Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
Ce scumpica e Rebe!
Sanzienuca a inceput sa turuie un fel de lica-lica-trica-dica-lica. Dar nu am reusit pana acum sa o prind sa o filmez.
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Aici cateva cuvintele de Rebe mic si scump . http://family.webshots.com/video/3072779680102101346AhMGOXmami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |

muah 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Zozehai ma ca ai timp si de noi, nu doarme puiul tau?![]()
Ursuleata ma bucur pentru "cerculetul" tau cu inimioara, din burtica 
Luny cred ca a intrat in faza aia fi'tu , cu nemancarea
Daca mananca altceva, aia e...moftureala si nestare 
Si am uitat ce mai vroiam sa zic 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Eu sunt f fericita! Ieri am fost la dr.i l-am vazut pe bebe , o inimioara mica, am fost si cu vlad dupa noi. A zis ca e tot ok ne vedem peste 1 luna.Vlad Mami de ursulet bebe |
Felicitari cuscra! Sa fie sanatoasa inimioara si sa creasca mare!Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Luny, Stela unde va duceti maine in parc?
Raluca mamica de
Sanziana
Kya spune:
Ma apuc de capitolas, ca vad ca asta s-a terminat.
Raluca mamica de
Sanziana
mimonix spune:
Ce de mai cuvinte spun copilasii vostri 
Noi suntem mai mult la capitolul sunete , de tot felul...si tipete...dar cuvinte cu destinatie nu prea...si nici vorba de M in vocabular , deci nicio mama inca
Singura consolare e ca face propozitii lungi pe limba lui si insotite de gesticulatii si mimica reuseste sa arate ce vrea! E tare haios! Asa zice :tete,tata, papa, ietete, pa, hai, vuuu, titi...dar nu toate si nu mereu cu destinatie deci nu se pun 
Stie sa arate urechea parul si degetele de la picioare...stie multe lucruri sa arate sau unde sunt (de exemplu pisica stie ca e afara, se uita la geam) , face pa si bravo si alo si gigea...nici nu stiu ce sa mai zic...in schimb, la capitolul urcat/coborat trepte/dealuri-alergat-sut la minge-catarat pe toate alea-stat pe vine-mers cu spatele-dat pe topogan singur si cate si mai cate din categoria asta e mare campion
Una peste alta eu sunt mai putin paracioasa, ati observat
Dar cand mai vad o Rebe , un Stef...nu mai zic de Samarandita de la mare
...ma mai apuca oftica
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

. http://family.webshots.com/video/3072779680102101346AhMGOX