Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 18
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Neata Intalneala? Unde? Cand? Bianca ai 2 mail-uri ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
Da.
IOR
august ... 1-10 ..
Vii???
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
abramburika spune:
Neata
!!!!!!!!
adra - heeeelp !!! Cum pun videoclipuri pe blog? Alea de pe youtube ... ca de pe blog nu merg.
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
ancadragoman spune:
pai de pe 3 pana pe 8 nu sunt in Bucuresti
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
abramburika spune:
Bun atunci, la fix
.
adra_bell spune:
| citat din mesajul lui abramburika Neata adra - heeeelp !!! Cum pun videoclipuri pe blog? Alea de pe youtube ... ca de pe blog nu merg. ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
In dreapta clipului, pe youtube, ai un cod html in dreptul caruia scrie "embed". Copy si il incadrezi in postare la editare html, la fel cum incadrezi un cod html al unei fotografii.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman pai de pe 3 pana pe 8 nu sunt in Bucuresti ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca Are mama o ratusca... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2 |
pai, priveste pozitiv...esti in bucuresti 1-2 august si 9-10 august...deci...
Abia astept sa citesc perlutele copilasilor nostri

Cristina si Radu 3.12.2007
abramburika spune:
Yeeeeeeessssssssssss, am reusit!!!!!!! Mercic
!!!!!!!!
adelamaria spune:
Neata!
Petro, Adra, si cu mine va vedeti sigur
IOR-ul e la 5 minute de mine
Sunt in Bucuresti in perioada aia, doar ca o sa si lucrez. Asa ca ne-am putea vedea seara, dupa 7 (dar ar fi cam scurt!) sau intr-un weekend. Daca nu se face intalneala asta, eu ma supar rau! Pai...fac copiii 18 ani si noi nu mai apucam sa ne vedem 
Despre apa pentru lapte praf (nu stiu cine intreba, sorry!): eu incalzesc si apoi pun in termos. Tine foarte bine; uneori trebuie s-o combin cu apa rece, ca e prea calda ![]()
Pupici!
ancadragoman spune:
perla:
maria:mami uj(mami ruj)
eu:nu am
maria:miti(minti)
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
abramburika spune:
adela - m-am si gandit la tine si speram sa dai un semn
. Eu nu mai fac nume, cine vrea sa vina ... voi va mai intalniti din cand in cand in Buc., da' mie mi-e mai greu sa va cunosc. Da, vedem exact data, daca e we e mai bine atunci sa avem timp mai mult cu totii ...
Deci, pana acum adra, cristina, jasmine, adela ... normal ca nu e batut in cuie pt. nimeni, multe-s de toate pana atunci, dar asa, orientativ macar ... mai asteptam ... alina, lala ...???