Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 6
ancadragoman spune:
eu![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
g24hit spune:
atunci merg sa mai muncesc cate ceva.... ca imediat imi aduce mama fetitza si gata cu toate cele.....
g24hit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman eu anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
tu nu muncesti?
g24hit spune:
vroiam sa felicit mamicile care au reusit sa scape(chiar si partial) de pampers... eu inca nu am nici o speranta....nu vrea sa stea pe olita...nici pe wc(i-am cumparat reductor pt capac) ii tot arat ce si cum, o iau cu mine in baie....tot degeaba....
pussi spune:
eu sunt depresiva azi

nu se mai termina cu musafirii si nu apuc sa fac nimic(despachetat si spalat hainute, mers la cumparaturi ca-i frigiderul gol).... imi vine sa plang de nervi

amira felicitari pt. pampers... Miha felicitari si tie! Acum nu ma simt in stare eu sa fac asta!
eni si noi suntem cu bibi seara la culcare si pe timpul noptii! ziua l-am scos total!
bb, vasari o sa pun poze, o sa va povestesc ....cand prind momentul!
petro felicitari pt. progresele cu intarcatul!
pupici
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
ba da,pana la 2 dar dau destul de des refresh![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
pufulet74 spune:
Pussi, pune-i sa stea cu printesele sa te mai eliberezi un pic ;)
Si eu abia astept poze si cum a fost
Eu eram cu intarcatul ;)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
bb_yasmi spune:
buna
eni,
la blondina iuliana.
flory, tre sa te strig eu sa apari????
poze nu ne arati???
noi azi am fost putin la shoping.....si n-am putut iesi de acolo pana nu i-am luat iasminei o pereche noi de papuci.....
chiar daca nu erau necesari...aia i a vrut si tragea jos de astia din picioare sa ii dau pe aia...
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
g24hit spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi buna eni, la blondina iuliana.flory, tre sa te strig eu sa apari???? noi azi am fost putin la shoping.....si n-am putut iesi de acolo pana nu i-am luat iasminei o pereche noi de papuci..... ![]() chiar daca nu erau necesari...aia i a vrut si tragea jos de astia din picioare sa ii dau pe aia...![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
pai sa te bucuri ca stie fata ce vrea !
si voua
g24hit spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman ba da,pana la 2 dar dau destul de des refresh anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
asa deci....