Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

primiti cu cafeaua?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!

alina - nu stiu sa iti spun despre cresa, dar cum as proceda eu ... normal ca ii trebuie inainte o perioada de acomodare, nu poti sa o duci din start la program intreg. Cel putin aici asa e .... o sapt. la inceput sta si mama si copilul, in aceeasi incapere cu copiii, sapt. urmatoare mama sta pe hol sau alta incapare amenajata pt. parinti, langa cea a copiilor, in caz ca trebuie sa intervina, sa fie in preajma. Cealalta sapt. mama iese din institutie pt. o ora, doua, depinde ... iar alta sapt. program redus (pana la 12) si abia apoi program intreg. Nu e cazul deocamdata la mine, ca nu o dau la cresa, dar ma gandesc totusi la gradinita cum o fi si prevad ca nu o sa fie asa usoara acomodarea. Dar pana atunci mai e ...

bb - eu din toate variantele alea as alege sa stea cu buni ... mai ales ca va intelegeti bine, e o persoana de incredere maxima .. iar daca tu te gandesti la socializare de vrei cresa, eu spun ca poate astepta pana la gradinita. Si acolo tot socializare e. Eu asa as face.

Ma duc sa o vad pe MAriuca in vacanta .. sa citesc pe blog adica ...

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am vazut! Frumos v-ati mai distrat, iar MAria la apa, fantanile alea e super fericita, se vede!!!

Am uitat, scuze ... andreea, multumesc de cafea . Cum e pana la ruma, cu ochi au ba????

ratusca din viata mea - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2

Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Legat de cresa pot sa va spun ca sunt fete in parc care au copii la cresa de stat si sunt f multumite.
De saptamana viitoare o sa mearga si Maria la gradi in fiecare zi sa vedem cum se obisnuieste,merge de acum pana pe 15 iulie ca inca mai sunt copii si sa aiba antrenament pentru la toamna cand incepe pe bune

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!

Alina, si eu cred ca va trebui sa existe o perioada de acomodare la cresa. Nepoata mea a mers la cresa (la program scurt) de la 1.5 ani, a fost foarte bine. Eva va ramane cu bona din toamna, eu, probabil, ma intorc in noiembrie la servici, dar bona va veni din septembrie.

Anca, da' Mariuca are un avantaj! Bunica nu lucreaza chiar la gradi?

Petro, pana la urma, veniti voi, fetele, cu avionul si tati cu masina? Ufff, complicat tare! Noi avem prieteni f buni, pe care nu i-am vazut de vreo 2-3 ani si in Spania si in Italia, si invitatii pentru vara asta in ambele tari. Nu cred ca putem merge cu masina pana acolo, cu avionul da, dar cum ne descurcam p-acolo fara masina? asa ca....poate la anu' :(

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

noi din 06.07 incepem cresa, cu pauza in august, eu nu prea imi fac probleme cu acomodarea, sper nu sa fiu prea optimista, dar Tustele stau singure, fara mine daca sunt amandoua.... primele 3 sapt. cu program pana la 12, voi sta acolo cant v-a fi nevoie....

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

cu constipatia, eu va zic din nou: granini porto 150 ml+ 30 ml de succ de lamaie... Ana a fost constipata la mare si o ospatarita mi-a zis sa-i dau.. efectul in maxim 30 minute.

si.... mai am o fetita, de alaltaieri.... e a unor prieteni si nu au cu cine s-o lase.... asa ca experimentez sa vad cum e cu tripleti

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adra intr-adevar buni o s afie acolo
Pussi si merge treaba cu 3?Am incercat granini si nimic.Trebuie sa il bea pe tot odata?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

Mergi la inceput

ancaD da, tot odata! Parerea mea e ca nu conteaza 100% alimentatia cat organismul... ale mele manaca aceeasi mancare, Ana prefera branzeturile, fructele si supele/ciorbele si ea e cea constipata.
bb la mine, e cazul meu, daca as avea posibilitatea sa aleg buni-cresa, as alege tot cresa. Buni mi-a zis clar ca eu sunt responsabila cu educatia lor, ea a fost cu a mea, si ca ea le face toate poftele. Prin urmare cand Tustele sunt la sat pot face orice: au scris cu carioca pe masina(auto) si nu le-a zis nimeni nimic, daca nu mananca ce este le face imediat o clatita, paine cu ou....Asa ca prefer cresa sau eu singura cu ele si cu regulile mele(bune sau rele incer sa le cres cat pot eu de bine)

Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Neata!

Vin sa-mi dau si eu cu parerea despre crese/gradi/bone/bunici.
Pt ca voi naste in septembrie am decis ca Matei sa mai stea cu noi acasa pana la 3 ani (cand il voi da la gradi; ramane de vazut daca va fi de stat sau particulara, in functie de bugetul de atunci). Eu nu-mi fac probleme cu socializarea. Matei iese de 2 ori pe zi afara si sta numai intre copii.

BB, eu as lasa-o pe Iasmi cu buni (in care stiu ca ai incredere totala) pana la 3 anisori. Au tot timpul si de gradi si de scoala. Pe Matei al meu nu l-as lasa cu parintii mei pentru ca eu nu am asa mare incredere in ei (caz aproape identic cu al lui Pussi: dulciuri la greu inainte de masa, lasat copilul sa faca absolut orice etc). daca m-as fi intors la serviciu la 2 anisori ai lui, l-as fi inscris la o gradi particulara.

Anca, de dimineata i-am dat o lingurita cu miere si multa apa. Astept sa vad daca s-a intamplat minunea in parc (unde se afala acum cu tatal meu). Ma gandeam sa incerc si cu o linguita de ulei de masline pe stomacul gol. Te anunt daca obtin ceva rezultate.

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 28+

Mergi la inceput