Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

buna ziua mamici,

noi mergem la mare in Ro deoarece nu avem masina iar piretenii nostrii pleaca tocmai dupa 26 aug in bulg,ceea ce mie mi se pare cam tarzior si nici nu mai am rabdare....Stiti cumva daca in Bulgaria in per aug-sept e mai cald decat iul-aug cand e cald la noi?

ca mancare o sa incerc sa ii dau si eu borcanase-pt a papa si carne care nu o vrea decat pasata, dar am o nelamurire apa pt laptele praf cu ce o veti incalzi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - la pisicuta Iasmi ... ce dragalasa e!!!

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74

Miha, sa nu crezi ca am zis-o avind vreo tendinta devalorizanta fata de voi, doamne fereste, dimpotriva, nu cred nici eu ca este vreo alta metoda si nici nu sunt eu mai inventiva, doar ca numa cind ma gindesc la idee imi trece tot cheful si zic no, mai asteptam o luna :)

Stai linistita,ca nu m-am gandit la asa ceva,cum ca m-ai devalorizat.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

dany - pai unde va duceti la mare? Hotel, particular? Daca e hotel .. poti ori sa iti iei cu tine ala de incalzit biberonul si pui acolo la incalzit biberonul (cum ii zice si numele ), ori rogi la bucatarie sa iti incalzeasca un pic de apa. Sau, daca e particular, presupun ca aveti acces la bucatarie, la facut mancare ... si faci ca acasa atunci.
Intre 1-15 sau 15-22 august ... pt. mine e tot aia .. e august plin , deci cald oricum si aglomerat ...

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
vad ca voi stiti foarte bine/clar cum veti proceda mai departe (ma refer la cresa/gradi). cred ca o voi da si eu pe iasmi de la 1 septembrie la cresa (sunt 2 luni in care eu mai sunt aks , pana incep lucrul la 1 noiembrie si sa vad cum se obisnuieste) unde va sta pana la 12 apoi o sa stea cu buni pana dupa masa cand ajungem noi aks. inca nu stiu dc la cresa de stat sau la "gradi" grupa mica paricular (sunt unele care iau copii de la 2 ani)

nu stie nimeni cat concediu medical imi pot lua imediat dupa CIC??

Ai dreptul la 45 de zile de concediu medical platit (pe an),pentru ingrijire copil bolnav.

Eu,avand in vedere experienta din urma cu copil lasat la bunici,apoi cu gradinita cu program scurt (pana la 12) si apoi preluat de bunici...clar,as opta pentru cresa/gradinita.Acolo nu e vorba numai de socializare,e vorba ca se obisnuieste cu un program,capata niste deprinderi si bune obiceiuri,pe cand cu bunicii...

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna ziua!

BB, ti-am vazut iepurasul e tare dulce!
si Radu pare sa fie fan de thomas fara a fi vazut insa f mult desenele...

Petro, ma treci si pe mine pe lista la Pocoyo (daca sunt in engleza - mai am si pretentii!) ti-am admirat motzata in parc.

Anca, BB, au inceput fetele voastre sa scoata perlute?

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:

copii vostri sunt Fan anumite personaje/desene??? iasmina mea e inebunita dupa stefania (nia) si robby (oby) din LAZY TOWN. am ajuns sa ii cumpar hainute, paturica, etc cu acesye personaje. imi cere tricoul (cocoul), rochita (chita) cu obi si nia. daca vede vreun copil imbracat cu tricou/rochita/etc cu aceste personaje ar fi in stare sa-i dezbrace... oare exageram si noi ca ii facem toate voile si capricile legate de aceste personaje??? mai e si pipi (fifi si floricelele) dar nu o incanta asa tare ac si celelalte....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Anei ii place tot ce e cu pisisci( Titi) ... arata la toata lumea ce are ea pe piep, soseste, pantalonasi.. si sanadalele cu fluturasi

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Citat:
aici avem cateva poze din mai (nu mai stiu daca le-am pus):
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/mai%202009/

si aici pozici din iunie:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/iunie%202009/

Pupam fete frumoase!

A stat la pictat pe fata?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Hop si noi ... dupa o tura de parc ... a inceput sa fie din ce in ce mai activa Silvia in parc, zburda ca o caprita . Avem si dovada.

Zburda,zburda,dar si cand cade pe ganduri...

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26
ca mancare o sa incerc sa ii dau si eu borcanase-pt a papa si carne care nu o vrea decat pasata, dar am o nelamurire apa pt laptele praf cu ce o veti incalzi??

Noi nu papam lapte praf dar imi dau si eu cu parerea...

Un incalzitor de biberoane sau un fierbator ar fi solutia. Sau...o pui asa cum e...la cat e de cald...mai ai nevoie de fierbator?

Miha si comorile

Mergi la inceput