Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 15
laureta spune:
Nerantula nush daca ai observat dar echograful de la Romar nu este deloc performant, numai purici vedeam de cate ori faceam echo. Dar faceam acolo ca doctoritza mea de la Polizu lucreaza si la Romar. Cred ca cel din spital e mai bun.
Eu zic sa repeti altundeva
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Corrina spune:
Nerantula si mai depinde CRED EU si de sistemul de masuratoare. Imi amintesc ca si eu am avut o dilema de genul acesta:la inceput a masurat in Hansmann si a iesit cu o saptamana in urma fata de normal. La a doua ecografie era totul in regula. La el si in sistem Hadlock.
Eu cred ca daca se vede activitate cardiaca, totul e bine. Iti doresc sa fie totul bine
Imi pare rau de ce i s-a intamplat haiducului....o sa fie bine si el, nu te stresa!
fericita de
Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare
felicic76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ankussa http://family.webshots.com/photo/2058262120104452440iUYITQ si totusi s-a indurat.... ![]() Ankussa |
este mortal

(ce o sa-ti mai planga fetele la usa
babytza spune:
Ankussa pustiul este bestial !!!!!!! 

Alexa M tu pe unde ai disparut ??? 

Nerantula nu te mai stresa mami, totul va fi bine cu samburica...
Fantezia ta va merge pana la capat, cand vei tine o superbitate de copilas in brate 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
aly_c20 spune:
Buna seara!
Ankussa, dar ce dulceata de baietel ai
!
Vazut si filmuletul cu David
. Rox, u tii copilutzul flamand?![]()
Nerantula, imi pare rau. Sper sa fie totul bine
.
uitati dovada celor 6 dinti ai lui Sebi.
Ma apus sa citesc si din urma, sa vad daca reusesc sa ajung la zi.
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
www.youtube.com/watch?v=OAyOGWxlcWI" target="_blank">Grasunelul rade
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 uitati dovada celor 6 dinti ai lui Sebi. |
Nu stiu despre ce dinti vorbesti....eu am vazut doar o pereche de cercei

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
Ankussa spune:
Sarumana fetelor Babytza, Feli, AlyC
Feli pai altfel cum sa-mi scot si eu parleala la cum ma chinuie acum cu papa
daca ar avea apetitul lui Falkone n-as mai comenta nimic, btw sa mi-l pupi pe bulanase
.....si pt Pufulet si Sebi multi pupici
LE: Am vazut dinti..am vazut dinti..he he..
xoxo
andy_galro spune:
Noi am fost la piscina adica de fapt se numeste "bebe -balaceala" si este o tipa care ne arata ce sa facem cu copiii si o multime de jucarii de apa. Andrei a fost super-incantat si curajos
...nici un strigat, nici o frica
...el vroia sa exploreze totul pe acolo...ma declar super-mega incantata
...tipa de acolo a crezut ca am mai fost cu el la piscina in alta parte asa de bine s-a comportat.
Babytza acum am vazut si eu ce frumos se joaca David in nisip...e asa de dulce!!!
Codruta sa va traiasca Vladut...ii sta tare bine cheliutza
Ankussa ce scumpete de baiat ai...si ce grasunel e
ALy frumosi si dintzii si proprietarul
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
Ankussa spune:
Andy sa stii ca nu e asa gras..l-am cantarit ieri (in body si pampers schimbat)si avea 9.200. Pe langa 10-11 kg cat s-a vehiculat prin zona nu mi se pare grasan. Da` las` ca in schimb suntem pezevenghi...papam doar daca se face mami ca papa ea din borcanel/canitza..si cand vede ca eu "pap" atunci incepe si clampane.....adica avem ritual frate..
In fine, noi sa fim sanatosi
si
lui Andrei. Super ca l-ai dus sa se balaceasca, si noi vrem sa ne facem un obicei, de ex in fiecare vineri seara sa mergem cu el la piscinuta. Sa vedem...