Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Hahahahaaa ... tu erai, tu erai ..mi-ai si confirmat la vremea resp. Era pe cand cu noul look ..

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am "suferit "o intrerupere....
bb...nu stiu nimic de concediu CIC...
vad ca discutiile despre concediu se intetesc.....pe mine sincer ma enerveaza vremea asta....niste cunoscuti sunt in mallorca unde sunt acum ...14 grade!...eu plec abia in 15 iulie....in Zakinthos...sper ca nu va fi asa de "cald" si acolo ca ma se duc bani pe apa "ploii"...asa cum v-am mai spus noi plecam ,pt. o saptamana, fara copila...o sa-i vina si ei randul...prin toamna (daca prind ceva super oferta de turcia)...daca nu , la anul...oricum prin iulie incepe ceva cursuri de aqua gym(pt. platfus)...deci balaceala este in programul estival.....
acum ies ...in cateva momente incep ceva sedinta cu personalul de la locul de munca.......

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna!
Petro, nu luati in considerare si inchirierea unei masini? Eu asa as pleca in vacanta, adica planurile mele includ mereu si asta. Inca nu s-au materializat tin sa spun , dar prefer varianta asta.
Am vazut pisicuta draguta si mi s-a parut tare eleganta Iasmi la volan.
Cristina arata din ce in ce mai bine, Petro. Dar e foarte discreta si modesta.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

alina - nu m-am gandit la varianta asta.
Pai abia astept atunci sa o vad live pe Cristina ... sa vad si eu cat de baba e , sa ne masuram batranetile ..
Nu te alaturi si tu la intalneala?

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimi!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

anca, nici iasmi nu se la uita la desene in general, DECAT la lazy town. altele nici nu exista pt ea...

aici avem cateva poze din mai (nu mai stiu daca le-am pus):
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/mai%202009/

si aici pozici din iunie:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/iunie%202009/

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

mie imi place de ea ca sta cu codite,baietoaica mnea nu vrea deloc asa ca aseara i-am tras o noua freza
A stat sa o picteze pe fata?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

buna ziua mamici,

noi mergem la mare in Ro deoarece nu avem masina iar piretenii nostrii pleaca tocmai dupa 26 aug in bulg,ceea ce mie mi se pare cam tarzior si nici nu mai am rabdare....Stiti cumva daca in Bulgaria in per aug-sept e mai cald decat iul-aug cand e cald la noi?

ca mancare o sa incerc sa ii dau si eu borcanase-pt a papa si carne care nu o vrea decat pasata, dar am o nelamurire apa pt laptele praf cu ce o veti incalzi??

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!! NE LUMINEZI SUFLETUL SI NE INDULCESTI VIATA !
14 Noiembrie 2007

pai cum sa fie mai cald la ei decat la noi?
apa o poti incazi cu o cana daia care se baga in priza.Ii mai dai lapte praf?

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

buna ziua!

BB, ti-am vazut iepurasul e tare dulce!
si Radu pare sa fie fan de thomas fara a fi vazut insa f mult desenele...

Petro, ma treci si pe mine pe lista la Pocoyo (daca sunt in engleza - mai am si pretentii!) ti-am admirat motzata in parc.

Anca, BB, au inceput fetele voastre sa scoata perlute?

Cristina si Radu 3.12.2007

daaaaaaaaaaa

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui dany26
ca mancare o sa incerc sa ii dau si eu borcanase-pt a papa si carne care nu o vrea decat pasata, dar am o nelamurire apa pt laptele praf cu ce o veti incalzi??

Noi nu papam lapte praf dar imi dau si eu cu parerea...

Un incalzitor de biberoane sau un fierbator ar fi solutia. Sau...o pui asa cum e...la cat e de cald...mai ai nevoie de fierbator?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

si eu ii dadeam laptele facut cu apa la teperatura camerei

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput

Neata
Intalneala?
Unde?
Cand?
Bianca ai 2 mail-uri

Are mama o ratusca...

Mergi la inceput