Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
Hi,hi, se aude intr-un filmulet cum zice "batze"
, ce scumpica eee!
Stef zice mama, tata, "aa-aa" la catei si alte animale
"mmm" la vaca si "maaa" la miau. Mai zice "da" si cam atat...in rest, pe limba lui...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
bubu05 spune:
Gata, pentru cafeluta, de-aici in colo
http://good-times.webshots.com/photo/2799253480102227597vnyvHD
V-ati dus toate la nani?
Gudinde...n-am cuvinte...bine ca nu s-a intamplat mai rau!!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
ramo_cata spune:

mihutza e bestiala andra,ce talent are

am vazut si o rebe dansatoare si cu fustie/lochite frumoase...
sasha pt primii pasi
elara un
sa te linistesti...
bubu chiar ma gandeam daca o sa postezi ceva bunatati din croaziera...arata super bine toate mancarurile

mai si mie imi plac animalele,am 3 caini si o pisica...dar cand e vorba de copii nu accept nimic,la fel si mie imi e frica cand merge andru pe strada si se apropie vreun catel de noi ,il iau in brate imediat ,nu suport oamenii care -i tin fara lesa...ma enerveaza si ai mei cand latra ,ai naiba si se gasesc numai atunci cand doarme andru....
criss si andru se mai trezeste plangand dar cand ma vede langa el se culca la loc...de adormit ...hmm cred ca sunt singura ,,il legan si ii cant...a avut o perioada cand adormea singur dar l-am mai lasat cu socrela ,cu mami si l-au leganat si copilul s-a invatat,asa ca il legan nu am ce sa-i fac...cand ii zic nani nani se pune pe perna si se leagana singur...apa /lapte bea doar cu biberonul,am incercat cu canutza normala si cu tutroi cu 3 gaurele si se uda tot...o lasam pe mai tarziu...cu bibele o sa bea cat este nevoie,inca nu m-am gandit la chestia asta..prefer sa-i dau pana la 3 ani dar sa bea laptic pt ca nepotelul meu cum nu a mai folosit bibele cum nu a mai baut laptic..
am vazut ca sunt mai multi copii frichiniti si plangaciosi..si andru azi a fost la fel...nu puteam sa fac ceva ca incepea sa se smiorcaiasca,daca il luam din bucatarie plangea,din camera la fel,daca il lasam pe jos la fel...a vrut numai la mine in brate,cum ma prindea cum ma lua de gat cu amandoua manutele si ma strangea cat putea el..ce o fi avut nu stiu...
acum va las merg la nani ..
si va doresc o noapte linistita...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Gata, pentru cafeluta, de-aici in colo http://good-times.webshots.com/photo/2799253480102227597vnyvHD V-ati dus toate la nani? Gudinde...n-am cuvinte...bine ca nu s-a intamplat mai rau!! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
...andru stie unde e burtica,manutzele,piciorul dar nu imi arata niciodata unde e nasul,ochii,gura...RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mihutza11 spune:
| citat din mesajul lui mimonix Mihu am vrut sa intreb ...intr-unul din filmulete am zarit la voi pe jos o orga, care din voi canta??? Ca inseamna ca are fata pe cine mostenii Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
omul meu butoneste la ea (i s-a pus pata sa si-o cumpere de prima data cand am intrat aici in magazine si a vazut).. melodiile le prinde din zbor, are ureche ce sa zic.. si mai stie sa citeasca si notele.. cand era mic avea chitara si zdranganea la ea, dar pacat ca nu si-a cultivat talentul/pasiunea.. aa si cica a facut si un pic de pian.. dar de dansareti sa stii ca suntem amandoi
Luny chiar nasoala faza! si eu clar as fi ripostat.. uite aici sunt multi iubitori de animale si doar stiti ca au si politia animalelor etc. dar never nu am vazut caine/pisica nesupravegheat.. aici prin vecini mai sunt oameni care iau animalute de la adapost si care au fost chinuiti de oameni.. ne-am intalnit noi odata cu o tantica cu un astfel de caine, dar a stiut sa il stapaneasca tanti desi latrase la Andra un pic, ca ea normal ca voia sa il mangaie..
Clau
ce de ani!!! chiar nu stiu care e secretul vostru dar ma bucur sa aud asemenea cupluri si mai ales ca a fost singurul barbat!

