Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 9
bubu05 spune:
Pentru Mimo, si nu numai
http://www.bucataras.ro/articole/1239/spectacol_culinar_pe_un_vas_de_croaziera.html
Episodul de azi!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bitza037 spune:
salutare si de la noi
hahaha ce haiosi sunt bubulinii care manaca inghetata...........si eu cand mananc inghetata si ma vede Antonia sta ca un cersator langa mine...si ii dau ....ieri de exemplu am pacalit-o cu cornetul si nu i-am mai dat inghetata....
i-am vazut si pe muffy si pe REbe balacindu-se
si de Andra cadana ce sa mai zic???!!!!no coment
Puppa exact asa doarme si Antonia numai ca ea se trezeste dupa doua ore, dar chiar asa tu de ce trezesti fata????nu ai lasat-o sa vezi cat doarme???
Elara eu am dosarul acasa, nu stiu pe dinafara....dar am o vaga idee ca pliul nucal nu trebuie sa depasesca 3 mm....si asta masurat in sapt. 11-14......
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Puppa spune:
Fetelor va multumesc de raspunsuri.
azi am fost la orl la control, otita nu mai e, doar gatul si nasul un pic. ne-a prins si ploaia, sper sa nu fii inghitit aer rece sa o luam de la capat Am stat acolo de mi-a venit rau...de ce oare nu sunt cabinete separate de orl pentru copii si pentru adulti?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Pentru Mimo, si nu numai http://www.bucataras.ro/articole/1239/spectacol_culinar_pe_un_vas_de_croaziera.html Episodul de azi! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
Olgutzika spune:
Mi-a zis mama ca la Ploiesti ploua , dar aici e soareee si e frumooos si as fi fost asa , daca nu eram in camera cu copilul, sa doarma .Tatul lui e la piscina, maine va fi invers: eu boieroaica si asa , el supraveghetor si asa .
So: marea e receeee, si nu mi-am bagat decat picioarele in ea . Sofiei ii cam teama sa stea cu tapile in apa, ca tot vin valuri si ii iau nisipul de sub picioare Face niste oooochi!!! Dar in piscinaaaaa, nu ar mai iesi, asa ca "mucii are back", de fapt...absolut toti copiii de pana in trei ani de aici sunt cu mucii in barba, asa ca...E gigea tare la mare, imi place.
Ioana, nu eram eu, noi joi abia am primit la serviciu oferta la Golden Tulip....Ne-a costat 720 de lei cazare cu mic dejun, 4 nopti. Vezi la ei pe site, ca au si acolo oferta asta, la oferte speciale ( platesti 3 nopti si stai 4 ). Hotelul e absolut ok, ffff curat, mancarea excelenta, lumea draguta...deh, ca la patru stele...Oricum, e o perioada minunata de venit la mare, nu e foarte cald, nu e deloc aglomerat, dar nu poti intra in mare...Nu le puteam avea nici eu pe toate, nu? Ma bucur ca sunteti acasa, ca nu ati ajuns la Ploiesti! Sanatate multa Davidutului!
Elara, daca mai citesti aici, mie nu mi-a masurat Iosup pliul nucal decat la morfofetala de la 13s. La eco cu care am fost sa fac TT, l-am intrebat daca imi mai masoara pliul nucal, si mi-a spus ca nu e elocventa masuratoarea la acea varsta a sarcinii ( 16 s ). Succes!
Nu am vazut pozicile, daca mai doarme Sku, o sa o fac.
Incerc sa ii raspund Cristinei: nu, nu se trezeste plangand. Nu, bea apa doar din canita cu pai. Soacra-mea ii mai da din ceasca normala, bea fara sa verse din ea, eu insa nu am rabdare si ii ofer cu generozitate canita cu pai. De bibe...mai vorbim dupa ce intarc, acum bea laptele de dinainte de somnul de la 11 de la soacra-mea. De adormit, adoarme la san acasa, sugand din bibe la soacra-mea. Mai era ceva!?!
Nu mai stiu ce mai vroiam sa zic...
fetele si piticii!
