Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 13
laureta spune:
Babytza haoleu, n am vrut sa zic asta am vrut doar sa te tzuc
![]()
codruta frumos si voicnic pui
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Codruta27 spune:
Multumim pentru aprecieri! 
Babytza, genele sunt "de vina". Eu am 1,76 m si tati 1,86, asa ca lunganul are cu cine semana!
Am vazut si noi poze cu bobocei frumosi!
Nerantula, bine ca ati descoperit vietatea la timp! Nu iti mai face griji, totul o sa fie bine!
pentru haiducel frumos!
Mamica lui Vlad (23.09.2008)
Poze...pozulici
Asa cresc eu!
Povestea mea
dobreclaudia spune:
mamici cu experienta....ma ajutati si pe mine cu ceva retete pentru primele mese?
fetita mea are 5 luni si incep diversificarea, dar citesc tot felul de carti, articole, internet...nu seamana una cu cealalta..
Noi vrem sa incepem cu legume si as vrea sa va intreb cu ce fel sa incepem? morcov, radacinoase, ceapa, mazare, rosii, ardei, dovlecei????..ce au primit mai bine si cum le-ati preparat?
vreau si eu mai multe detalii...va roooooooooog
poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dobreclaudia mamici cu experienta....ma ajutati si pe mine cu ceva retete pentru primele mese? fetita mea are 5 luni si incep diversificarea, dar citesc tot felul de carti, articole, internet...nu seamana una cu cealalta.. Noi vrem sa incepem cu legume si as vrea sa va intreb cu ce fel sa incepem? morcov, radacinoase, ceapa, mazare, rosii, ardei, dovlecei????..ce au primit mai bine si cum le-ati preparat? vreau si eu mai multe detalii...va roooooooooog poze cu isabella http://www.flickr.com/photos/38104510@N05/ |
mazare,ceapa si rosii in nici un caz la varsta asta.
Eu am inceput cu cereale apoi cu morcov,pastranac,albitura,dovlecel,cartof dulce,telina.
cam astea de inceput.
Uite aici un site de ajutor in care iti zice fiecare leguma de la ce varsta se poate da
http://www.wholesomebabyfood.com/vegetables-for-baby-food.htm
Succes!

de
Luca
bitza2008 spune:
Salut!
Ratonelule
care doarme?Eu?Ziua n-am mai dormit de aproape 10 luni.
Andreea and welcome back! Sper sa fie totul bine joi la dr si sa ne spui ca a fost doar o sperietura!
Codruta felicitari pt bilant!S-a orientat bine Vlad cu tava!
Babytza
Hai David cu dintzisorii!
Dobreclaudia si aici parerile sunt taare impartite!Eu am inceput la 6 luni cu cereale amestecate cu lapte de tzitzi.Succes cu diversificarea!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
laureta spune:
dobreclaudia eu am inceput cu cereale seara, dupa aia suc de morcovi( facea moale si am intrerupt), piure de morcov fiert, si la cateva zile adaugam cate o leguma, telina, pastranac, dovlecel, cartof dulce etc.
O iei incet nu te grabi ca de papat va papa toata viata![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
laureta spune:
Bebelinele mele au papat amandoua
Cea mare a vrut ca Biancu asa i am pus si ei o farfurie plina cu piure de legumitze cu carnitza, a papat tot
. Bebelina mare lu mama![]()
SEBI!
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
ratonelu spune:
rox..si tu ai bataie...aaa..pardon, PM![]()
bitza
imi fu dor de tine
claudia, eu am inceput cu morcov, dovlecel, ardei, radacionoase...nu prea le-a acceptat...abia dupa ce-am inceput cu branza calcica amestecata cu cele de mai sus...a vrut sa manance.
dar nu toti copiii sunt la fel.
klemi...de fapt...cam asa fu treaba: am incercat sa-i fac pe gratar,,...dovlecel...n-a mers...ca se ardea si nu prea avea gust...si m-am enervat..am luat dovlecelul de pe gratar..si am pus intr-o tigaie de la ikea(care merge si fara nicun pic de unt, ulei etc) , am pus un cubulet mic de unt...si moaaamaaaa
se bateau trurcii.
n-aruncati cu pietre
ratonelu spune:
laureta, te invidiez cu doua printese.....
pe cuv
era o vorba cu "are mama doua fete..."
laureta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ratonelu pe cuv era o vorba cu "are mama doua fete..."carla,mami de putoiu sasha |
ratonelu sunt tare fericita ca le am

SEBI!

de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole