Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 19
clauclau spune:
Aici cateva cuvintele de Rebe mic si scump
. http://family.webshots.com/video/3072779680102101346AhMGOX
zozela spune:
Va pupacim! Nu am citit mai nimic din urma,doar am spicuit/vazut pozici/filmulete. Sunt grozavi puiutii nostri!
Pupacesc burticuta de blanka!
Am venit acasa pentru cateva zile,dar e tare greu
Cum se trezeste,puiul meu fuge la usa,o tine intr-una "haide,haide" si "hai pa",e un chin-mancam repede,ne echipam si..afara
Cine mai bantuie strazile cu copilu' dimineata la 8.30 ?!
Abia astept sa ne intoarcem la bunei!
V-as povesti muuulte dar s-a trezit pustiul..
Concedii placute tuturor,sanatate si veselie-va dorim-din inima!

Puppa spune:
Vai, ce Rebe dulce! D-abia astept sa vorbeasca si Amalia mai mult...deocamdata ma topeste toata cand ma striga mama si striga tare...si a mai invatat sa zica "gata"...din toate cuvintele din lume...ea stie gata :)) evident si tata si papa (care inseamna si mancare si apa si afara)
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
mstela spune:
Ursu,ce frumooos!

Ma bucur pentru voi.Sa fie sanatoasa inimioara mica.
Clau
din nou.
Am vazut si eu Rebe papushik,mumoasa tare tare,ca are cu cine semana
...cu ceilalti 3 mumosi...Am vazut si Bubulin tuns dlagut si parca am mai vazut ceva poze si nu mai stiu ce...ma lasa memoria?
Tea are si ea cateva cuvintele in vocabular: mama,tata,baba,papa,aa(alo) si alte cateva simple,ne mai imita,dar ii iese pe jumatate si cam atat...
Ea bea tot din biba,apa bea singura,lapte abia bea dat de mine
,din cana cu pai nu vrea sa traga sau se ineaca,din tuturoi iese putin si o enerveaza,asa ca baza e biba..Dar cu asta numa stresez,sa bea din ce o bea,numai sa bea.![]()
Plec..Pup.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Simo27 spune:
Mama Clau cate cuvinte stie Rebe
,si ce glascior are.Stiu ca am mai zis,dar asa de mult imi place
Ursulico,ma bucur mult ca l-ati vazut toti pe bebe!sa dea DD sa creasca mare si sanatos acolo in burticuta
Ramo,succes la examen
Puppa ,am bucur ca ati scapat fara traume
Zoze,
si voua.si noi bantuim dimineata ,dar prin curte![]()
Cuscra,pa
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
ma lasa nervii, iar nu vrea sa manance!! nu mai stiu ce sa-i fac!! nici gand sa-l pun in scaun, dar nici alergat, inclesteaza gura si da din cap!
Scumpa tare Rebe, stiam!
![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Multumesc mult fetelor.

Luny, mai lasa-l putin pe Muffy cu masa, poate nu-i este acum suficient de foame. Asa am patit eu aseara, la 19 eram pregatita sa-i dau iaurtul, dar ea nu si nu, se stramba ca toate alea si scuipa...asa ca am mai lasat-o o ora si in cateva minute a ras 200 de g de iaurt. Poate e asa si la Matei...
bubu05 spune:

Bunaaaaa!
Mai, ce scumpica e Rebe, e o dulce cand vorbeste! 
N-am facut scrisorica ca mi-a fost lene...trebuie sa ma apuc sa fac mancare si iar mi-e lene...
Ma bucur si eu mult ca v-a placut de tunsulicii mei! Cum mai, nu seamana nici unul cu mine?
Mie nu mi se pare ca seamana intre ei...azi l-am pupat pe Stef non-stop, mi-e un drag de el de nu mai pot! bineinteles ca daca il pup de fata cu Vlad vine si se rasfata si el si trebuie sa-l iubesc si pe el 
Ursulico, bravo pt., inimioara mica si ma bucur ca esti happy!
Sovi, ce bine ca te gandesti deja sa-i culci separat, bravooo! eu ma bucur mult ca baietii se inteleg super in camera lor si nu se deranjeaza.
Steluta, tare rau imi pare ca te amaraste Teutza si tu esti panicoasa tare...or fi maselutele/caninii...si stii ca noaptea sunt durerile cele mai nasoale...pup o fata sa-i treaca
si o mamica sa se linisteasca 
Luny, cat mai tragi si tu cu mofturiciul mic! of...de la mama ta mananca??
Nu mai stiu ce vreoiam sa zic si cui sa zic...fug la bucatareala, cat dorm piticii...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
nu a vrut nici mai tarziu, am reusit sa-i dau cam 4-5 lingurite si asta e...in schimb, baga portocala..Bubu, nu stiu daca vrea de la mama, de ce intrebi?..oricum mama nu e aici,nici de la Liviu nu a vrut..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!