Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (146)
Raspunsuri - Pagina 20
mamidestefan spune:
mai scriu una si ma duc la somn...ca nu ma mai tin "balamalele"
apa marii a fost foarte rece...in unele zile chiar "gheatza"...
plaja destul de curata ...si nisip bun...dar era ceva de mers pina in zona unde nisipul era fin
po****tie...predominant familii cu copiii...numai bine pentru Stefan sa socializeze..
in concluzie ...as mai vrea sa repetam figura asta ...undeva pe final de august...daca reusim sa ne mobilizam..si sa construim un buget rezonabil
aaaa ...si era cit pe ce sa uit ...cum e cu mamicile de 2 copii ...care "detin adevarul absolut"...ca m-a cam intrigat postarea asta...??????
pupicei si noapte buna
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
mamidestefan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreea_and Musette , imi pare rau ca nu ne-am intalnit si noi pe-acolo, se pare ca am fost cam in acelasi timp. Mamidestefan nu stiu ce sa zic de tratamentul homeopat, dar nu mi se pare asa o tragedie sa-i dai calciu si d3 copilului, nu inteleg de ce ti-a interzis. Poate te ajuta babymom... Mami de Mina Alexandra (7.09.2008) |
nu mi-a interzis...mi-a spus ca nu are rost...ca sa las copilul in pace..astea au fost vorbele lui
LIDIA
de
Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
babymom75 spune:
Lidia, eu n-as trece-o pe Iza pe lapte praf. Mai bine dai Vigantol/vigantolette si Ca si alapteaz-o in continuare. Eu cred ca doar ti se pare ca ai tot mai putin lapte. Si in cazul meu sanii sunt moi si par goi si absolut flescaiti, dar cand suge se aude cat de bine inghite si uneori da laptele pe langa gurita.
In plus tu spui ca mananca si iaurt, deci isi ia si de acolo din necesarul de Ca.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mamidestefan aaaa ...si era cit pe ce sa uit ...cum e cu mamicile de 2 copii ...care "detin adevarul absolut"...ca m-a cam intrigat postarea asta...?????? |
Lidia, daca-i citit din urma, mai bine nu dezgropa mortii...

Ma bucur mult ca ati avut un sejur placut la mare ( exceptand acele zile cand a fost Stefan bolnavior).

Mama lui
Dragos si a lui
Victor
babymom75 spune:
Ati fugit toate la culcare??
Se pare ca sunt singura insomniaca a grupului...
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
aici... din umbra...
si eu vroiam sa-i zic Lidiei ca nu-i asa mare bai sa-i dea supliment de Ca...
Noi am avut cu Teo probleme cam de la 10 luni, a refuzat laptele (praf, ca altul nu aveam) si pur si simplu pana acum nu a baut deloc.
Iaurt si branza, la greu, atat... i-am dat si Osteocare, si totul a fost ok (asa zic analizele). Asa ca daca ea are san, asta e salvarea....
Abia de vreo 4 luni a inceput Teo sa reia laptic, ii dau Humana din ala gata preparat, dimineata si seara cam 200ml, cu miere.
edit: rezumat la ce-oi fi vrut sa zic io acolo... sa-i dea supliment de calciu, ca sa stea linistita, sa nu se simta intre ciocan si nicovala si sa aiba lapte mult in tzitizi!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
claudinna spune:
si eu sunt pe aici...am citit pana acum, ca pe la 23.30 m-am pus in pat...
La multi ani, Lumi!! sa fii fericita mereu!!
La multe lunite bobocei de 24!! Azi sunt Sanzienele!
Am pus www.okey.ro/claudette/index.php/dovlecei-umpluti.html#more-336" target="_blank">aici reteta de dovlecei umpluti
vazut poze/filmulete/blog-uri![]()
copii minunati, iti umplu inima de bucurie!
vroiam sa mai scriu de jucarii, dar poate am maine mai mult timp..
ma bag la somn
noapte buna, mamici si pitici!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babymom75 spune:
Anamona, decat acel jumper mic, mai bine un jolly-jumper cum am vazut la alti copii aici pe forum, desi la Victor l-am folosit max. 6 luni, asa ca nu stiu daca merita investitia.
Ca si stimulare la varsta asta sunt recomandate cuburile mici - initial doar doua, apoi trei cuburi, si cutiile colorate care intra una in alta ( am vazut la Fisher-Price; eu am unele no-name de pe vremea lu' Victor ). Ale jucarii utile ( si ieftine ) sunt flacoanele umplute cu diverse: orez, zahar, boabe de porumb, seminte de floarea soarelui, boabe de piper, apa - fac zgomot diferit si sunt colorate diferit. Ca si variatie, eu le-am umplut cu apa colorata cu acuarele, in culorile de baza.
Dragos se joaca cu mare placere cu masinile lui Victor ( spre marea disperare a acestuia
), antemergatarul de la Quelle s-a dovedit o buna investitie - sta mult si se joaca cu el, iar mai nou se ridica in picioare cu ajutorul lui si il impinge. O alta jucarie care-i place si de care nu se plictiseste e un fel de titirez rotitor mai mare Lamaze, care are pe el inele colorate diferit, de diferite marimi si daca-l apesi se roteste si canta / imita rasul de copil.
De cateva zile ii place sa ne uitam in carticele cu coperti cartonate cu animale si eu sa imit sunetul fiecarui animal in parte (
) - rade de se sparge! ( cred si eu... a-nnebunit mama! )
Mama lui
Dragos si a lui
Victor
gaia.nevia spune:
anamona, vezi ca jucaria aia are un... "clenci" daca imi amintesc bine. Scrie undeva ca merge doar pana la o intaltime anume a copilului, 76cm, sau asa ceva, check it out...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
babymom75 spune:
Ada, acu' ca te vaz printre cucuvele mi-am amintit ca vroiam sa-ti zic ca Oadu-tunsu' s-a facut baiat mare si e tare frumusel! Mi-a placut tare, tare de tot si poza aceea cu Teo la plimbare, cu rucsacelul ( cu lesa
) in spinare! Da'... vad ca si tu ai fost doar mama purtatoare, ai?
Claudinna, faina reteta! Eu i-am facut lui Dragos ardei umplut, dar cu carnea tocata; am calit-o putin in ulei de masline, dar doar atat cat sa se desprinda, sa nu ramana cocoloase mari de carne la fierbere si cand au fost gata de fiert ardeii am adaugat in apa de fierbere 1/2 lingura de faina, rosii si marar, ca sa se lege un sos. Se poate adauga si smantana, dar eu m-am retinut de la asta pt. ca stii ca nu vreau sa-i dau lui Dragos lactate decat dupa 1 an. Cred ca asta am sa gatesc maine.
Mama lui
Dragos si a lui
Victor