Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)
Raspunsuri - Pagina 13
bb_yasmi spune:
ceaooo
vad ca voi stiti foarte bine/clar cum veti proceda mai departe (ma refer la cresa/gradi). cred ca o voi da si eu pe iasmi de la 1 septembrie la cresa (sunt 2 luni in care eu mai sunt aks , pana incep lucrul la 1 noiembrie si sa vad cum se obisnuieste) unde va sta pana la 12 apoi o sa stea cu buni pana dupa masa cand ajungem noi aks. inca nu stiu dc la cresa de stat sau la "gradi" grupa mica paricular (sunt unele care iau copii de la 2 ani)
nu stie nimeni cat concediu medical imi pot lua imediat dupa CIC??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
bb_yasmi spune:
anca , am citit si eu ca semintele de in sunt ff bune in constipatie.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
pufulet74 spune:
Lavi, imi pare rau dar nu stiu, de aia nu am zis nimic :(
Pentru mine, o varianta este si cea de a lucra 4 ore, cum zicea Adina, daca puteti sa va descurcati financiar si daca iti place ideea.
------------------------
Flory
de
Joshua Raphael (14.11.2007)
God brought you in our life
Homepage: www.lijfering.tk
bb_yasmi spune:
ooohooo flori, imi place ideeaa.....cui nu i-ar placea sa lucreze 4 ore??? dar, sincer, nu cred ca imi gasesc sa lucrez doar 4 ore. 

_
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
copii vostri sunt Fan anumite personaje/desene??? iasmina mea e inebunita dupa stefania (nia) si robby (oby) din LAZY TOWN. am ajuns sa ii cumpar hainute, paturica, etc cu acesye personaje. imi cere tricoul (cocoul), rochita (chita) cu obi si nia. daca vede vreun copil imbracat cu tricou/rochita/etc cu aceste personaje ar fi in stare sa-i dezbrace...![]()
oare exageram si noi ca ii facem toate voile si capricile legate de aceste personaje??? mai e si pipi (fifi si floricelele) dar nu o incanta asa tare ac si celelalte....

_
happy mom Lavi &
ancadragoman spune:
Maria nu prea se uita la desene![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2
bb_yasmi spune:
anca, nici iasmi nu se la uita la desene in general, DECAT la lazy town. altele nici nu exista pt ea...

aici avem cateva poze din mai (nu mai stiu daca le-am pus):
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/mai%202009/
si aici pozici din iunie:
http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/iunie%202009/
_
happy mom Lavi &
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi copii vostri sunt Fan anumite personaje/desene??? iasmina mea e inebunita dupa stefania (nia) si robby (oby) din LAZY TOWN. am ajuns sa ii cumpar hainute, paturica, etc cu acesye personaje. imi cere tricoul (cocoul), rochita (chita) cu obi si nia. daca vede vreun copil imbracat cu tricou/rochita/etc cu aceste personaje ar fi in stare sa-i dezbrace... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Daaa, Eva e fan Poco (pocoyo), din pacate inaccesibil in Ro, i-as face eu multe mofturi dar n-am de unde sa-i cumpar carticele sau papusi Pocoyo, noroc ca a primit o carte cadou de la o bloggerita din Belgia.
Mai se uita cu placere la Cotoons, Nouky (e si pe Minimax), Symfollies si Fifi. Pe Fifi nu prea o nimerim pe Minimax, chiar acum ii downloadez un DVD cu floricica. Si, bineinteles, Miffy
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
bb_yasmi spune:
adra, din pacate nici eu nu prea gasesc mare lucru in ro. inafara de hainute altceva nu am gasit. vezi ca sunt persoane care aduc de dincolo.
_
happy mom Lavi &
abramburika spune:
Hop si noi ... dupa o tura de parc ... a inceput sa fie din ce in ce mai activa Silvia in parc, zburda ca o caprita
.
bb - daaaa ... si Silvia tot fan inrait Pocoyo (Ptco ii zice ea) si baby eintein (mai putin asta). Deocamdata atat, altele nu ii plac. Eu cred ca nu exagerezi ca ii iei toate alea cu personajele preferite ... si eu as face la fel
. Aici pot sa vina si mamicile cu Thomas sa isi dea cu parerea, nu?
Apropo, adra, nu te-am uitat si cum ies din satucul asta prafuit la cumparaturi, mai la oras, mai pi sentru
, ma uit dupa Pocoyo ... acum am 2 motive sa o fac, Silvia si Eva.
Cat despre concediul in Italia/Spania ... asta e si motivul nostru pt. care nu suntem hotarati cu ce sa venim ... cu masina imi e greu cu SIlvia, cu avionul toti 3 nu avem cu ce sa ne miscam in Ro ... sigur vom face ca anul trecut ... eu cu Silvia cu avionul si tati cu inca cineva cu masina. E aiurea asa, dar asta e, ne mai sacrificam un an. Voi nu va puteti deplasa cu prietenii la care va duceti? Nu au masina ei? Pe unde in Italia (nord, sud)???
ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.