Puiuti de Randunici!! (275)
Raspunsuri - Pagina 11
VALENTINA C spune:
Salutare!
Sper ca sunteti bne, ca n-am mai apucat sa intru...
Am o problema; sambata am intalnirea de 10 ani de la liceu si ar fi trebuit sa ma vopsesc, daaar am citit pe net ca e contraindicat in primul trimestru de sarcina...Voi v-ati vopsit in primul trimestru?
Valentina cu Matei (10.04.2008) si Luca/ Mara ( 8.02.2010)
luny spune:
salutari si de la noi!
goooo, Sashaaaaaa!!
vali eu nu m-am vopsit in primul trimestru...acuma, nu stiu ce sa zic..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Bravo Sasha mergaretul!Tine-o tot asa.
Vali, nici eu nu m-am vopsit in primul trimestru..., am indraznit abia in al treilea, acum nu stiu ce sa zic, parerile sunt impartite...Ce face burticuta?
Ce faci Luny? Muffy?
Bubu, astept poze cu puii tunsurici la fel.
clauclau spune:
Elara, si eu zic sa te linistesti, cu siguranta totul este bine. Daca vrei sa caut si dosarul meu de analize da-mi de stire ca e pus putin mai la neindemana ca sa zic asa, dar pot sa fac efortul asta pentru tine.
Aaaaa, am citit bine in partea cealalta ca ai baietel acum?
Puppa spune:
Fetelor am niste emotii...Maine de dimineata ma duc cu Amalia la analize si a zis pediatra ca ii ia sange din vena...Cica sa vin si cu ajutoare...Deja vad copilul urland...Tare imi e mila de ea...Voi ati incercat asfel de senzatii tari?
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
clauclau spune:
Puppa, imi pare rau, iti tin pumnii maine..., eu nu am incercat cu Rebe, bine, nu am avut de ce, nu a avut deloc probleme , Doamne ajuta in continuare, ea a avut vreo 2 raceli doar cu muci si atat. Ma gandesc dimineata la voi si sa fie totul bine.
clauclau spune:
Ce tragedie, puiul Adrianei Bahmuteanu nu a rezistat! Ce-o fi in sufletelul ei de mama acum...
luny spune:
in sfarsit, am reusit sa cumpar cadoul iubului, poimaine e ziua lui..si a socrelului, face 70 de ani si-i serbam la socrii acasa joi, apoi duminica la gratarel
au inceput reducerile la mall, eu tot nu am apucat sa-mi iau costum de baie si ceva sandalute...nu mi-a ajuns timpul..
mimonix spune:
Valentina vopseste-te absolut linistita, eu eram in cabinet la doctorita mea cand cineva o intreba asta la telefon...s-a si amuzat teribil
Raportez copil frichinit, sucit,nemultumit...are nisteee neeerviii Vrea numai pe jos, numai in fuga, numai unde vrea el, nu intelege ca e NOROI, se aseaza in fund in mijlocul aleii ca tiganii si urla mult timp dupa ce s-a consumat un eveniment in defavoarea lui...urla asa din reflex...l-am adus acasa guitzand ca un purcel pe scara blocului
Aaa .. si m-am intalnit cu o fosta colega de liceu care a zis ca n-are absolut nimic de la mine baiatul , sper ca a doua oara sa nu ma mai intalnesc cu ea
Astept poze cu bubulinii tunsi si raspunsul la intrebarea pusa de doctor Ioanei
Si nu in ultimul rand Go SAsh ca vine fratioara si o sa ai nevoie sa fugi de ea, ca plange noaptea
Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea
luny spune:
aoleu, Clau, ce zici tu acolo?? unde ai vazut stirea?..noi suntem cica, ok..in greva foamei in special la pranz si nu am explicatie..
Puppa, noi i-am facut analize Mufarinului si stiu cum e cu intepatul, in vena...ce sa zic, daca asistentele sunt profi si cu experienta, nu e chiar asa de rau...Muffy a plans mai mult din cauza ca l-am imobilizat, tipa imediat a gasit vena si l-a intepat tare usor...mult succes si daca ti-a recomandat pediatrul s-o faci, nu sta pe ganduri, trebuie tu sa fii convinsa ca faci bine ceea ce faci si asa trebuie!!!