Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

nu stiu cum este in Romania cu cresele, asa ca nu-mi pot da cu parerea.

La noi va fi destul de greu, vom vedea cum vom face, dar mai avem inca destul timp. Eu oricum nu vreau/pot sa lucrez full time, mi-as vedea extrem de putin copiii. Apoi, as trebui sa gasesc pe cineva pentru Jasmina si Floris care sa-i ia de la gradinitia respectiv scoala, sa stea cu ei pana cand ajung eu seara. Aici un full time job rar dureaza 8 ore - adica 9 ore ar fi minimum, aici esti obligat sa faci pauza de pranz :). Si atunci as ajunge acasa (cu drumul) nu mult inaintede a se culca copiii. Plus cheltuielilepentru cine gasesc sa se ocupe de ei (aici nu sunt bone asa ieftine ca in Romania, din pacate), nu imi convine - as fi plecata toata ziua, nu mi-as vedea copiii, si la sfarsit, scazand cheltuielile suplimentare, nu ramane chiar asa mult incat sa merite - in ochii mei.

Deci voi cauta cand va veni vremea pentru inceput ceva part-time. care sigur nu va fi prea bine platit, dar va fi mai bine in situatia noastra :).

OK, cam astea de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Rox mi-a zis dr sa ii fac seara o lingurita de seminte de in intr-o lingura de ceai de musetel si dupa ce se face ca un mucilagiu sa i-o pun intr-un iaurt.O sa incerc si asta

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika
miha - pai tocmai eu vorbeam de kk, nu de pisu'. Ce te faci atunci? SI asa de bine ce vorbeam, azi a comis-o SIlvia chiar afara, dar in pampers, ca nu avea de ales. Facuse si acasa o tura dar a mai avut ceva restante si a facut si afara, dupa ce m-a atentionat mititica, dar nu aveam unde sa o duc. Mergea cracanata si pe varfuri pana acasa ... ff cuminte de manuta, ca sa mergem sa o spal si sa o schimb.
De pisu' nu ma preocup, ca se poate face si la tufis ... sa nu imi sariti in cap cu rosii, e copil si nu o sa il chinui pe motive ecologice... mai urate imi sunt kk de catei pe trotuar.

La chestia asta cu kk nu m-am gandit...pentru ca ea nu face decat seara.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74
Miha, felicitari ! Eu inca nici nu am incercat sa-l pun pe Joshua pe olita, deocamdata il urmaresc cit constientizeasa dar nu imi spune intotdeauna cind face treaba mare sa daca a facut.
Ar trebui sa poata face asta mai des ma gindesc, inainte sa trec la pasul urmator, nu?
Amira iti spunea/arata inainte de a o pune la olita?

Nu!
De fiecare data cand facea ii explicam ca nu trebuie sa mai faca in scutec,ca trebuie sa mearga la olita,ca se murdareste si miroase...
O intrebam:"Unde e oala?La oala tre sa facem pipi/kk" Si ea mi-o arata:"ioti"
Oricat i-am vorbit si explicat,pana n-am lasat-o fara scutec,sa constientizeze cum e cand ii vine sa faca si apoi sa-i curga pe picioare n-a cerut oala.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui popbianca
mariussimiuc..ce fain ca fiica poate si stie...a trecut si de noapte cu brio..FELICITARI!..noua vremea asta capricioasa ne cam dat programul peste cap....nu o pot lasa mai multe zile consecutiv fara scutec...cand e cald , cand e frig...

Multumim!
Da' scutecul il pui sa-i tina de cald?

Miha si comorile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80
Ma gandesc din ce in ce mai serios ca de vina e cartoful. Matei adora cartofii si in fiecare ciorbita sau mancarica pun cate unul.

Eu stiu de cartof ca ajuta la constipatie,pentru ca fermenteaza. Mai ales in combinatie cu dovlecelul.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam fetele :)

Multumesc de raspunsurile cu olita :) Miha, m-am linistit atunci, desi nu neaparat pozitiv, ca faza cu fundul gol si cursul pe picioare in jos nu imi place

Alina, intarcatul la mine a fost asa: dimineata am scos prima data suptul, a plins vreo 3 dimineti dar apoi s-a obisnuit si nu a mai fost problema. La prinz am avut noroc ca am avut niste cursuri in week-end de dimineata pina seara, si nu am fost in perioada aia, apoi luni am avut clienti si iar nu am fost acasa. A patra zi cind am fost acasa am reusit sa il adorm pur si simplu stind in bratele mele. Asta a fost mai simplu decit ma asteptam.
Acum sa vad cum o sa fie seara si noaptea, ma gindesc sa scot masa de noapte prima data dar mai stau o saptamina cred :)
Pussi, te admir, mie mi-e mult citeodata doar al meu pui, de doi zic ca e foarte greu iar la trei nici nu ma mai gindesc

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Apropo de gradinita/cresa, pentru mine varianta ideala pentru Joshua arata cam asa: sta cu bona pina prin vara anul viitor, cind o sa incep sa il duc cite o zi sau doua la gradinita, cite 4 ore, si apoi cam de pe la 3 ani sa il duc pina la prinz si apoi bona dupa-masa. Oricum, dupa prinz maninca si apoi somn, nu mai au nu stiu ce activitati din cite am vazut eu.
De tipul de gradinita, ma tenteaza foarte mult waldorf doar ca e tare departe de noi, si mai am in vizor o gradi particulara care e mai aproape. Dar la asta ma mai gindesc.
BB,
Si daca tot ati intrebat de poze, am mai adaugat poze noi :)
Sunt in linkul de la semnatura, folderul Joshua, de la pagina 17 incolo.

------------------------

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pufulet74
Multumesc de raspunsurile cu olita :) Miha, m-am linistit atunci, desi nu neaparat pozitiv, ca faza cu fundul gol si cursul pe picioare in jos nu imi place

Noi asa am reusit.Poate voi o sa aveti alta metoda care sa nu necesite curatat de covoare.

Miha si comorile

Mergi la inceput

Miha, sa nu crezi ca am zis-o avind vreo tendinta devalorizanta fata de voi, doamne fereste, dimpotriva, nu cred nici eu ca este vreo alta metoda si nici nu sunt eu mai inventiva, doar ca numa cind ma gindesc la idee imi trece tot cheful si zic no, mai asteptam o luna :)

------------------------

Mergi la inceput