o scumpete Rebe
!am vazut si Bubulinii tunsulici! mai ce le mai stie si Steful sa le arate!
bravo!Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
bubu05 spune:
Mama, Clau, si noi suntem pe-aproape
. Suntem impreuna de 14 ani, din clasa a 10-a
si anul asta facem 8 de casatorie
. Si Cata a fost unicul meu barbat si asa va fi forever 
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
sovietica spune:
Ohooo ce de felicitari a primit Sash!
dar multumim!
Cum mai monix sa fuga de sor'sa ca plange noaptea
Eu ma astept sa semene cu fracsu la faza asta, adica are voie numai prima noapte acasa sa bazaie. Dar ca sa nu risc nik, pregatesc terenul sa ii culc in camere separate. Adica la noi se va dormi in toate 3 camerele.
Mihu, vad ca andra a trecut la fineturi, slow dance... arta, nenica!! 
Bubu, sa iti fie de bine masina de spalat! si eu tot ariston cu uscator am! sigur n-ai manual in romana? ca eu am primit in cutie un teanc de manuale, din care s-a nimerit si unu in ro. ce ai, hotpointul?
Eu, daca ma enervez azi tare, da tare! , ma duc sa imi iau masina de paine
Ti-am admirat montajele. Frumooos, da era sa ma apuce depresia, gandindu-ma ca eu o sa raman pe viatza cu copiii de gat si nu mai pup libertati dinastea. Hormonela, deh :)
Ce haios e stef tuns!
si pe sash il paste o tunsoare drastica. Moama si ce chip patrunzator pe spiderman! brrr
Clau, felicitari pentru performanta Rebeccai de a accepta sa stea in carut, dupa aproape 1 an jumate de tatonari :) Asta da tenacitate din partea ta!
Am vazut pozele de rebe
si razvan e frumooos!
De 20 de ani cu omu, e ceva! noi cred ca nici 5 ani nu avem decand ne stim. Cu toate ca Omu cica ma stie si ma asteapta de o viatza 
Luny, nasol cu cainele :( Ghetu Muf. Era bine cred sa ii dai repede apa si sa il speli pe fatza
Sa va pove cum m-au shocat pe mine 2 caini la intervale de timp scurte la bunica-mea in cartier. Unu din ei m-a apucat de picior si m-a tarat pe ulitza. Dupa un timp buna-mea a considerat necesar sa cheme o baba sa ma descante de sperietura. Si sa vedeti coincidenta, plumbul ala topit pe care l-a turnat baba intr-o cratita cu apa aflata pe capul meu, a luat exact forma unui caine! parca era o statueta de grivei.
Simo, lasa Labusu in pace, mah! e si el copilu vostru :) Sam ce sentimente are pt labus?
hai ca ma mai duc. in dimineata asta traiesc pt prima data inconfortul de a nu vedea bine. focusez mai greu ce scrie pe aici.
(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum
cu
Ana Miruna tiker DPN 8 sept
gecko spune:
| citat din mesajul lui sovietica hai ca ma mai duc. in dimineata asta traiesc pt prima data inconfortul de a nu vedea bine. focusez mai greu ce scrie pe aici. (\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE (='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08 (")_(") si acum cu Ana Miruna tiker DPN 8 sept |
da' o cafea nu dai tu la fetele astea somnoroase
? iete colo...ca tot australianca e baza
...cafeu
, capuccino, bombocino
pentru toata lumea...ups, si ceai
...si un pic de soaresi Brava Sashone!!!
...baga pas saltaret
mstela spune:
Salutari.
Sa va zic una,doua
...
Am avut o noapte teribila
..s-a sculat Tea de 2 ori o data la 3 o data la 5 in urlete teribile si nu se potolea cu nik...mai,dar urlete sfasietoare sfasietoare de probabil a trezit juma de bloc...ce o fi frate ca innebunesc?
...Sa fie maselele?
Randunoiul e panicat si zice ca trebuie sa-i facem analize,sa nu o doara burtik,dar daca avea ceva nu avea si alte simptome?
Nu ca ziua ar fi cuminte,dar macar e comunicativa,zglobie,urla mai putin
...ce are noaptea?????Si e cam a 3 noapte in ultimele 2 sapt cand se comporta asa
...Se mai intampla cuiva?
Si alta "bucurie"
:
Mai stiti cand ma plangeam ca mi-au dat prea multi bani pe stimul+alocatie+recalculare indemniz?
E,luna asta,iar am gasit multi bani si intr-un final am gasit cheia:ei imi baga si stimulent si indemnizatie

....sunt dusi cu pluta,frate
...
Nu m-as supara daca nu m-as gandi ca asta nu poate tine la nesfarsit, ca se vor prinde si imi vor cere o gramada de bani inapoi.Asa ca le-am scris un mail,le-am scris si nr.de cereri pt renuntare la indemniz si solicitare stimulent,ca nu o sa ma invoiesc eu acum de la serv sa stau la cozi in hambarului sa le deschid ochii incompetentilor,daca sunt fraieri???
Sper sa si raspunda,pana nu intru in banii care intr-un final vor ajunge inapoi la ei
...Asa ca m-am bucurat degeaba ca am bani buni pt vacanta ca treb sa dau o gramada inapoi
..
Kya,te tot astept in parc.Eu trebuie sa ies ca nu am incotro..parca a mai acceptat ieri Sanzi o socializare,parca ii parem cunoascute de undeva,dar tot rezervata e
..nu ii intri usor in voie.
Brava Sashos!!

Clau,un
pt tine ca mi-ai urat serv usor ieri.Nu a fost prea greu,mai ales ca seful e in vacanta
,dar am la treabaaaa
..
Vali,eu nu am indraznit deloc sa ma vopsesc in sarcina ca nu ardea..nici nu stiu sigur cat si daca afecteaza ca sunt multe pareri..
Luny,joi te afli in cartierul nostru?Poate dam o fuga prin parcut.
restul.Trec la treaba.
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
Simo27 spune:
La multi ani scumpa SANZIANA!!!

La multi ani,Ioanelor
si Ioniilor
!!!
Gecko,multam de bombocino
Sovi,Sam e cam traumatizat de Labus,ca asta il latra de cate ori il vede si asta cred eu,ca e mic
:copilu,ma refer.Deci,Sam cand il aude cum il latra,nu mai merge nicaieri,se opreste,isi baga destu in gura-e unica situatie in care face asa
-si vrea in brate...Labusu latra ca nu ii dau drumul si cred ca ar vrea sa se si joace cu el.De multe ori l-a lins
..mor cand vad
.
Oricum,sunt in saptamana cand am nervi pe el![]()
Super tare Rebecuta cu rochitele ei...si ce glascior are
Am vazut si Bubulicii:acum chiar ca seamana toti ca 3 picaturi de apa
Simo
,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008

(15 ani) si