Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

miha, mersi frumos de raspuns. da a stat la pictat.
multumim de complimente.
cristina, zilnic ne 'shocheaza" iasmi cu ce zice/face!!

fetele care ati fost in corfu, am gasit o of last minute super, in statiunea st giorgios. ati fost careva??
se pare ca ne schimbam planurile, plecam in corfu, marti, daca mai gasim locuri la agentie.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

miha - da, zburda .. si cade pe ganduri de oboseala.

cristina - si voi Pocoyo? PAi filmulete in engl. le are cuscra ta .. le astept si eu de la ea. EU ma uit dupa carticele, papusi, accesorii de-astea. Nu cred sa gasesc ceva in engleza, pe-aici is ff patrioti cu limba, e tradus tot. Dar lasa, invata si Raducu italiana, nu se stie cand o sa aiba nevoie de ea ... hahahhaa ... Ok, te am in vizor si pe tine atunci .

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

miha - da, zburda .. si cade pe ganduri de oboseala.

cristina - si voi Pocoyo? PAi filmulete in engl. le are cuscra ta .. le astept si eu de la ea. EU ma uit dupa carticele, papusi, accesorii de-astea. Nu cred sa gasesc ceva in engleza, pe-aici is ff patrioti cu limba, e tradus tot. Dar lasa, invata si Raducu italiana, nu se stie cand o sa aiba nevoie de ea ... hahahhaa ... Ok, te am in vizor si pe tine atunci .

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

pai carticele si alte prostilici de genul asta...cu filmulete ne descurcam inca de pe youtube.
adevarul e ca si mie imi place personajul...ma distreaza la culme cu danseaza cu manutele

Radu sa invete ce limba o vrea el...dar eu baba ma mai apuc sa invat limbi straine acum...ce ii zic eu cand ii arat carticica???

Miha, nu mai stiu daca te-am felicitat pt Amira care floseste olita cu succes...al meu nu pare atras de ea... dar incet-incet s-o imprieteni si el cu oala ca doar nu se insoara cu pampersul pe el

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Pai tu ii "citesti" imaginile cu cuvintele tale, cu imaginatia ta ... ca si-asa nu poate sa te controleze, ca nu stie sa citeasca. Glumesc, am sa ma uit.

Sa stii ca italiana e usoara si asemanatoare rau cu romana, deci nu-ti face probleme ca ai putea sa o deslusesti si tu. Baba ... suntem cam pe-acolo cu babia, nu?

Mergi la inceput

nu te-am gasit in lista sa vad daca esti "baba" ca si mine..sa inteleg ca si tu esti in jur de 15-20 de ani?

ce mai stiti de Stefanii (mica si mare!)

Mergi la inceput

Nimic nu mai stiu de Stefanii ... ultima data stiu ca incepuse sa munceasca si statea mama ei cu fata. De aia nici nu mai avea timp de net.

Ehehheeee ... ca orice duamna care se repecta, isi ascunde varsta ... da, oricum, ai nimerit-o ... tot in categoria 15-20 ani ma incadrez . Am 34, esti mai baba decat mine ?

Mergi la inceput

DA!

Mergi la inceput

Hahhaaaa ... am vazut ... atunci sa ne traim batranetile sanatoase si voioase .

Mi-e pofta de o prajitura de cofetarie .... in fiecare an cand se apropie venirea acasa imi vin pofte de-astea. Am vreo problema eu???

Mergi la inceput

imi suna ffff cunoscut aceasta cofetarie dar nu stiu pe unde e...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Drisdor 2

aha...nu cred ca am fost pe acolo

cat stati prin Bucuresti? si in ce zona veti fi?

Mergi la inceput