Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 9
dany26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 ceva dragut...ca tot vine vara, soarele, marea, plaja...un cocktail, ceva... http://www.youtube.com/watch?v=9JxL_nfKWZQ&feature=fvw http://www.youtube.com/watch?v=-YXFdu8AhNc&feature=channel Eric nici nu sufla cand se uita la clipuri... ![]() ********************************************************* Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII: SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR) SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE) Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
hihi si andrei adora filmuletele astea de vreo 2 luni appx nu s-a saturat de ele...el zice ca ursuletul e oac-oac..vazandu-l verde
si de vreo 2 sapt ii plac f mult pinguinii din Happy feet:http://www.youtube.com/watch?v=V7vjxhqMPng&NR=1
mersi mult fetelor pt raspunsuri!maine ii dau si eu zmeura
dany26 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Cum ziceam,deocamdata n-a fost cazul.Dar daca o fi,vom trece la tufis.Ce altceva? ![]() Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
si eu am vazut in parcul nostru multe fetite si baietei care fac pipi la tufis
popbianca spune:
buna dimi....

...va servesc eu sau va luati voi?
Ana a avut chef de joaca pana incolo catre 23....ca m-a disperat...zici ca era trasa cu cheia ...nu se mai oprea...alerga prin toata casa...sarea, se catara pe canapele, jucarii...abia pe la 23,20 a adormit...cand spre surpriza mea a cerut oate(lapte)..nu-mi venea sa cred..asa ca spre bucuria mea a baut aseara 210 ml...bineinteles ca azi dimineata nu a incaput mai mult de 100....
eladea...am gasit ieri de la dr. brown ceva tetine cu gat larg(sunt si cu gat subtire)...ceva nivel 4...care e dupa cel de 6+...am inteles ca fun curier-ul mi le livreaza in 24 de ore...astept...si apoi mai detaliez...nu e vb de cu lapte cu cereale..e humana 3 care e cu gusturi de banane, mere, vanilie si e plin de amidon (care Ana nu-l digera),e gros si ( zic eu)merge greu prin tetina si de aia nici nu-l vrea...cred ca la cap asta nu ma mai vindeca nimic
merg ca am ceva de lucru.....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui dany26 ziua buna mamici! bine ati revenit mamicilor g24hit, adinag, pufuletz ![]() anca si roxy pe A il ajuta f mult cand e constipat suc de portocale appx 70 ml cu miere baut la trezire (dupa cca 2-3 ore de la laptele de dimi) amira FELICITARI!!!!!uau mie mi se pare cel mai greu pasul asta cu olita....am incercat de cateva ori dar tot pe covor a facut nu stiu ce metoda sa mai folosesc....![]() voi ati dat zmeura piticilor??? dar piure de cartofi noi? ce mai papa copilasii seara la 7-8???ca eu nu mai stiu deloc ce sa ii fac....ma bate gandul sa urmez niste cursuri de gatit ![]() www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !14 Noiembrie 2007 |
am incercat cu suc de portocale cu miere si nu prea merge

Maria a mancat zmeura si a fost ok

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
N-a facut in pat! S-a trezit o data pe la 2 si a cerut si apoi inca o data dimineata. Miha si comorile Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!
Ati reusit

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
Roxxy80 spune:
Nici la noi nu a mers. Ieri iar a facut o super criza cand s-a trezit dupa-amiaza. Nu facuse kk de 2 zile, desi in cele 2 zile bagasem in el doar iaurturi cu miere, sucuri de portocale, pere, morcovi si ciorbite. Chiar nu reusesc sa inteleg de la ce se constipa. Ideea e ca prima parte din kk iese f tare si pe urma iese moale (scuzati descrierea). Ma gandesc din ce in ce mai serios ca de vina e cartoful. Matei adora cartofii si in fiecare ciorbita sau mancarica pun cate unul.
| citat din mesajul lui ancadragoman am incercat cu suc de portocale cu miere si nu prea merge ![]() Maria a mancat zmeura si a fost ok ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si
cu piciulina roz
Maria 28+
ancadragoman spune:
Rox si Maria face la fel,uite ieri i-am dat granini cu lamaie cum a zis pussi ieri,ii mai dau si azi sa vedem ce iese si cum iese
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
pufulet74 spune:
Buna dimineata mamicilor si piticilor,
Am gasit aseara un documen in care am niste combinatii de legume si fructe si influenta lor asupra scaunului. Cum va ziceam, noi nu avem probleme de genul, dar mi s-a parut utila informatia si am pastrat-o in caz de nevoie. Poate voi stiti deja lucrurile astea, eu totusi le copiez aici ca cine stie:
Influenta fructelor si legumelor asupra scaunelor
Sucuri:
Morcovi - Intareste
Caise - Normalizeaza
Mere - Inmoaie
Banane- Normalizeaza
Pere - Inmoaie
Piersici si ananas - Inmoaie
Piureuri de fructe
Piersici - Inmoaie
Caise - Inmoaie
Pere - Inmoaie
Morcovi si mere - Intareste
Mere, banane si piersici - Inmoaie
Caise si banane - Normalizeaza
Legume
Morcovi cu cartofi - Intareste
Morcovi - Intareste
Crema de spanac cu cartofi - Inmoaie
Dovleac cu cartofi - Normalizeaza
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
popbianca spune:
fetele...mi-e asa un sooomn....
cred ca ma incearca ceva raceala...ma cam doare gatul(am si luat trachisan, paracetamol si ceai raceala si gripa)...panica totala...dar mi-e frica sa nu o "incalt " pe Ana cu ceva..ca numai ce am terminat cu antibioticul pt. amigdalita...
vremea asta e cam indecisa...nu-i nici cald, nici frig, nici soare ,nici nori....nu stiu ce program sa-i fac azi....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
ziua mea de lucru s-a incheiat...plec acas.....
o zi faina s-aveti!

De la lume adunate si-napoi la lume date...

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
S-a trezit o data pe la 2 si a cerut si apoi inca o data dimineata.