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
bubu05 spune:
Olgutel, ce bine de voi ca sunteti la plaja ce mumoos!
Bitzulina, ma bucur ca ti-au placut bunataturile
Mi-a venit masina de spalat si ma duc s-o studiez
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
natynic spune:
Intru si eu ff rapid pt ca nu-mi vad capul de treburi...
...ca sa-i raspund Elarei ca, precum au zis si fetele, nu mai are relevanta pliul (oricum creste cu varsta). Stai calma!
...si lui Cris: Iulia se trezeste rareori plangand insa de obicei adoarme la loc singura; de adormit ea adoarme singura, cu iubitul ei deget in gura si atat (nu leganat, nu muzica, IN NICIUN CAZ stat langa ea ca nu suporta, etc) asa ca aici nu te pot ajuta; ea din cana cu pai sau cu supapa bea deja singura insa biberonul cu lapte, desi incearca, nu-l poate duce singura la gura si tine vertical ca e greu, asa ca o sa-i dau atata cat e nevoie, important e ca stie sa bea din cana cu pai; si stai "linistita", pe Iulia n-a tinut-o entuziasmul cu mersul singura, abia-abia daca mai incearca asa cate un pas, in rest tot tinandu-se de ceva sau in 4 labe cu o viteza uluitoare. O voi duce totusi la neurolog, CAND o sa am timp...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
Multumesc mult de tot ca mi-ati raspuns. M-am emotionat foarte tare citind incurajarile voastre asa ca am mai dat nitelus de apa la soareci bombanindu-l iar pe dr ca "ce i-o fi venit" sa ma bage in boale aiurea ca exact ce ziceti voi stiam si eu.
Mi-e ciuda ca aseara nu am dat importanta ca sa-l intreb (din aceleasi motive expuse si de voi) dar de dimineatza eram aveam deja cuiul infipt "multumita" iubitului meu sotzior poanicos.
La dr am fost si am plecat "lamurita" exact cum eram si cand venisem. Ca nu e chiar bine ca e asa mare valoare, nu ne bucuram dar nici nu ne speriem, deocamdata sa nu ne ingrijoram, ca era mai bine daca era mai mica asa cum era la Maria, dar sa asteptam rezultatul la TT si mai vorbim dupa aceea si ca sa merg acasa si sa nu am ingrijorez...
Nu am ce ii reprosa ca se pare ca nici ea nu e lamurita. Probabil ca nu suspecteaza nici ea ceva grav dar de teama sa nu fiu eu cazul ala 1 la catralion (sau stiu eu la cat), si apoi sa ii reprosez ac mi-a dat asigurari gresite ca va fi totul bine, prefera sa fie rezervata si sa astepte rezultatul TT.
M-a mangaiat si cu vorba si propriu zis, pe brat, pe burtica, pe umeri, m-a linistit cat a putut dar nu am aflat ceva clar: ca e alba sau e neagra!
Se pare ca nici micul meu sondaj nu e de natura sa ma lamureasca de vreme ce "m-am ofticat " pe pe luny ca avea doar 1,62 la 16 saptamani si 3 zile si pe mimo ca avea 2,2mm la 22 de saptamani dar m-a busit plansul rabufnind a usurare si sperantza cand am citit ca gecko a avut peste 4 cm la 14-15 saptamani.
ORICUM EU VA MULTUMESC FRUMOS INCA O DATA.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
elara spune:
Mimo, parca tu ma intrebai: da, m-am dus la 17 saptamani ca la varsta asta a zis dr mea sa fac TT. Si chiar am zis pe undeva ca mi-am luat si sange aseara special pt testul asta. Mi-au zis sa ii sun saptamana viitoare, luni, pentru a vedea daca vor fi gata rezultatele pana atunci.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
mimonix spune:
Elara draga, Mufi si Vladutz =cap micutz, Bursucul zis bestia= cap mare Concluzia: va fi sanatos si capatanos Daca vrei putem compara si diametrele craniilor (poate facem vreo descoperire epocala)
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea