Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 16
popbianca spune:
buna !
am venit si eu....
andrabell...excelenta scrisorica!![]()
bb, si eu ma totgandesc...dar nu cred ca o dau pe Ana pana la anul...sa aiba 2 ani si ceva..la noi nu e problema ca are cu cine sta...(adica nu e stres sa o inscriu undeva)...avem in vedere o gradi particulara deschisa de vecini de peste drum(gradi nu e peste drum..doar proprietarii..oameni klumea)...Ana mea nu e foarte interesata de tv...asa ca ea nu cunoaste nici un personaj din desene animate ...e foarte interesata insa de tenis, de F1, animale...poze tare dragute..vad ca ii place si ei inn masina...Ana in fiecare seara "da o tura"..
pisicutei!
pussi...da..ele sunt impreuna...cred ca altfel se acomodeaza la cresa....3!!!!!
mariussimiuc....da'de cald! o las afara in fundul gol...daca e insa frig afar..pauzaaaa!
pufulet...Joshua e un scump..asa cum doarme el in patut....am reusit si eu sa vad ceva pozici...![]()
abramburika...tare de tot fata ta!si ce par are!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristi07 DA! Cristina si Radu 3.12.2007 |
Da' ce sa spun! Spune si ca arati cu 10 ani mai tanara
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
cristi07 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
Da' ce sa spun! Spune si ca arati cu 10 ani mai tanara adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
asa da compliment!

Cristina si Radu 3.12.2007
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristi07
aha...nu cred ca am fost pe acolo cat stati prin Bucuresti? si in ce zona veti fi? Cristina si Radu 3.12.2007 |
Pai tinand cont ca eu ma intalnesc cu Petro sigur-sigur, propun sa o punem de o intalneala mai larga
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
abramburika spune:
Pai si eu din poze am vazut o dama bine ...de aia mi-am si permis sa o intreb cat de baba e ... hahahhahaa ...
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
adra_bell spune:
Cat despre carticelele in engleza, eu cam uit sa traduc, si ii citesc direct asa.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
abramburika spune:
Pai si eu am propus o intalneala mai larga, am intrebat, da' daca nu s.a oferit nimeni ... pana acum doar tu (adra) si jasmine ... cine mai doreste, cine mai pofteste? Parca prin zona aia e IOR-ul, nu?
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
cristi07 spune:
![]()
pai sa o punem de intilneala...Petro ne mai spui perioada inca o data? si zona ca sa stim unde putem sa ne adunam ? sper sa nu fim plecati in concediu.
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui abramburika Pai si eu din poze am vazut o dama bine ...de aia mi-am si permis sa o intreb cat de baba e ... hahahhahaa ... ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
daca ai vazut o dama bine nu eram eu!