Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 13
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Si una mai dulce acuma...stateam eu frumusel mai devreme in fotoliu , Rebe se juca pe jos, randunoiul la calculator si-mi trece mie prin cap ca ma cunosc cu omu' meu de 20 de ani!!! Mai exact din iarna lui 89, odata cu Revolutia! Cand Dumnezeu au trecut 20 de ani? A fost primul meu iubit si asa a ramas, iar de 8 ani suntem si casatoriti! Hmmm, eu credeam ca suntem mai tineri! mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
Multi inainte, sa fiti sanatosi ca batrani nu sunteti...ce daca va cunoasteti de la gradinita
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
mimonix spune:
Luny nu ma provoca Eu am pe scara 3 caini si o mie de pisici...miroase ca la zoo M-am certat cu tot blocul degeaba, rezultatul a fost ca suntem lipsiti de inima si ca nu iubim animalele Mimu a zis ca el o sa-si aduca o gaina si un porc si o sa le creasca tot pe scara blocului sa mai zica cineva ca nu iubeste animalele sau sa protesteze careva Fiecare cu petu' lui
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
natynic spune:
Si cum e, Clau, sa fi avut un singur iubit toata viata? Mi se pare incredibil si inimaginabil...
Luny, bravo tie ca ai ripostat! Eu pariez ca mi-as fi suit tot sangele la cap, faceam tensiune 200 dar taceam ca proasta si plangeam langa copil...Si chiar sa chemi politia daca va mai exista o data viitoare. N-am nimic cu iubitorii de caini dar sa si-i stapaneasca, nene, ca doar s-au vazut destule tragedii cu copii muscati si desfigurati de caini care "nici nu stiu sa muste"
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Luny, ce nasol, chiar nesimtita cucoana aia!. Auzi, tot ea sa sara cu gura! Cred ca-ti venea sa-i tragi una peste gura aia spurcata!
Mimo, multumesc frumos, asemenea si voua ...auzi la ea, de la gradinita!
Puppa spune:
Luny sa stii ca nici eu nu as fi tacut...In primul rand, nu are voie sa isi lase potaia nesupravegheata, mica, mare, cum o fi ea...Cred ca ii faceam si eu un scandal...Ar fi bine sa chemi politia daca se mai intampla...Cainele nu stie sa muste??? Pai cine stie ce i se pare animalului si se repede la copil?? Cate cazuri de caini "blanzi" nu ati vazut la tv care "din senin" au sarit la copii si i-au mutilat sau chiar omorat? Paza buna trece primejdia rea...
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blankar salutare! Vali ,eu m-am vopsit cu Casting de la Loreal nu are amoniac |
da, da, si eu la fel, si in alaptare, la fel!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Salutare.
A plouat azi la noooooi rau. Dar dupa-amiaza a venit soarele si am putut sa-i duc la inot (pe Stefan si pe sora mea).
In rest... Matei face fite la mancare, plange in somn... cred ca de la pardalnicele astea de masele...
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Simo27 spune:
Luny,ce nesimtita
Eu iubesc animalele,dar incepe sa ma enerveze si Labusu ca naparleste ingrozitor,ies afara cu copii si vad prin aer cum plutesc firele lui de par,apoi pe pietre,mai vad si prin carucior..imi vine sa ii dau drumul pe strada!plus ca are momente cand latra tare si nu se linisteste ...mama lui de caine!
Clau,felicitari pt cei 20 de ani.Noi ne stim din 94,si tot primul
Naty,sunteti bine??Iulia?
Ioana,cred ca nu stie cum sa zica ca e burticoasa
Puppa,pe Sam l-a intepat in vena la 3 luni,l-a invinetit asistenta aia.sa dea DD sa fie bine cu voi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008