Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui g24hit hello ENI si IULIA( 13.11.2007) |
cam rarut
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
pai atunci baga vesti noi ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
g24hit spune:
asa pe scurt....Iulia incepe sa zica tot mai multe...este f energica, doarme rau noaptea, este constipata si ea( ca si alti bulgarasi de pe aici), mananca relativ bine daca umbli dupa ea
ce sa va mai zic.... e f rusinoasa....spre disperarea mea-plange la orice necunoscut care intra in vorba cu ea
duminica plecam si noi in concediu, sper ca acolo sa nu am probleme cu ea
g24hit spune:
merg sa bag o tura cu aspiratorul si mai revin...
cateva pozici cu noi http://picasaweb.google.com/g24hit/Iunie#
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui g24hit merg sa bag o tura cu aspiratorul si mai revin... cateva pozici cu noi http://picasaweb.google.com/g24hit/Iunie# ENI si IULIA( 13.11.2007) |
frumusica foc printesa...cu "eta guaaa.."cum ar spune Maria "cu suzeta in gura" http://picasaweb.google.com/g24hit/Iunie#5350419747791710802
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
Are mama o ratusca...
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
pufulet74 spune:
Salutam fetele si piticii,
Am vazut poze cu micutii, sunt tare frumosi si nazdravani.
BB, multumesc de apel
Am citit de Iasmi, pina cind ii tineti gipsul?
De constipatie nu stiu sa va zic, noi nu am avut probleme din astea.
De intarcat, eu zic ca mergem bine, am scos suptul de dimineata si de la prinz, acum suge doar seara la culcare si noaptea o data. Am remarcat ca incepe sa manince mai bine piticul, variabil de la o zi la alta dar pe ansamblu e mai bine. Si ceva ce pe mine m-a incintat, incepe sa isi manifeste afectiunea mult mai mult, de ex vrea in bratele mele, doar sa stea acolo si sa se lipeasca de mine, ma pupa, etc, ceea ce atunci cind sugea mai mult nu s-a manifestat atit de mult, probabil pentru ca aceea era sursa lui de confort. Dar acum si are nevoie de mine tot timpul, practic eu sunt omul care e strigat tot timpul, si singura care are voie sa il schimbe, hraneasca etc...
Va pup si o zi frumoasa :)
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
g24hit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
frumusica foc printesa...cu "eta guaaa.."cum ar spune Maria "cu suzeta in gura" http://picasaweb.google.com/g24hit/Iunie#5350419747791710802 anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
mersi
incerc ziua sa nu-i dau suzeta dar cand are un disconfort nu se poate fara ea...si cum acolo era multa lume necunoscuta....oricum la culcare si noaptea nu se poate fara...