Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 8
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 Miha, felicitari....de fapt Amirei... ce mai, e fetita mare deja... ![]() Pufu, nici eu nu pot vedea pozele... Eni, am vazut si pozicile voastre...tare dulcica printesa...ii sta bine cu parutul scurt... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
mersi

l-am vazut si eu pe Eric ciresarul....voi le dati ciresele cu samburi? Iulia nu e fan cirese dar imi e frica
sa-i dau pana nu le scot eu samburele...
pufulet74 spune:
Incercati atunci pe www.lijfering.tk, in folderul Joshua, de pe la pagina 15 incolo.
Sper ca asa merge.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
g24hit spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Incercati atunci pe www.lijfering.tk, in folderul Joshua, de pe la pagina 15 incolo. Sper ca asa merge. ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
nu reusesc nici asa....
g24hit spune:
| citat din mesajul lui dany26 ziua buna mamici! bine ati revenit mamicilor g24hit, adinag, pufuletz ![]() anca si roxy pe A il ajuta f mult cand e constipat suc de portocale appx 70 ml cu miere baut la trezire (dupa cca 2-3 ore de la laptele de dimi) amira FELICITARI!!!!!uau mie mi se pare cel mai greu pasul asta cu olita....am incercat de cateva ori dar tot pe covor a facut nu stiu ce metoda sa mai folosesc....![]() voi ati dat zmeura piticilor??? dar piure de cartofi noi? ce mai papa copilasii seara la 7-8???ca eu nu mai stiu deloc ce sa ii fac....ma bate gandul sa urmez niste cursuri de gatit ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |

si vouaeu i-am dat Iuliei si zmeura(care i-a placut mult)si piure de cartofi noi
g24hit spune:
Flory pana la urma am deschis pozele de la semnatura...am vazut un baietel blondut si smecheras 
pufulet74 spune:
Eni
, era o virgula in plus acolo si de aceea,acum sper ca e ok
Uite aici: www.lijfering.tk ,in folderul Joshua, de pe la pagina 15-16 incolo
Am vazut pozele cu Iulia, e tare draguta, luminoasa si plina de viata.
Miha, felicitari ! Eu inca nici nu am incercat sa-l pun pe Joshua pe olita, deocamdata il urmaresc cit constientizeasa dar nu imi spune intotdeauna cind face treaba mare sa daca a facut.
Ar trebui sa poata face asta mai des ma gindesc, inainte sa trec la pasul urmator, nu?
Amira iti spunea/arata inainte de a o pune la olita?
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
popbianca spune:
buna ziua .....aseara am luat o cutie de lapte humana banane +vanilie..nici un efect deosebit ...a baut 2 guri.. si a zi nu nu...deci si asta pot sa-l donez spitalului de copii
o sa incerc sa-i dau din cana ..mie mi se pare imposibil ca laptele asta sa treaca bine si usor prin tetine avent 4 orificii ..iar cel cu flux variabil nu merge ca daca ia sticla sa bea singura nu-l aseaza cum trebuie...lapticul il bea la mine in brate, dupa ce stingem becul, nu mai vad nici eu unde sunt liniutele ...deci?!
nu stie nimeni nimic de baby ono?
salutare pussi....wow...cresa?!..lasa ca bagajele mai pot atepta...prieteni sunt prieteni...roaga-i sa te ajute!
vasari...da, fericirea de pe chipul ei e totul!
mariussimiuc..ce fain ca fiica poate si stie...a trecut si de noapte cu brio..FELICITARI!..noua vremea asta capricioasa ne cam dat programul peste cap....nu o pot lasa mai multe zile consecutiv fara scutec...cand e cald , cand e frig...
g24hit...
Iuliei...las-o ca-si revine ea! ce scumpica e cu palarioarele alea! si noi fol inca suseza la culcare , cand exista un discomfort ...si daca cumva o vede o vrea neaparat...asa ca suzetele le tin in dulap out of sight ...din cirese si eu scot samburii...concediu placut!
salutare si tie pufulet74...probabil ca ii lipsesc momentele din bratele tale!n-am putut sa deschid pozele voastre nici-cum...Ana imi arata si zice kk dar dupa ce a facut....daca o intreb in timp ce face zice ca nu ..cand intreb dupa ce a terminat zice da si imi si arata ...la olita nu a facut decat o data iar reductor inca nu i-am luat...
bb, si Ana are o placere pt. papuci, cu toc, fara toc, slapi, bocanci..pt. ai mei , a lu'tati, buni..cine-o mai fi...si tot asa daca e de probat papuci e prima...se apuca si se descalta prin magazine
eladea...eu am tot incercat sa ii arat filmulete fiicei...dar nu tine... nu sta locului...e mai interesanta tastatura...foarte faine clip-urile
dany26...zmeura nu am avut ocazia sa-i dau..cartofi noi?..sigur ca da
hai ca m-am intins....ma duc sa mai misc si eu una alta p-aci (la lucru)
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adra_bell spune:
Dany, eu i-am dat si zmeura si piure de cartofi noi
Eva nu face la olita, stie cand face, stie pentru ce este olita, a vazut o olita diferita de a ei in magazin si s-a dus la ea "kk, kk", o sa incerc cu reductor. Deocamdata trece printr-o intensa perioada de "nu, nu", orice o intreb spune nu:D
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
eni, da, eu ii scot samburele...desi a bagat in gura si cireasa cu totul, apoi a scuipat-o afara in jumatati...cu tot cu sambure...![]()
eu i-am dat zmeura, si cred ca de la ea i-au aparut acele bubite/zgrabunte...deja e testat de 2 ori, asa ca...nu mai primeste zmeura...paote nici capsuni...sa vedem...
ieri a mancat zmeura, azi i-am vazut din nou bubitele pe sapte...asa ca i-am dat din nou CLaritine...n-am avut ce sa fac
bianca, nu stiu nimic de tetinele alea...da nu stiu, chiar asa gros iasa laptele cu cereale??? ii pui multe cereale??? noi folosim Nuk nr. 2, pt lapte cu cereale si merge ok...eventual da un search pe google...paote gasesti info...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui pufulet74 Eni , era o virgula in plus acolo si de aceea,acum sper ca e okUite aici: www.lijfering.tk ,in folderul Joshua, de pe la pagina 15-16 incolo Am vazut pozele cu Iulia, e tare draguta, luminoasa si plina de viata. Miha, felicitari ! Eu inca nici nu am incercat sa-l pun pe Joshua pe olita, deocamdata il urmaresc cit constientizeasa dar nu imi spune intotdeauna cind face treaba mare sa daca a facut. Ar trebui sa poata face asta mai des ma gindesc, inainte sa trec la pasul urmator, nu? Amira iti spunea/arata inainte de a o pune la olita? ------------------------ Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)God brought you in our life Homepage: www.lijfering.tk |
ce dulce eeeeeee...blondut ca nordicii

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !