Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

codruta, ce baietel MAREEEE!
.
cat as vrea sa-l tund si eu...cat mai repede...ca al meu are niste pleteeeeedeja ii fac codita sus....si ma enerveaza , parca e fetita! chjiar acum cateva zile, o vecina, culmea, care ne-a vazut de mai multe ori,a zis ca e fetita...si chiar f mirata"cummmm nu e fetitttaaa???"
m-am abtinut sa n-o bat..sau sa nu-l despoi pe fii-miu sa-i arat ceva podoabe.
dar eu am nasi d-aia....ca macar sa faca un an...etc.mi-e verisoara buna , altfel sa vezi ce i-o mai ...taiam.
ori sunt prea rusinoaa-tolomaca.
musette

Mergi la inceput

Laureta, la mine a fost invers. sora-mea , doua fete....m-am vazut intotdeauna cu fete.
dar, vorba ta, asa a vrut Dzeu si acum...si pt mine e perfect.am..."cel mai perfect baiat"...gandesc ca orice mamica, normal.
(tot te invidiez...dar ma dau mare in..pantaloni scurti)
bag o declaratie...si cre dca plec acasa.
paranteza: fusei la banca cu sefu ala carierist...si mi se laudan-am mai vazut asa laudaros, jur...cum tine el conta la nu stiu cate firme si cum ea 6mil pt o delcaratie trimestriala....
si cica eu sunt"fraiera"...ca tin conta la 2firme...si cu angajati(la el fara)...pe nimic....asa se exprima.
hai ca v-am plictisit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Oradencelor, ia spuneti-mi si mie programul fabricii Melania din Alesd, s-ar putea sa-si faca al meu drum incolo duminica si tare as vrea sa intre si pana la magazin.

off-topic

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

Codruta, felicitari pentru mot

de mult ma tot intreb, ce semnficatie au cheile de la masina in acest context? cam toata lumea are masina in ziua de azi, inseamna ca se va urma o meserie ce implica sofatul, masinile sau ceva de genul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laureta, habar nu am de unde a luat capusa, in ziua respectiva am stat foarte putin in parc, NU pe iarba, in general in carut, putin in leagan si la locul de joaca cu cauciuc pe joc. Ma gandesc ca o fi venit in casa de afara, noi stam la etajul 1 si e multa verdeata in jur, ieri au tuns ceva buruieni in jurul blocului si le-or fi starnit si au intrat pe geam, desi avem plasele trase la toate ferestrele. Ar mai fi o varianta sa o fi adus in bagaje din bulgaria, acum 3 zile am stat la piscina si sezlongurile erau pe iarba, insa nu am stat direct pe jos. Deci pentru mine este un mister, pentru ca nici macar nu stiu ce sa nu mai fac (decat sa-l controlez bine in fiecare zi/seara si sa nu mai umblam prin iarba, desi nu a fost cazul acum)
Citind despre bolile purtate de capuse, am vazut ca multe se pot declansa foarte tarziu, dupa ani, sunt greu de diagnosticat, putini medici accepta sau cauta o astfel de cauza sau o accepta tarziu, dupa tratamente aiurea, cand bolnavul a ajuns deja intr-un stadiu avansat al bolii. Tratamentul cu antibiotice de acum nu e deloc o garantie ca in viitor nu va face o astfel de boala

In alta ordine de idei (saptamana asta e una nefasta, se pare ), am fost la eco, la dr. Dana Oprescu/Polizu, cabinetul de la Romar Polizu, insa la eco a iesit o intarziere de vreo 8 zile a embrionului, la o sarcina atat de mica e greu sa fie asa mare eroarea la ecograf si stiu precis cand am ovulat (v-am si spus atunci de fantezia mea), deci nu se pupa ... ooooooooooooof

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

v-am pupat...o seara bestiala...va doresc!alaturi de puiuti!
sabinel..sa nu chefuiesti mult la noapte, dea? nu te mai destrabala, acum esti mamica, un pic mai serioasa, da/?
vad eu maine daca ai cearcane

Mergi la inceput

Nerantula,imi pare tare rau.sper s anu fie nimic, iti tin pumnii si ma rog sa fie totul bine!
cu capusa...sunt ingrozita.
off...sper sa fie bine mugurasu.
sa ne tii la curent, ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Oradencelor, ia spuneti-mi si mie programul fabricii Melania din Alesd, s-ar putea sa-si faca al meu drum incolo duminica si tare as vrea sa intre si pana la magazin.

off-topic

Anca, din cate stiu eu magazinul de prezentare e inchis duminica, iar in restul zilelor e deschis pana la ora 17, da' nu bag mana-n foc ca mi-amintesc bine.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dobreclaudia

mamici cu experienta....ma ajutati si pe mine cu ceva retete pentru primele mese?
fetita mea are 5 luni si incep diversificarea, dar citesc tot felul de carti, articole, internet...nu seamana una cu cealalta..
Noi vrem sa incepem cu legume si as vrea sa va intreb cu ce fel sa incepem? morcov, radacinoase, ceapa, mazare, rosii, ardei, dovlecei????..ce au primit mai bine si cum le-ati preparat?
vreau si eu mai multe detalii...va roooooooooog

poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/

dobreclaudia, dr, Sears spune ca se incearca cu cereale sau banana zdrobita oferite beblusului pe degetul mamei, nu cu lingurita ( cu degetul e deja obisnuit ). Daca bebelusul accepta si mai deschde gura inseamna ca este pregatit pt. diersifiacre. Daca isi intoarce capul, strange gura si este evident dezgustat, atunci bebe inca nu e pregatit pt. diversifiacre si mai trebuie asteptat.

La noi a mers cu banana, dar nu din prima incercare. Prima incercare a fost la 6 luni, soldata cu esec, iar mai apoi am reusit la 7luni. Dupa banana am trecut la morcovete, tot cu succes.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ankussa spune:

Salut fetele,

Codruta, sa va traiasca, frumos bebelacul. Am vazut acolo printre ce ati pus pe masa si Actiunea in revendicare - jurisprudenta (deh, mi-a atras privirea ca-i defect profesional) cine e de meserie de la voi?

Nerantula - mey tu ai uitat ca n-ai voie sa te stresezi ca-i faci rau samburelului? Bine ca e haiducelul ok si a scapat de capusa aia afurisita. Apropos, cum mai stati cu papica? Vladut al meu tot asa papa, adica nu foarte bine. Dimineata 50-60g fructe, legume sa zic ca tot asa, doar iaurtul papa bine si tzitzi de la mami sa traiasca. In rest papam fructe asa de la mami, nu pasate ca alea sunt bleah.

O sa ma chinui sa pun si eu niste poze recente ca sigur ne-ati uitat, am cateva chiar funny.

LE Webshots face figuri asa ca ramane pe altadata.

xoxo

Mergi la inceput