Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ankussa, sa-ti traiasca comoara. E un frumusel!

intre timp am dat de mancare la cupii si am uitat ce vroiam sa mai scriu...

azi am alergat toata ziua, dar am reusit (in afara de a obosi cupilul mic) sa fac revizia si ITP-ul... hurray.. I can drive!!! (ferea!)

aa, mi-am amintit. Eu nu pot vedea pagina lui bighidel saracul...voi vedeti pozele lui oadutu tuns?

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Noi am facut o tura de parc, era sa adorm pe acolo asa de bine eeee, racoareee

Noi avem 8600 , mai scade 200 mai ia 100, inainte inapoi inainte inapoi, numai asa o tine de vreo 2 luni. Da ea e pufoasa nu poti sa zici ca e slabutza . Si la cat se misca bine ca are si atata

Ankussaeste superb pustiulica. Numai 5 pozeeee

Ada, vreau sa vaz si io oadutu tuns

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

alyc: este un scump . Si cu cercei

ankussa: il pup pe colacei noi am atins 10kg (l-am cantarit de ziua lui)

Se pare ca la noi este Revelion in seara asta
Nu vrea sa doarma, acum l-am pasat la ta-su poate il convinge el (de fapt se joaca de-a calul si de-a cucu-bau, se aud numai chiote .......si atunci tati va manca ...bau sau oha, ca mie nu-mi trebe nik, si asa sunt cu gabarit depasit)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Aly pupam zambaretzul dintzoc

Felicic la noi e Revelion in fiecare seara. Da cel putin azi Biancu a tras un somn adanc si super lung in parc, asa ca suntem numai buni pt discoteca

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello

Andy_galro, Laureta(am bebelina mica si cea mare), Musette

July am pe Maia frumoasa

Andreea_and bine ati revenit , moama da’ cati dinti aveti , speram sa nu fie nimic grav

Babytza uofff micul puiut, sa il odihneasca in pace

Kilemi felicitari pentru dintzoc , eu ii mai fac supa crema din diverse legume

Carla va am , lasa pletele copilului si baga o poza cu un mot

Andreutac am mamica gospodina si pe Eva

Sabinel voi ce mai faceti?

Codrutza felicitari pt bilant si mot, a luat flacaul de pe tava nu gluma

Dobreclaudia noi am inceput cu morcovi (in special radacinoase), la cateva zile introduceam o leguma noua, apoi cu fructe

Nerantula mamico mai poti cere inca o parere pt eco, hai capul sus, va fi bine am si pe Griua si pe tine. Crina aparea si ea mai mica la ecograf cu aproape 2 sapt

Ankussa moama ce ochi are flacaul tau, e superb (vreau si eu un baietel cu ochii bobocului tau pe viitor) si foarte expresiv

Aly_C am pe Sebi, ptiu ce falcute are

Felicic ce ai mai gatit azi pt Vladut? Va am cu drag, lasa mamico si la noi e revlion in fiecare zi

Andy_galro felicitari pentru balaceala

Ada eu nu am putut vedea pe Oadu tuns

Laureta atata timp cat este vioaie, fericita eu zic ca e bine…abia acum incep grijile noastre

Am un copil hapsan la mancare rau , a mancat azi dimineata cu pofta iaurt cu mango si biscuiti iar apoi a dat tot afara ...mai toata ziua nu a vrut nimic decat pe seara 2 cu lapte...acu doarme

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

ankussa, ce frumusete de flacau ascundeai tu acolo :)
ada, linkul postat de tine nu jmergea, am vazut pozele prin invaluire, m-am dus direct la tine pe blog

as vrea si eu sa comand la bimbo, as vrea sa iau ceva de entertaiment poate un www.bimbomarket.it/en/product.asp?Id=1950&c_id=153&cf_id=156" target="_blank">jumper... o fi de interes pentru ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara!

Vazut poze de Sebi

Sofia s-a invitat sa-i vada mai de aproape cerceii

Nerantula, sper sa fie totul bine

Ankussa, sa-ti traiasca mandretea de flacau! E tare expresiv.

Victoria, binecuvantata de Anna Sofia

mA fAc MaRe

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

am revenit, tot revelion

Am uitat sa va spun ca tati face azi 43 ani si am luat diverse specialitati : icre rosii, somon, terina de rata sa facem un platou mai festiv si sa ciocnim un pahar de sampanie. Da' copilul se opune si decat sa-mi bat joc (mi-e lene si sa pun painea la prajit) mai bine bag totul la conge si ne sarbatorim in we (daca doarme imparatul, of course)
Ca sa nu mai spun ca am o gaina fiarta, in zeama, sa fac supa cu galuste si pilaf, nici asta nu mai prestez, vad cand se culca copilul, facem un dush si ne culcam inainte de masa (cupilul vrea cu tati doar daca este distrat, calarit, cantat, jucat cu masinute ca deh, este obosit si normal ca-i marait,iar tati nu mai face fata, a transpirat si nu-i mai trebuie sarbatorire)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Joy21 ma bucur sa va "revad", Sofia ce mai face?

Felicic pentru sot. Sarbatoriti in wk mai bine

Maine mergem pana la dr...sa vedem ce-o mai zice

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

la multi ani Sabinel
la multi ani tati de Falcone!

Mergi la inceput