Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Ptiu, ptiu sa n-o deochi, Rebecca mea de o perioada a inceput sa stea in carucior, ma plimb o gramada cu ea prin parc, stam putin la joaca, apoi la plimbare , apoi iar la plimbat pe jos si tot asa. Cert este ca nu mai comenteaza cand o pun in carucior, este docila cum n-a mai fost pana acum. Apoi mie mi-era frica nene sa o pun in carucior la ce scandal imi facea de ma stia tot parcul!
mimonix spune:
Luny "sa-ti fie de bine " plimbarea la Mall , doar ce ti-o prevestisem....cand vreti sa mai aflati ce va rezerva viitorul, nu exitati sa ma contactati Ce nu inteleg eu este de ce am fost eu fata buna si "ti-am dat" tie mallul iar tu fata rea si "mi-ai dat mie" baiat frichinit ca Mufa? Aud?
Clau am auzit
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
clauclau spune:
Luny, este subiect deschis la Nasterea unei stele... de cand s-a nascut puiul prematur, iar azi a fost actualizat cu vestea asta oribila si cu articolul din ziar. Cica ar fi avut doar 900 de g. Ce sa zic, groaznic.
Maia37 spune:
Buna seara fetele!
Noi suntem tot muciosi si siropele sa ne facem bine.Tuseste mai rar dar macar nu tuseste cand doarme si clar e spre bine puiutul.Este marait si plangacios si din cauza maselutei care-i iese si a racelii...si uite asa nervi intinsi.
Naty- ciudata si bagacioasa soacra-ta!
bubu- sa-ti mearga masina bine!Frumosi bubulini mancaciosi!Am admirat Oslo.
mimonix spune:
Puppa sa fie bine, sa nu planga mult!
Clau si Vladutz s-a mai acomodat cu carutul , dar tot asa..cu pauze de joaca si musai cu ceva de rontait (am trecut la covrigei vanilati si grisine)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mihutza11 spune:
multumim de laude!
asa am zis si eu ca DANS scrie pe ea.. si desi la inceput omului nu ii placea ideea acum e convins ca e ceva cu fata asta si dansul.. cine stie.. om vedea..
Bravo Sash mergaret!
Puppa si Andrei i-am facut odata analizele si i-a luat sange din vena.. si prima data cand a intepat-o nu a zis nici pas, dar cand i-a schimbat eprubeta a scapat tanti vena si pe urma cand a ineput sa o caute iar a inceput urlatul.. ca mi se suise parul in cap cand am vazut cum facea tanti cu acul pe acolo.. dar a trecut..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
mimonix spune:
Bubuuu imi pica ochii , ma mai tii mult aici ?
poze
clauclau spune:
Si una mai dulce acuma...stateam eu frumusel mai devreme in fotoliu , Rebe se juca pe jos, randunoiul la calculator si-mi trece mie prin cap ca ma cunosc cu omu' meu de 20 de ani!!! Mai exact din iarna lui 89, odata cu Revolutia! Cand Dumnezeu au trecut 20 de ani? A fost primul meu iubit si asa a ramas, iar de 8 ani suntem si casatoriti! Hmmm, eu credeam ca suntem mai tineri!
mimonix spune:
Mihu am vrut sa intreb ...intr-unul din filmulete am zarit la voi pe jos o orga, care din voi canta??? Ca inseamna ca are fata pe cine mostenii
poze
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mimonix [b] Raportez copil frichinit, sucit,nemultumit...are nisteee neeerviii Vrea numai pe jos, numai in fuga, numai unde vrea el, nu intelege ca e NOROI, se aseaza in fund in mijlocul aleii ca tiganii si urla mult timp dupa ce s-a consumat un eveniment in defavoarea lui...urla asa din reflex...l-am adus acasa guitzand ca un purcel pe scara blocului Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN) www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea |
parca l-ai descris si p=al meu copil!
faza azi, sa-0miziceti si mie cat sunt de nebuna: ies cu Muffy la 3 in curtea blocului, deci comnuna cu inca 2 scari..eu, cu cafeluta..el, cu mingea..se plimba pe aleea respectiva, si trecand pe langa scara vecina, sare din scara un caine, al unui vecin, latra ff tare si se da spre el, timp in care eu am inlemnit, mi-a stat inima si am avut senzatia ca aia 5-6-7 metri pana la copil, nu-i mai parcurg in viata asta..nu l-a muscat, ca Mufa a urlat cand i-a latrat ala in ureche si cainele s-a retras nitel, dar tot latrand..l-am luat pe sus, sa-l linistesc, da' de unde, plangea fara aer de speriat ce era.. de nervi, incep si eu sa urlu ca nebuna 'sa vina cineva sa-si ia javra in casa, ca-l omor'..dupa vreo 2 min iese la balcon cucoana si tot ea tare-n gura 'ce-ai, femeie, ce ti-a facut cainele?? ca asta nu a muscat in viata lui, si nici nu stie sa muste'! si eu ce sa fac, s-o cred pe cuvant?..m-am isterizat si mai tare si i-am spus sa zica mersi ca nu era sotul meu la faza asta, ca poate-i deda un picior cainelui de nu mai stia de el, cum naiba ar vrea sa reactionez?/ i-am spus sa se puna in locul meu,. si sa gandeasca, ce dracu;lui cauta mereu cainele ala cat casa, in curtea comuna, nesupravegheat de nimeni?? sa nu mai zic de cacatii de pe alee, plin!! asta, cand ma aude ce crize am si cum ii zic toate astea, incepe cu jigniri, ca-s mahalagioaica, proasta si sa-mi vad (EU) de treaba mea!...culmea tupeului si a nesimtirii!! in loc sa-si ceara scuze, sa vina sa-si ia cainele, ceva acolo, nimic, frateeee!! i-am spus ca ma duc si-i fac plangere la politie, si daca se mai intampla o data, chiar ma duc, nu e normal!..dincolo de toata discutia de kko, si acum ma ia capul cand imi amintesc ce spaima am tras..ce lumeeee, ce taraaaa...
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!