Puiuti de Randunici!! (275)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Ce scumpica e Rebe!
Sanzienuca a inceput sa turuie un fel de lica-lica-trica-dica-lica. Dar nu am reusit pana acum sa o prind sa o filmez.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Aici cateva cuvintele de Rebe mic si scump . http://family.webshots.com/video/3072779680102101346AhMGOX

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

muah

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Zozehai ma ca ai timp si de noi, nu doarme puiul tau?
Ursuleata ma bucur pentru "cerculetul" tau cu inimioara, din burtica
Luny cred ca a intrat in faza aia fi'tu , cu nemancarea Daca mananca altceva, aia e...moftureala si nestare
Si am uitat ce mai vroiam sa zic

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursuleata

Eu sunt f fericita!

Ieri am fost la dr.i l-am vazut pe bebe, o inimioara mica, am fost si cu vlad dupa noi. A zis ca e tot ok ne vedem peste 1 luna.

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Felicitari cuscra! Sa fie sanatoasa inimioara si sa creasca mare!

Mergi la inceput

Luny, Stela unde va duceti maine in parc?

Mergi la inceput

Ma apuc de capitolas, ca vad ca asta s-a terminat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Ce de mai cuvinte spun copilasii vostri Noi suntem mai mult la capitolul sunete , de tot felul...si tipete...dar cuvinte cu destinatie nu prea...si nici vorba de M in vocabular , deci nicio mama inca Singura consolare e ca face propozitii lungi pe limba lui si insotite de gesticulatii si mimica reuseste sa arate ce vrea! E tare haios! Asa zice :tete,tata, papa, ietete, pa, hai, vuuu, titi...dar nu toate si nu mereu cu destinatie deci nu se pun
Stie sa arate urechea parul si degetele de la picioare...stie multe lucruri sa arate sau unde sunt (de exemplu pisica stie ca e afara, se uita la geam) , face pa si bravo si alo si gigea...nici nu stiu ce sa mai zic...in schimb, la capitolul urcat/coborat trepte/dealuri-alergat-sut la minge-catarat pe toate alea-stat pe vine-mers cu spatele-dat pe topogan singur si cate si mai cate din categoria asta e mare campion Una peste alta eu sunt mai putin paracioasa, ati observat Dar cand mai vad o Rebe , un Stef...nu mai zic de Samarandita de la mare ...ma mai apuca oftica

poze

Mergi la inceput