Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 18
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI SANZIANA SA CRESTI MARE SI SANATOASA...
clau aseara am uitat sa te felicit pt cei 20 de ani ..la mai multi...mama eu am 10(4 de casatorie) si mi se pare ceva...apropo de gradinitza,mimo...eu am fost cu sotul colegi de gradinita iar la liceu aveam clasele la parter una langa alta doar ca el era mai mare cu un an...si ce imi mai fugeau ochii dupa ochii lui albastrii..tot timpul ma maimutaream si faceam in asa fel incat sa-l intalnesc..ne-am imprietenit la sfarsitul clasei a 11 la mine ,a 12 la el..de atunci am fost de nedespartit...asa este, e f frumos sa te mariti cu prima dragoste...
mstela imi pare rau pt notile nedormite si pt banuti .. asta-i sistemul sistemul romanesc nu ai ce sa faci...
acum va las ma duc sa citesc si eu ceva ca maine am ultimul examen si imie cam frica ca nu am invatat nimic..parca vad ca o dau in bara cu ultimul...
acesc apasat pe toate...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Maia37 spune:
La multi ani si sa traiesti cu numele Sanziana!
Ioni si Ioane sa traiti cu numele!
Vali- si eu m-am vopsit in perioada sarcinii!
luny- cumplita experienta!Nu musca,nu musca dar botnita unde-i?Sa-i puna nene botnita!Asa sunt revoltata cand vad pe strada caini fara botnite si din rase"bataioase".
mimonix-
pentru fosta ta colega!Nu le e oarecum?Si mie-mi zic toti ca nu seamana cu mine.Cee eu n-am fost pe acolo?
Si un porc.o gaina e mai avantajos macar voi aveti ce taia
pupa- bine ca ati scapat de analize.Eu i-am facut lui Vlad si mai aveam putin si lesinam acolo...Si Vlad doarme tot asa de doua ori pe zi dar se mai intampla si un somnic de 3-4 ore pe zi.
Blankar- sanatate lui Eric in continuare!
Cris 1. Si Vlad se trezeste plangand dar acum de cand e bolnavior mai mult.
2.Dupa ce l-am intarcat il legan in brate dat cel mai des adoarme singur pe burtica langa mine in pat mangaindu-l pe spate.
3. probabil ii voi da pana la 2 ani lapte.Cat va vrea el.
4.Vlad bea din canuta doar ocazional caci varsa tot pe el sau se ineaca grabindu-se.Nu bea cu paiul ca nu stie dar folosim bibe si cana cu cioc.
mihutza11- toata familia am admirat micuta dansatoate de cateva ori.Pot spune ca Vlad era cu ochii pe ea!
numeioana- bine ca ati venit acasa si puiutul e cuminte.
bitzu- imi pare rau pentru Antonia ca a cazut asa rau
Elara- eu am facut amniocenteza fara TT.Stai linistita ca e totul bine!
Sovi-bravo pentru Sasha si
bunicuta care l-a antrenat.Tu cum te mai simti cu burtica?Esti ok?
Ma bucur mult pentru fetele 

Maia37 spune:
Ursuleata ma bucur pentru bb2 sanatos
Te simti mai bine?
Fetelor ati folosit crema Elicina din secretie de melci?Stie careva impresii?
clauclau spune:
Hello crenguta, abia acum am reusit sa intru pe ziua de azi...
Am vazut Bubulinii scumpi foc
, ce iubire pe ei in baita!
Rami, imi pare rau de frichineala lui Andru, cine stie, poate mai apare un dintus sau maseluta. 
Stela, offf ce noapte grea a avut Teo scumpa. Sa speram ca de la canini sau maselute si sa nu fie ceva mai rau. Servici usor si astazi, draga mea!

Ups, LA MULTI ANU SANZIANA!
. Ce frumos ca ti-a luat mami flori dis de dimineata!

LA MULTI ANI IOANELOR SI IONIILOR.

Puppa, bine ca ati scapat, m-am gandit la voi.

Ursuleata, ce frumos!!!
Mi-am adus aminte si eu de prima eco unde tot asa, i-am vazut inimioara mica si scumpa. 
. Si felicitari Vladutului pentru canita.
Ramo, multa bafta la examenul de maine.
ursuleata spune:
aa, Vlai, eu m-am vopsit sambata, si m-am vopsit si la prima sarcina, nu este nicio prob;ema.
maia
, ma simt f bine fara tigari.
Vlad
Mami de ursulet
bebe
luny spune:
salutari!
bubu ce misto ii sta vikingului tuns
...seamana cu fra-su acum tare bine!
gecko cum merge treaba?

LA MULTI ANI, ZANUCA SANZI! SI IONILOR/IOANLEOR DE AZI!

bitzo vad ca si voi sunteti patite cu cainii..ce aparat, stii tu de unde? cat o costa?..ar merita investit!

felicitari ursu, sa-ti traiasca inimioara, sa creasca mare si sanatoasa!
fug la ale mele, ca apare acu' aniversatul de maine cu haos dupa el!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
stela ti-am scris pe mess!!! maine ne vedem cu puii la plimbare?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Fetelor, multumesc frumos de aprecierea Rebecutzei
, creste inima in mine cand mi-o lauda cineva, normal!
Asa este, a inceput sa vorbeasca
, are deja o gramada de cuvinte in vocabular si in fiecare zi invata cate un cuvintel nou
. Ii place sa repete dupa noi ca o maimutica
. Pe tacso il striga prin casa, tata, tati, Pau, mie imi zice mami, dar se aude mai mult ami, mai zice tataie, sase, buba, poaia( ploaia), calul, papa cand ii este foame, kk cand face caca. Cuvantul preferat este cum ati vazut, ba-tze
pentru ca vrea foarte mult in brate si atunci fata a invatat pe langa manute ridicate spre mine sa zica si cu gurita. Si multe altele, nu-mi vin acum toate in cap. Din pacate cand o filmez nu coopereaza prea mult pentru ca este distrasa de camera, dar in realitate este o vorbareata.
Si iubareata mare
, toata ziua ma pupa, ma tine de gat, ne alintam o gramada amandoua
( Luny a vazut ce tandreturi sunt pe noi
) .
La cererea publicului randunicesc
i-am facut la pranz un filmulet in care o tot pun sa zica una, alta ...nu a iesit foarte bine , dar cateva cuvintele am reusit sa smulg de la ea pentru voi cu drag.
Imediat se descarca...

La multi ani Sanziana!