Puiuti de Randunici!! (275)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

puppa a pus punctul pe 'i' cu cainele!! i-am zis si eu ca daca da Doamne fereste sa-l muste, ii omor eu pe toti, si pe ea si pe caine, si facem puscarie impreuna, eu pt crima, ea ptr ca javra mi-=a muscat copilu'!!ma, eu nu inteleg cum de e atat de inconstienta si nu realizeaza ca e animal, si are tot felul de reactii la te miri ce, de ce sa te pui tu in pericol asa degeaba, cand poti sa iesi naibi 10 min cu animalul afara si sa ai grija de el...biata catea, sta 5 min prin curte, apoi cu orele in scara blocului.. si eu am animale, are mama caine, dar nu iese asa de capul lui, nesupravegheat si fara lesa, mai ales cand sunt copii in zona!
Apoi, nu e curtea ei!! daca ma duc la politie cu reclamatie, si-o ia de nu se vede, mai ales ca si pe mine m-a marait javra(frumoasa de altfel..ceau-ceau alb, si, off the record, nu m-ar lasa inima sa dau intr-un animal, tocmai ptr ca si eu am...dar totul pana la copil, o iau razna rau de tot!!)

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Bravo,Sash
Bai,Simo-Mimo ce tare ai fost cu fuga de surioara care plange
Nico,am facut azi incantatii de timp frumos
Hai Oanooo cu pozele alea

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Aoleuuuu, n-am descarcat pozele, nu dati cu paru' , ca am stat sa pazesc masina de spalat si sa scot rufele fierbinti si aburinzi si sa ma minunez de ele Am pus si eu cel mai scurt program de uscat, are 40 de min si nu sunt uscate de tot, de tot...am pus la nimereala...programul care le usuca de le bagi direct in dulap are 160 de minute

Felicitari Sashu mergaretu'

Am stat sa citesc cu sufletul la gura de ce zicea Luny! Doamne, mare ti-e gradina! te cred ca te-ai crizat, iti dau dreptate 100%

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Luny,

Cand eram mica m-a muscat o catea, o catea care de obicei era foarte calma si ma si cunostea. M-a muscat de fata. Unul dintre canini s-a infipt in partea de sus a nasului, intre ochi. Fiind mica m-am vindecat foarte frumos si nu mai am decat o mica cicatrice alba langa ochi care nu se vede decat daca sti ca-i acolo si te uiti atent (si nu am ochelarii pe nas). DAR ... daca muscatura ar fi fost cu mai putin de 1 cm mai la stanga ramaneam fara un ochi. Cred ca am spus tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Hai ca daca Oana n-a descarcat inca pozele cu Bubulinii mici va pun eu cateva pozici cu Rebe gasite prin calculator. http://family.webshots.com/photo/2289317010102101346fsWNEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Merg la nani, va pupacesc, Oana vezi ca dimi la cafea vreau sa vad Bubulinii, daaa?

Noapte buna crenguta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Luny,

Cand eram mica m-a muscat o catea, o catea care de obicei era foarte calma si ma si cunostea. M-a muscat de fata. Unul dintre canini s-a infipt in partea de sus a nasului, intre ochi. Fiind mica m-am vindecat foarte frumos si nu mai am decat o mica cicatrice alba langa ochi care nu se vede decat daca sti ca-i acolo si te uiti atent (si nu am ochelarii pe nas). DAR ... daca muscatura ar fi fost cu mai putin de 1 cm mai la stanga ramaneam fara un ochi. Cred ca am spus tot.

exact..
imaginat-va ce soc si pe Liviu ca nu e acasa!! cred ca se va duce totusi la ei la usa sa stea de vorba, chiar nu e ok si nu e normal, tipa o tinea langa-talanga ca mai sunt copii(mai mari, de peste 8 ani, si clar mai responsabili..desi nu e un argument, si nici Mufa nu e vinovaT ca are un an si trece prin fata scarii..) in scara aia si stau mereu cu cainele ei si nu a muscat pe nimeni pana acum

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Hai ca daca Oana n-a descarcat inca pozele cu Bubulinii mici va pun eu cateva pozici cu Rebe gasite prin calculator. http://family.webshots.com/photo/2289317010102101346fsWNEA

mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008).

are Lebe niste lochiteeee...

Mergi la inceput

am uitat sa va spun de Rebbe: am innebunit complet cand am auzit ce vorbeste, e atat de dulce de mori!! zice 'sase'(cu limba intre dinti:)), batze'(in brate), 'mas'(marsh, opera lui Razvi) si mai stie cuvinte, e dementiala!! Clau s-o filmezi! dar cu sase, mi-a ramas in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Clau, da, sa traiti! chiar acum se incarca Pun imediat pozicile
Chiar, s-o filmezi pe fata ca vreau si eu s-o aud!! si am vazut la Elara cum o intreba pe cretulina unde are piciorul, nasul etc. si zic sa-l intreb si eu pe Stef, nu l-am invatat ever si nu l-am intrebat si sa vedeti ce frumos mi-arata tot! Am si un filmulet, daca s-o incarca...o sa vedeti acolo

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput