Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Oooooo Feli sa traiasca tati !!!!!! La multi ani !!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Ada ne ferim, ne ferim

Angelyna imi par erau ca a vomitat floricica Bine ca pe seara a papat

Dobre Claudia noi am inceput la 4 luni cu cereale apoi cu morcov si mar. Dupa aceea am introdus in meniu branzica de vaci si apoi alte fructe, la diferenta de cateva zile. Apoi, la 5 luni am bagat legumele : dovlecel, pastarnac, cartof dulce ,brocoli. Dupa aceea , la 6 luni carnita (pui).

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

Multumim pentru urari! (a promis tati ca-l chinuie la ziua lui, la mot) cica dinte pentru dinte

andy.g: ma bucur ca Andrei s-a simtit super la piscinaAsa, sa va distrati!
(nush daca am mai scris dar sambata l-am lasat pe Vlad in piscina muuult, eu pe langa si vad ca el a incarcat galetusa cu apa si a dus-o la gura ii era sete, iar eu ma uitam ingenua la el. dar nu a marait sau a plans, se simtea super bine si probabil nu vroia sa-l iau de acolo)

anamona: dupa ce a stat in leagan "dupa pohta ce-a pohtit-o", Falkone vroia sa se arunce in cap, cam ca soricelul Babytzei din premergator Personal, la varsta asta, nu i-as mai lua jumper, ca deja am impresia ce se plicteste repede de leagan, dar fiecare copil cu temperamentul lui

ange: normal, daca se lacomeste, Crinule: a fost bun iaurtul ala, nu?(intrebare de la vlad)

babytza: am soricelul curajos!

tot nu doarme, se uita la OTV cu ta-su

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Aaa pi hai la Felicic cu toatele, are beutura si haleala. Facem party pt tati. El sa tb sa adoarma piticu

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Fetelor va pupicesc.
In noaptea asta decolam spre Bulgaria- destinatia Sunny Beach.
Sa va gasesc cu bine, boboceii sa fie sanatosi si papaciosi.
Multe

La multi ani Sabinel Sa ai parte numai de bucurii si multa..multa iubire!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laureta

Aaa pi hai la Felicic cu toatele, are beutura si haleala. Facem party pt tati. El sa tb sa adoarma piticu

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

daaaaaaaa, ce chef de petrecere ammm
(pudibondele sa nu citeasca: vedea-m-as dansansand pe mese cu o sampanie in mana si facand niscaiva clubbing)
(acum, ca nu doarme copilul, sunt un pic frustrata, astept intelegere, da? am cu cine, am cu ce, am unde, dar nu pot, manca-l-ar mama pe el, cum nu ma lasa el, baiatul mamei, sa ma destrabalez)

Mergi la inceput

Cristina distractie placuta in concediu !!!! Un puiut cuminte , ca papacois stim deja ca este , vreme superba si muuuulte poze !!!!!

anamona asa ma gandeam si eu , sa nu dai banii degeaba pe el....Nici noi nu prea mai stam in leagan , e deja mare si se plicti repede ....

feli si zici ca a fost buna apa din piscina.... David soarbe cu placere din cada

Andy g imi pare bine ca ii place in piscinuta

ratonel ma intrebai de piscinuta. O avem de la baietelul nasei, nu e noua

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

baby boy: distractie placuta, sa va distrati si sa va priasca concediul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

oooo la multi ani tati de falcone!!!
multumesc inca o data din suflet pentru urari, m-ati facut sa-mi creasca inima de bucurie. tatal meu uita in fiecare an de ziua mea si ca de obicei n-a sunat
angelynna, suntem bine, crestem, mai cu mofturi, mai cu o fitza, deh, atata fata are mama, multumesc de intrebare.

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Baby boy distractie placuta si va asteptam cu impresii din vacanta , sa aveti parte de o vreme superba iar baiatul sa va manance mancarea, ha ha ha

Babytza asa face uneori....seamana cu mine cand eram mica

Falkone de Felicic era super bun , l-as fi mancat eu

Fi-mea in piscina isi baga pamant in apa...om vedea cum reactioneaza la nisip zilele astea

Anamona noi ii vom pune un leagan in curte , jumper nu are rost sa ii mai iau

Sabinel am vazut poze cu apartamentul nou, este superb, sa il stapaniti sanatosi. Amalie e incantatoare

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput