Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

mai fetelor ma ingroziti cu capusele astea. taica-miu a stat cu una agatata de spinare o bucata buna, pana sa se prinda ce e. si se marea pe zi ce trece, pana l-am trimis la medic, ca sa afle cu stupoare ca era o vietate din asta. incep sa devin paranoica, eu am gasit-o pe amalia piscata de purici. sa-nnebunesc nu alta! am luat totul la scuturat, spalat, ca sa-mi aduc aminte ca de fapt am fost in parc si am stat pe langa caini.
multumesc tuturor pentru urari, n-am primit atatea de cand sunt eu

Sabina si Amalia
blog de cupil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andreea
klemiacum citesc...cum te lauzi....
felicitari pt dintoc! acu, c-aveti doi...ne daisi noua unu?
lumi, ati plecatbaga repede un mesj de la revedere
roxeu nu stiam...acum am aflat, chiar a murit? doamne fereste.imi vine sa plang, saracu ingeras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Deci e cumplit ce citesc despre capuse ... ce boli pot declansa!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Nu te speria, nu toate capusele sunt purtatoare. E bine ca ati inceput deja tratamentul. Il urmaresti, locul muscat, febra, starea lui. Da voi de unde ati racolat capusa? Tati nostru a fost la uchiul lui la Onesti la curte, zicea ca o pisica tot se freca de piciorul lui. De abia a doua zi la hotel a vazut capusa infipta in picior.
Mama lor de capuse

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

rox, n-am vrut sa te "suparam" la copiii cuminti vin!....deci, stai linistita...
nerantula, ascult-o pe rox, nu mai citi....mi-aduc aminte de vremurile cand citeam-mancam pe paine....TOOOTTT ce se putea despre..una alta..nu mai intru acum in detalii...aproape o luasem razna(bine,...si acum mai practic sportu asta...uneori)...dar sunt tare la sfaturi, ce vrei!
sabinel..aoleoooo...opriti-va cu capusele astea....ca m-am ingrozit!
eu sunt genul cu drobu' de sare....
andreeabaga si-aci o ciorbica...cu ardei iutesi smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
andreeabaga si-aci o ciorbica...cu ardei iutesi smantana

carla,mami de putoiu sasha

Am fost pe-afara, dar am uitat sa iau si smantana si ardei iute. Eu am bagat insa o portie fara astea

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta27 spune:

Salutare pici, mamici si burtici,

Multumim frumos pentru urarile voastre! 9 luni de cand minunea mea a venit pe lume! Wow!!! Bilantul la 9 luni: 10,3 kg si aprox. 78 cm. Nu reusesc sa-l masor cum trebuie!

Smabata am luat si motul. Am scapat de "plete"!!! Vladut a dovedit inca o data ca e baiat pragmatic. A asles de pe tava: banii, telefonul si cheile de la masina. In ordinea asta. Stie sa se descurce in vremuri de criza!!!! Am pus si ceva poze aici http://family.webshots.com/photo/2115736480102823736MbxOow

In alta ordine de idei, ne pregatim si noi de mare. Plecam sambata pentru 10 zile si imi e tare teama ca o sa iau toata casa dupa mine. Aveti ceva trucuri pentru bagaj putin?

Va pup! Trec la citit din urma! ( Am ce!)

Mamica lui Vlad (23.09.2008)

Poze...pozulici

Asa cresc eu!

Povestea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

babytza da te am vazut si pe tine la Bazar. Am citit si eu de bebe mic

SEBI!

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Aoleuuu Laureta....nu am vrut sa subliniez ca am fost activa acolo Ci doar ca imi pare rau de toti copilasii cu probleme. Insa ma bucur tare mult sa vad cate familii ajuta in cazurile astea..fiecare banut donat conteaza pentru copii

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

ratoneluleee..... adica vrei sa spui ca ai prajit practic dovlecelul in unt????........aaaaa....de dintzoc ma mai gandesc......dar cred ca o sa va dam si voua unu.....dar cand va vin voua ni-l da-ti inapoi ..daaaaa????

babytza draguta ca-n-totdeauna

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Codruta mai dar ce tava bogata ati avut Pupam baiatul proaspat tuns Felicitari pentru bilant , ce lungan e puiul !!!

Edit : ratonel ai PM

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput