Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

andreea_and welcome back!!!!! zi-ne despre voi...ce mai faceti? cum e Mina???

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Andreea and ce face micutza cu cei mai frumosi ochi ???

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Deci e cumplit ce citesc despre capuse ... ce boli pot declansa!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bunaaaaa..... vrem si noi sa ne laudam cu DINTZOCUL NR. 2.... hi, hi, hi....este adevarat ca am fost un pic agitati, dar.......doar atat....in schimb aceleasi treziri de 7 ori pe noapte......nu prea mancam......adica la fel

Sambata am fost la mosie avem o curte in Voluntari care a fost a bunicii care a murit si acum ne mai ducem si noi pe acolo din cand in cand.......si mi-a venit mie o idee sa umflam piscina si sa o bagam pe gargarita acolo....dupa lungi chinuri ca a trebuit sa scoatem apa din put si sa mai si fierbem cateva oale (ca doar nu era sa o bag in apa ai rece din put) am ajuns la o temperatura optima.......ok hai sa bagam copilul dupa nici 5 min. in care ea vroia sa se ridice in picioare si sa iasa de acolo a cazut si a luat apa nu pot sa va spun cum a facut......vreau sa spun ca a fost foarte haioasa.....tac'su sa speriat si gata hai sa scoatem copilul ca se ineaca.......si va da-ti seama dupa ce am stat 2 ore sa potrivim apa copilul nu a stat decat 5 min..........data viitoare poate stam 10 min

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Andy galro, Babytza multumim, suntem bine, Mina creste, face cam tot ce am citit ca fac si ceilalti bobocei, se ridica, merge sustinuta, bate din palme, face pa.. Nu prea se omoara cu mancarea, tot tzitzi e de baza, dar nu ma (mai) stresez prea tare cu asta. Are 5 dintisori si ne chinuie al 6-lea de vreo 2 zile. Avem si o mica problemuta dar va zic mai multe dupa ce mergem joi la neurolog, sper sa nu fie nimic grav.

toti boboceii si mamicile!

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

moamaaa giulianaaa.......n-o s-o las niciodata pe soata mea...sa te citeasca-cunoasca.....el, un mare gurmand, o sa divorteze de mine...pt tine.super bucatareasa, supeerr!
claudina, astept si eu reteta aia de dovlecei umpluti.eu i-am dat aseara lui sasha: dovlecel in ou..rumenit putin intr-un strop de unt...si blenduit cu branzica+iaurt...moamaaa..ce-a mai mancat"reteta" a la ratonelu'.....e clar
anca, ma bucur ca este bine Carla
Nocom, bine-ati revenit! felicitari pt progresele mari!
eva, concediu placut.

prety
angelina, sper c-a trecut supararea
bitza, dormi?

lidia, moamaaaa...ce vacanta! bine ca s-a terminat cu ..bine!
laura, ce bine de voi, ce viata, ce noapte
felicic, mi-ai facut o pofta de ciorba de fasole
babymom, nerantula...moamaaa ce ma ingroziti cu capusele astea.[pupsaracu prichindel.
rox, domle, asculta la noi, dintii nu sunt adusi de urlete! asculta la noi, sasha stie cel mai bine...treaba cu urletele....totusi stirbica-stirbeanu este in continuare!
klemiunde sunteti
nikole?
de ramona intreb in fiecare zi.sa vezi ce bataie iti iei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

aaaaa..... vroiam sa va spun ca acum gatesc niste dovlecei umpluti ptr. copchil....nu stiu ce o sa iasa....adica nu cred ca o sa iasa nimic.....deja a inceput sa imi iasa carenea din dovlecel (tin sa precizez ca nu am mai facut niciodata)....intrebare, intrebatoare: pot sa ii dau supa crema de te miri ce....adica nu stiu de dovlecel de cartof (nici de aia nu am mai facut dar....vreau sa fiu si eu o mama gospodina..ce vreti)?????

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Nerantula imi pare rau de patania micutului Gruia, bine ca ati scapat de capusa, sunt sigura ca va fi bine daca ii dai tratamentul. Si eu am gasit o capusa in casa, nu stiu cum a ajuns, si m-am speriat rau, (de fapt eu credeam ca e un fel de paianjen pana a vazut-o sotul).

Mami de Mina Alexandra (7.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello!
Azi am fost Bubulina gospodina, am prestat o ciorbita de pui si pilaf cu dovelecei,pe langa alte treburi casnice. Saptamana viitoare fac un pilaf cu dovlecei si pt.Eva, varianta dietetica, bineinteles.
Si eu vreau sa comand scaunul auto Chicco Proxima, l-am convins pe tati,am facut bugetul si e ok. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta. Am si card in euro pt plata,insa momentan nu-i alimentat.
Nerantula, bine ati revenit din concediu si ma bucur ca e totul in regula cu haiducelul dupa patania de ieri.
Andreea_and,bine ai revenit.
Sabinel,sa fii sanatoasa,norocoasa si fericita!!!

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Klemi felicitari de dintzoc !!!!

Andreea tinem pumnii la dr sa nu fie nika grav

ratonel zici ca nu urletele aduc dintii ??? Woooaaaa ...m-ai desumflat de tot Io totusi sper sa vina azi-maine....

Noi ne pregatim de iesit afara...mai mult eu ma pregatesc, piciul doarme Profit de soare, ca s-a luminat

Nerantula nu te mai chinui zilele astea cu cititul despre capuse...gata, a trecut si sunteti bine citesti peste o luna cand nu mai e un subiect fierbinte pentru tine

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput