Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix Elara draga, Mufi si Vladutz =cap micutz, Bursucul zis bestia= cap mare Concluzia: va fi sanatos si capatanos Daca vrei putem compara si diametrele craniilor (poate facem vreo descoperire epocala) Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
da,da
peseu: ma duc la mall singura azi, vine mama sa-l preia pe omu' mic si nemancator de 2 zile, dar maxim urlator
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Hai, mai Elara, bine ca te-ai linistit! deci nu e nimic, stai calma! eu n-am mai cautat analizele cand am vazut ca fetele ti-au raspuns deja...Mimo, chiar esti tare cu capatanile lor
Si cum va ziceam a venit masinuca, m-au enervat ca nu are carte in romana , ma rog, am inteles eu ce si cum...soferul de la camion nu s-a uitat la masina si ne-a adus sus alta, si cand sa plece si-a dat seama ca de fapt nu e a noastra si mie mi se parea ciudata fata de cum o vazusem in poza...ma rog, a coborat-o pe-asta si mi-a adus-o pe cea buna...acum il astept pe socrelu sa vina si sa vedem daca se pricepe s-o monteze.
Pana atunci, ma duc sa fac o prajiturica . Ai mei fac nani, asa ca la treaba!
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Kya spune:
Stelut mi-a povestit Sanziana ca s-a intalnit si s-a jucat cu Tea in parc
Acum cat e randunoiul plecat au ai mei mai mult acces la copil si tata abia asteapta sa o scoata afara , asa ca el e cunoscut la locul de joaca
Maine lucrez de dupa-masa, asa ca nu pot, dar poimaine vin eu cu ea in parc, sa mai stam si noi doua la o vorba.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Simo27 spune:
Oana,asa mi-ai facut o pofta cu pozele alea.Cand vei pune deserturile nici nu imi vine sa ma uit.Mi-am facut si io o praji cu miere,nu stiu ce am ,as manca miere ca disperata
Elara,stai linistita
Olga,concediu placut si fructuos in continuare
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
numeioana spune:
Elara, bine ca te-ai mai linistit... Dupa mine TT-ul asta e o maaaare bataie de cap pe care nu ar trebui s-o ai... avand in vedere ca nu e relevant deloc si ca a indus multe mamici in eroare.
Fetele, RMN-ul ar putea afecta o eventuala sarcina? Ce stiti despre asta?
Eu am fost cu David la control, gatutul arata mult mai bine, dar mai facem injectabile pana maine. Maine ii scoate branula si continuam cu Ospen, Eurespal, Zyrtec si Paracetamol... Pana o sa fim perfect reparati.
Olgutz, nu pare scump deloc, dar este doar cu mic dejun, nu?? Oricum in august si la 6 nopti cel putin, cat vrem noi sa stam, 20 de milioane doar cu mic dejun e prea scump. Mai punem 10 milioane si mergem la bulgari 7 nopti, AI si fara atata aglomeratie la plaja. Asta e nasol la noi...pt ca sunt f putine hoteluri cu piscina toti merg la mare, astfel incat nu ai unde sa-ti intinzi sezlongul... In august ma refer, ca acum nu cred ca e atat de aglomerat...
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
natynic spune:
citat din mesajul lui numeioana Fetele, RMN-ul ar putea afecta o eventuala sarcina? Ce stiti despre asta? |
Nu, cuscra, nu e periculos, nu iradiaza. Dar, stiind ca ai de facut RMN, ce sa inteleg din intrebarea ta?
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
numeioana spune:
Cuscra, am facut RMN-ul deja si rezultatul e ok... Ma gandeam si eu asa... ca m-a intrebat inainte daca sunt insarcinata....
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
gudinde spune:
Eu cand am facut RMN-ul mi s-a spus sa fac inainte un test de sarcina sa nu fiu insarcinata.
M-au pus sa intrerup si metul cu 2 zile inainte datorita substantei de contrast. Apoi am aflat ca mergea si fara intreruperea met-ului. Deci, presupun ca-s cerinte si cerinte ...
bubu05 spune:
Ioana, de ce ai facut RMN?
Ce bine toarce masinuta mea, hrrrr Super mega incantata! astept cu nerabdare sa ajunga la uscare, sa vad cum e!
Fug la baita cu baietii!
Aaaaaa, L-am tuns pe Stef! baietii mei au aceeasi freza
Le fac poze acum la baie si va arat
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
sovietica spune:
citat din mesajul lui clauclau 5.Nu stiu daca mai e vreun pui nemergaret, posibil Sasha, parca asa zicea Sovi ca se tine mereu de ceva, dar nu stiu daca intre timp si-a dat drumul. |
Confirm, si-a dat drumu de sambata trecuta. A venit mama la Buc acum o saptamana si a zis ca scopul ei e sa il faca pe sash sa mearga deci dupa 3 zile in care a iesit cu el afara seara cate 2-3 ore, a intrat dimineata cu Subiectul in dormitor, si ni l-a prezentat facand primii lui pasi pe o distanta de aproape 2 metri.
de atunci il facem ping-pong intre 2 persoane sa mearga de la unu la altul. e haios tare, mai are pana merge ca lumea, dar startul a fost dat.
Va pup!
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept