.
normal ca in situatia in care se va dovedi ca mana dominanta e stanga, as incuraja folosirea ei si ca este o calitate care nu poate fi decat motiv de mandrie.

cat despre jucarii, aveti dreptate mai bine ma inspir la fata locului in loc sa ma arunc la jucarii scumpe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

chiar daca e cam pustiu ..am sa incerc totusi sa mai astern citeva rinduri..pina nu cad cu nasul de tastatura de oboseala si somn..

am fugit la mare bucurosi ca am gasit cazare la un pret convenabil...in olimp..
nu am sperat sa rezistam prea mult..am fost la un pas sa ne facem bagajele cind s-a imbolnavit Stefan..dar pina la urma se pare ca am adunat vreo 17 zile..ceea ce nu e chiar putin
apartamentul in care am stat 10 zile..a fost cam strimt pentru 4 persoane(prea multa mobila)...
noi care stam intr-un apartament de 3 camere..si suntem si inalti..avem nevoie de spatiu..
dupa 10 zile ne-am mutat in altul mai rezonabil la capitolul spatiu..si unde chiar ne-am simtit bine..cu exceptia faptului ca era la etajul 3..

Stefan a fost foarte incintat per total de vacantza..exceptie facind cele citeva zile cind a fost bolnavior..Izabella nu s-a dezis...si a continuat "concertele" pe care la tine acasa..asa ca a avut parte de mult plimbat in bratze..mai ales la tati..ca mami nu putea purta wrap-ul pe plaja.Partea buna la Izabella e ca am scapat de petele de pe corp..pe care la are de aproape 4 luni...inca nu stiu daca e de la mare..sau de la tratamentul homeopat.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

anamona nu cred ca mai este cazul sa iti faci griji de prejudecati ....nu mai baga nimeni de seama treaba asta cu mana stanga. La scoala i-am spus invatatoarei ca Valentina e stangace si cu asta basta. Nu a certat-o doamna, nu au ras copiii de ea...nu mai e ca pe vremea bunicilor...nu ii mai obliga nimeni sa scrie musai cu dreapta. Nu iti face grijii daca se doveste a fi stangace Noi chiar nu am intampinat probleme

andreea e o scumpa si o dulce imi plac pozele in care este mozolici murdarici

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput