Ce mai e si asta??????
observ ca de vreo doua seri doua useritze isi reediteaza cu ardoare mesajele,aducind in atualitate subiecte la care nu s-au mai scris de un an sau poate si mai mult?
Mi-ar putea si mie explica cineva pe intzelesul meuce se vrea sa insemne asta?
daca intrati in acest moment la "in unul sau doi mergem mai departe"vetzi vedea userul ce "bintuie"de ceva noptzi in editarea mesajelor!
mey este super enervant zau asa,sa vezi pe o pagina de forum acelasi user la toate subiectele!
ma rog lasind partea cu nervii la o parte,imi puetzi spune si mie de ce?Cu ce scop?
Dana
Raspunsuri
marius spune:
Am preluat problema. Vom vedea de ce. Deocamdata am oprit (sper) aiureala asta.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
abramburika spune:
Pai nu e nici un secret, se observa de la o posta ... e vorba de oocristina si emilia_m ... o fi si asta vreo tactica sa iasa de la naftalina respectivele uzerite ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic.
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andacos observ ca de vreo doua seri doua useritze isi reediteaza cu ardoare mesajele,aducind in atualitate subiecte la care nu s-au mai scris de un an sau poate si mai mult? Mi-ar putea si mie explica cineva pe intzelesul meuce se vrea sa insemne asta? daca intrati in acest moment la "in unul sau doi mergem mai departe"vetzi vedea userul ce "bintuie"de ceva noptzi in editarea mesajelor! mey este super enervant zau asa,sa vezi pe o pagina de forum acelasi user la toate subiectele! ma rog lasind partea cu nervii la o parte,imi puetzi spune si mie de ce?Cu ce scop? Dana |
am observat si eu asta.....
poate ca persoana in cauza are ceva probleme in familie si vrea sa-si stearga urmele... cine stie.
a mai fost un caz, anul trecut, avea un subiect la "in unul sau doi" si aflase sotul ca scria pe forum, din cate imi amintesc a rugat moderatorii sa-i stearga subiectul. mie chiar mi-e dor de acea fata/doamna, as vrea sa stiu ce mai face....
(nu-i pot da nikul aici, sorry)
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andacos spune:
citat din mesajul lui abramburika Pai nu e nici un secret, se observa de la o posta ... e vorba de oocristina si emilia_m ... o fi si asta vreo tactica sa iasa de la naftalina respectivele uzerite ... Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
Uite ca abramburika fu mai directa decit mine!
Kariguld,puteau foarte bine sa ia legatura cu administratorul forumului sau cu moderatorii si cu sigurantza s-ar fi gasit o rezolvare!
La "In unu sau doi..." e un chaos total momentan!
Culmea e...ca amindoua au acelasi oras de provenientza!!!!!
Sa fie si asta oare un indiciu?
Dana
si tot eu!Ca mie acum imi sar mai mult in ochi decit pina acum repectivele persoane!
deci daca voiau ...anonimat,n-au gasit tocmai modalitatea potrivita!
desprecopii spune:
anda, asa e, de fiecare data cand sunt probleme de confindentialitate, noi suntem intelegatori si le ajutam sa isi stearga mesaje sau sa isi schimbe nickul - nu imi place insa atunci cand se ciopartesc mesaje asa.
multumesc pentru atentionare anda
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
abramburika spune:
Nu-i acelasi oras ... emilia_m e din Bucuresti, iar oocristina din Iasi ...
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
andacos spune:
citat din mesajul lui desprecopii anda, asa e, de fiecare data cand sunt probleme de confindentialitate, noi suntem intelegatori si le ajutam sa isi stearga mesaje sau sa isi schimbe nickul - nu imi place insa atunci cand se ciopartesc mesaje asa. multumesc pentru atentionare anda Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
La subiectul mai sus mentzionat sunt doua pagini la care ultima "postare" apartzine lui oocristina!
Si nu numai la "In unul sau doi..."si la alte subforumuri e la fel!dar acolo e...jale!
Eu inclin sa cred ca cele doua sunt de fapt...una si aceasi perosoana!
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui abramburika Nu-i acelasi oras ... emilia_m e din Bucuresti, iar oocristina din Iasi ... Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
Mey..eu cind m-am uitaterau amindoua din Iasi!
Dana
hai ca editez si eusa spun ca de`...batrinetzeaoi fi vazut eu gresit!
abramburika spune:
Hhahahahaaa ... inseamna ca te-a citit si a schimbat domiciliul virtual. Asa ca, esti luata in colimator, dana !