Puiuti de Randunici!! (275)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

salutare si de la noi!!!!

Mihutzule
stiu ca sunt restanta chiar azi dimineata ma gandeam ca poate reusesc sa-mi fac timp azi dupa amiza sau maine...ca pe urma iar plecam la tara pana duminica.....offffffff ce ma enerveaza timpul asta, cand m-oi linisti si eu??nu stiu????

Bubule am vazut baietii frumosi si tunsi.....aaaa si ieri cand l-am vazut pe Vlad tuns mi-am schimbat parerea cum ca seamana leit cu tine.....am trecut in tabara cealalata...seamana leit cu tati tuns asa.....
.....ce fain stie si arata Steful partile corpului!!!!!Antonia nu vrea!!!!!nici nu mai insist....ma multumesc ca de 2 saptamani am reusit sa o fac sa ma lase sa o spal pe dinti dimineata.....urmeaza strategia pentru spaltul de seara.......

Clau
am vazut-o si pe Rebecoasa si Razvanelul este asa dulce si cuminte!!!!

Luny
sunt de partea ta...fir-ar sa fie de stapani inconstienti!!!!!

uite ceva asemanator mi s-a intamplat mie la tara acum vreo luna: m-am dus in vizita la matusi-mea care are un boxer mai tampitel asa....latra ca tampitul de te baga in sperieti si eu de cate ori ma duc acolo o pun sa-l inchida in casa ca mi-e frica de el....cu toate ca ei zic ca nu musca.....asa.....si se gandeste unchiu-miu sa-i dea drumul ca nu mai vroia sa stea inchis....Antonia cum este innebunita dupa animale...a arata cu degetul spre el:eti,eti....si panarama naibii de catel ce i s-o fi parut ca efectiv a apucat-o de mana, in sensul ca a deshis gura si i-a intrat pumnul in gura lui.....nu a muscat-o ca i-a dat imediat drumul, dar nu vreau sa va spun cum a tremurat carnea pe mine, si ce-mi venea sa-i dau cu o bata in cap de jigodia naibii(scuze dar m-am enervat acum cand mi-am adus aminte)asa cu uite si cu stapnii de fata si nu stii ce reactii are dobitocimea de animal, d-apoi fara stapan......sa pui mana sa-ti iei aparat din ala care indeparteaza cainii ....si sa vedem daca ii convine vecinei tale cand s-o curenta catelul.....nu va suparati pe mine cele care nu sunteti de acord dar si mie imi plac cainii pana la o limita......

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Sovi, da mai le mai ia.. de obicei castile incearca sa le bage in gauricile lor cu pricina, ca le am in fata pe unitate (sunt si in spate dar nu stie ea).. dar la alea de pe jos de alimentare si de la modem nu se baga.. cred ca e obisnuita cu peisajul si nu i se pare asa interesant ca nu au mufe , dar chiar nu am unde sa bag cablurile alea..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va multumim pentru urarile de Sanziene!

Am fost dimineata in piata si i-am luat Zanei flori de sanziana, sa nu zica ca nu o tin in flori

Ma duc sa citesc din urma si sa vizionez pozicile la care sunt restanta.
O zi minunata sa aveti!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

mstela a tipat o singura data si am chemat salvarea...Nu ducea mana la ureche, nici prin cap nu mi-a trecut ca ar avea otita. era un tipat ascutit, cu suspine si lacrimi de crocodil...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

La multi ani! Sanziana sa fii tot timpul frumoasa, curajoasa si independenta ca acum!
Raluca multa sanatate, sa fiti tot timpul alaturi de minunea voastra care va umple viata de bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Sanziana cea tinuta in flori
Frumosi Bubulinii, bine ca Steful nu e chiar cheliuta Nota 10 la anatomie
Rebe ba-tze, ba-tze! M-a innebunit
Mihu aaaa, pai nu ma mai joc...aveti talente, gene...trisati!
Soviliceaasa sa dea Dumnezeu, sa doarma bine.Eu am glumit, desigur Si bine v-ati gandit sa dormiti in toata casa, sa fie copiii singuri
Puppabine ca ati scapat!
Bubu,Clau si toate celelalte in aceeasi situatie eu cred ca asa e cel mai frumos in viata, sa te mariti cu prima si de obicei cea mai mare iubire in viata!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Si sa continui, ca stiu ca atunci cand apar eu plecati toate
Mi-am dat seama cu cine/ce seamana copiii lui Clau Cu papusile cu cap de portelan

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Am uitat, fireste
Stela eu iti spun sigur ca singurele dati cand Vladutz a urlat noaptea a fost cand i-au iesit caninii si maselele. Din fericire, urla de doua ori (pe la doua noaptea) si apoi baga degetul in gura, se intorcea pe partea ailalta si adormea la loc. Las-o un pic, nu sarii imediat, vezi ce face...poate se culca si ea, Doamne ajuta! Si vezi daca ziua baleste, vezi ce-i prin gura ei daca poti Ofof!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI SANZIANEI!Sa fie sanatoasa!
Of Puppa,m-am intristat daca zici asa.O sa fiu atenta daca mai tipa Tea si o duc si la dr.
Mimo,m-a indus in eroare Puppa cu otita,dar pare-mi-se si mie ca din cauza maselelor tipa asa sfasietor..m-am dus la ea cand era deja ragusita ca atunci am auzit.Si nici cu lula,nici cu lapte,nici cu apa,cu nik cu nik nu s-a potolit,a continuat sa urle vreo 5 min sau mai mult,timp in care era leganata de zor si nik...sau o fi fost un cosmar..Ziua baleste,are deja 2 maseloase,sa vad in gura e cam greeeu...eu stiu ce sa mai cred..

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Eu sunt f fericita!

Ieri am fost la dr.i l-am vazut pe bebe, o inimioara mica, am fost si cu vlad dupa noi. A zis ca e tot ok ne vedem peste 1 luna.

Am scapat de biberoaneeeee. La noi, Dr. brown's a facut inca o data minuni....i-am luat cana asta http://bebereal .ro/dr-browns-canita-antrenament-albastra-p-1233.html si la inceput a baut apa, nu curge, trage usor, in fine. De trei zile ii dau lapte si dimineata si seara, e un scump cum bea singurel.

Am vazut pozele cu Bubulini mici si cu Rebbe

Andra este super super super, incredibil Relu e fan Andra

Ma duc sa mai citesc din urma. Dar treb sa va zic ca sunt happy

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput