Ce mai e si asta??????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Tzuni, noi am eliminat editarile acum cateva luni si a iesit confuzie generala la topicurile de odisee sau de mamici.
Oricum acum stim unde sunt problemele - sa vedem ce spun moderatorii si ce idei au ei si dupa asta cautam iar o solutie.

e buna ideea cu un numar de mesaje limitat pe zi.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

e buna ideea cu un numar de mesaje limitat pe zi.

Si mesajele mai vechi de"n" luni sa nu mai poata fi editate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

corect - anda - sa poti edita in 3 zile dar nu dupa.

(acum plec la somn, si am si un roman de citit - si am si inceput sa port ochelari de citit si abia astept - va pup)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io cand am vazut multimea de editari, m-am gandit ca poate isi schimba/sterg semnatura; ca poate or fi avut poze la semnatura si nu (mai) vor sa fie identificate, nu neaparat ca-si sterg sau editeaza mesajele. sunt convinsa ca au motive intemeiate sa-si editeze mesajele si ma bucur ca au posibilitatea. eventual puteau anuntza administratia, zic si io.

io nu prea folosesc butonul edit, da' nu mi-ar place sa-mi fie luat :)

pe voi chiar va deranjeaza cand cineva isi editeaza mesajele dupa o buuna bucata de timp? io nu prea caut la arhiva, doar la bucatarie si daca n-as gasi reteta acolo din motive de editare, as cauta in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liliana82 spune:

Eu sunt pentru limitarea editarii. Editarea e un lucru iar stergerea e altceva.. Deci cred ca ar trebui scoasa optiunea de stergere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Adela,lasind la o parte chaosul pe care l-a creat respectivul user la subforumul cu pricina,nu a facut altceva decit sa atraga mai mult atentzia!Asa cum am mai spus ,putea foarte bine sa semnaleze administratorul si se rezolva!

Dar asa...

Eu drept sa-tzi spun n-am intzeles niciodata logica cautarii in arhive si a editarii raspunsurilor!dar...stii tu ,fiecare cu pasarica lui!Edit ar trebui (dupa mine)sa fie butonul care sa ma ajute sa-mi corectez o serie de greseli pe acre le observ mai apoi!Nu sa-mi sterg mesaje(mai ales in timpul unui conflict forumistic este foarte des practicat)astfel incit nimeni nu mai stie sau intzelege ce a fost acolo!

Ma rog,situatzia asta a deranjat mai multzi membri asa ca ...daca nu scriam eu,o facea altul!Desi aici mai sunt subiecte cu editarea!

dana

Mergi la inceput