Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

eu sunt depresiva azi nu se mai termina cu musafirii si nu apuc sa fac nimic(despachetat si spalat hainute, mers la cumparaturi ca-i frigiderul gol).... imi vine sa plang de nervi

amira felicitari pt. pampers... Miha felicitari si tie! Acum nu ma simt in stare eu sa fac asta!
eni si noi suntem cu bibi seara la culcare si pe timpul noptii! ziua l-am scos total!
bb, vasari o sa pun poze, o sa va povestesc ....cand prind momentul!
petro felicitari pt. progresele cu intarcatul!

pupici

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

si eu as fi tot un pachet de nervi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

BB, prinde bine cind isi aduce aminte lumea de tine
Poze am aici: http://good-times.webshots.com/album/569372384JwoCoh?start=180, nu sunt chiar ultimele, o sa mai descarc si o sa va zic.
E super Iasminutza, al meu mitz face pe dos, i-am cumparat sandalutze noi si comode si el vrea sa se incalte numai cu niste jerpelituri pe care le primisem de la cineva, si care incep sa ii fie si mici si arata si ca vai e ele :))

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

BB, prinde bine cind isi aduce aminte lumea de tine
Poze am aici: http://good-times.webshots.com/album/569372384JwoCoh?start=180, nu sunt chiar ultimele, o sa mai descarc si o sa va zic.
E super Iasminutza, al meu mitz face pe dos, i-am cumparat sandalutze noi si comode si el vrea sa se incalte numai cu niste jerpelituri pe care le primisem de la cineva, si care incep sa ii fie si mici si arata si ca vai e ele :))

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

sa stii ca si Iulia accepta mai greu papucii noi

am incercat sa va vad pozele si nu am reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ziua buna mamici!

bine ati revenit mamicilor g24hit, adinag, pufuletz

anca si roxy pe A il ajuta f mult cand e constipat suc de portocale appx 70 ml cu miere baut la trezire (dupa cca 2-3 ore de la laptele de dimi)

amira FELICITARI!!!!!uau mie mi se pare cel mai greu pasul asta cu olita....am incercat de cateva ori dar tot pe covor a facutnu stiu ce metoda sa mai folosesc....

voi ati dat zmeura piticilor??? dar piure de cartofi noi?

ce mai papa copilasii seara la 7-8???ca eu nu mai stiu deloc ce sa ii fac....ma bate gandul sa urmez niste cursuri de gatit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ceva dragut...ca tot vine vara, soarele, marea, plaja...un cocktail, ceva...

http://www.youtube.com/watch?v=9JxL_nfKWZQ&feature=fvw

http://www.youtube.com/watch?v=-YXFdu8AhNc&feature=channel

Eric nici nu sufla cand se uita la clipuri... e fun...sper sa va palca si voua...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
Intrebare: cum faci cand esti afara si ii vine sa faca, unde o duci? Eram cu Silvia la farmacie si a inceput "kk, kk, kk!!!". Pana la urma am linistit-o, dar cand am ajuns acasa chiar a facut kk

De asta am si intarziat sa nu-i mai pun afara...ca nu stiam cum sa procedez in caz ca-i vine sa...La Robert imi era usor cu sticluta dar la ea...Mi-am zis,asta e...cu toate riscurile de a-mi primi priviri dezaprobatoare vom apela la tufis in caz de urgenta.Dar n-a fost cazul. E prea preocupata de alte chestii,ca sa-i mai vina sa faca pipi.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman
Bravo Amira!!!!!!!!!!!!!!!
A facut noaptea?

N-a facut in pat! S-a trezit o data pe la 2 si a cerut si apoi inca o data dimineata.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari
Felicitari Amirei ! Uau, ce reusita! Si pe mine ma intereseaza ce faceti pe-afara. :)

Cum ziceam,deocamdata n-a fost cazul.Dar daca o fi,vom trece la tufis.Ce altceva?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Miha, felicitari....de fapt Amirei... ce mai, e fetita mare deja...

Pufu, nici eu nu pot vedea pozele...

Eni, am vazut si pozicile voastre...tare dulcica printesa...ii sta bine cu parutul scurt...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am revenit si noi din parc ... am papat ou si pepe (ne) si acum la nani.

pussi - merci pt. urare, chiar daca e cu oaresce intarziere (eu pe Silvia am intarcat-o cam pe la 8 luni ... de fapt s-a cam intarcat singura). Dar te cred, e din cauza oboselii si aglomerarii!! Asteptam poze cu tustele ratustele.

miha - pai tocmai eu vorbeam de kk, nu de pisu'. Ce te faci atunci? SI asa de bine ce vorbeam, azi a comis-o SIlvia chiar afara, dar in pampers, ca nu avea de ales. Facuse si acasa o tura dar a mai avut ceva restante si a facut si afara, dupa ce m-a atentionat mititica, dar nu aveam unde sa o duc. Mergea cracanata si pe varfuri pana acasa ... ff cuminte de manuta, ca sa mergem sa o spal si sa o schimb.
De pisu' nu ma preocup, ca se poate face si la tufis ... sa nu imi sariti in cap cu rosii, e copil si nu o sa il chinui pe motive ecologice... mai urate imi sunt kk de catei pe trotuar.

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput