Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 16
Simo27 spune:
Cuscra,imi pare tare rau de frichinelile Teodorei.Or fi dintii:unii suporta mai usor durerile ,altii mai greu...
Iar despre bani:vai de noi
.
revin ca facu ginere-tu kaka![]()
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
sovietica spune:
bNu imi permit sa minimizez rolul australiencei! si in plus, mi-a baut mama ultimul fir de cafea pe care il aveam Si apoi, am zis ca nu mai vad bine, nici nu mi-am dat seama ca sunt prima ciripea pe ziua de azi. deh, la orele la care ma trezesc eu... (pe la 4-5), mi se pare dupamiaza ora 8 am
m-am scos frumos?
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
Simo27 spune:
Asa,Cuscra ma gandesc sa o mai impartasesti pe Teodora.Si sa il rogi pe parintele la care mergeti sa ii citeasca rugaciuni care sunt speciale pt sperietura copiilor.Poate s-o fi speriat de ceva,devreme ce plange doar noaptea.Mama imi zicea ca asa am facut si eu cand eram mica,ma trezeam plangand cu lacrimi si abia,abia ma linisteau...si asta se intampla doar noaptea.M-a impartasit mereu si mi s-au spus rugaciuni si nu am mai patit asa....merita sa incerci
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Puppa spune:
Gata si cu analizele...A fost cam horror, de cum a vazut-o pe asistenta in halat a inceput show-ul, dar dupa ce am terminat nu a mai plans...Cred ca stia saracutza ce o asteapta ca s-a trezit pe la 5 si ceva, dar acum doarme...Miercuri avem rezultatele, o sa stau cam stresata pana atunci, desi asa cum zice si tata, nu am de ce...Oricum, nu vreau sa mai repet experienta...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
mstela spune:
Luny,pai mama ei de cucoana cu caine cu tot,cred si eu ca nu aveai cum sa taci
...si eu iau foc la chestii de genul si nu-mi mai masor cuvintele...frate,nu am nik cu cainii,imi sunt dragi,dar nu suport cand ii vad pe strada..si mai sunt si violenti.Si eu trebuie sa am mare grija ca pe langa bloc sunt multi caini pe care ii ingrasa arabii de la restaurant,manca-le-ar coada.Si sunt extrem de violenti..de cate ori m-a ferit Domnul sa nu fiu muscata.Ai grija si tu cu Muffy cand vii prin zona.
Moamaa,Clau,multi multi ani inainte ca tare bine va sede
...
In martie se implinesc si la noi 10 ani de cand ne cunoastem
...moamaa,cand a trecut asa timpul?
Nici eu nu am ce compara
si nici nu vreau vreodata,dar am momente cand mi-as fi dorit sa mai fi stat libera o vreme
...dar tu,20 ani deja???

Cuscra
icei.Chiar ma gandeam si eu sa ajung urgent cu Tea la impartasit fiinca,spre rusinea mea
,ajung cam o data pe luna doar sau chiar depasesc
.Si asta pentru ca nu reusesc sa ne incadram in timp cu masa duminik..Si mai vreau sa fac neaparat sfestanie cu un preotel-calugar ce simt eu ca are f mult har...asa sa ne ajute Dumnezeu.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)
mihutza11 spune:
La multi ani Sanziana!
la multi ani Ioni si Ioane!
si o strigare
inca astept pozici de la:
Simonette, Roxana Claudia, Underqueen, oprescuflore, ALICE, misha71, Violeta, CLEME, LIANA, puppa, Mamipapacios, CristinaGoji, Kitzy, Daciana, Teo2rina, Monica9, Lymaria, Honey79, Annya74, Delphin, Gherman_in, danadc, jinxie, burtica_mica, vera_alina, RalucaS, ririan, emyemy, adela_achim, neliacris, mussara2000, doinita_g, midasnu, clabuc, frumusikk, ancka, raluk31, hagiyannis, somleac, cory, adriella, remaliss, adriana_dana, mikydooza, mihos, gianiD, Ali_bia, nikol1986, serry_ann, sufletica, Miradi, simram, Pidana, cenia, mamaruta, Deea-pui, danaSingh
Elara, Bitza, Remaliss va readuc aminte si voua.. hai fetele hai!
aaa mi-am adus aminte de Nelia.. ai primit PM cu parola? daca nu, poti sa trimiti pozele si de pe mailul tau pe mailul comun de randunici..
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
cami33 spune:
LA MULTI ANI, SANZIANA
_
Cami, mami de
Maria Alexandra(02.05.2002) si de
Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
Puppa spune:
mstela asa tipa amalia cand a avut otita...du-o la un control la orl, poate de acolo i se trage..
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
sovietica spune:
Mihu, am uitat sa te intreb, Andra nu da iama in cablurile din casa (ca am vazut multe in ringul de dans)?? ca sash e teroare, eu am ascuns toate cablurile, camerele in care are voie sunt baricadate bine!
Sau poate Andra are repetitii la dans atatea ore pe zi, ca nu o mai intereseaza altceva :))
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
mstela spune:
Puppa
cat de des tipa Amalia cand a avut otita,mititik?
Ti-ai dat cumva seama ca o doare urechea?Se tragea de ureche?Pup mititik.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)

? iete colo...ca tot australianca e baza
, capuccino, bombocino
pentru toata lumea...ups, si ceai
...si un pic de soare
...baga pas saltaret