Ce mai e si asta??????
Raspunsuri - Pagina 2
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui abramburika Hhahahahaaa ... inseamna ca te-a citit si a schimbat domiciliul virtual. Asa ca, esti luata in colimator, dana ! Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2 Nu zic mereu ceea ce gandesc, dar gandesc mereu ceea ce zic. |
Da,da!Cu sigurantza!
Itzi dai seama ce teama forumistica ma cuprinde!
Pueril,zau asa!(de actziunea lor vorbesc)
Dana
Fomalhauti spune:
Chiar ma gandeam sa deschid si eu un subiect, aici, la "tehnice", despre "editare" in general.
Parerea mea este ca aceasta optiune, "editarea", ar trebui sa dispara. In viata de zi cu zi nu avem aceasta optiune. Adica "ti-a zburat porumbelul", ei, asta e...Poti reveni, in viata reala, ca si in virtual cu un nou mesaj "Imi pare rau, eram nervoasa..." sau "Am inteles gresit."
Cu "edit", care permite si stergerea, cineva poate sa faca sa dispara sau sa se schimbe complet un mesaj care a schimbat cursul unei discutii, care a provocat un scandal. Poate altcineva a raspuns urat unui mesaj mai urat si, daca primul mesaj dispare sau se schimba....poate sa-l schimbe si celalalt si....nu mai pricepem nimic din discutie.
Mi s-a intamplat sa deschid un subiect si sa fie sters primul mesaj, subiectul incepea cu comentarii....la nimic.
Pana la urma mi se pare ca ne putem asuma nervii, o vorba mai putin frumoasa...asa cum o facem in viata de zi cu zi. Sau chiar cu mai multa usurinta, doar suntem in "virtual"...
desprecopii spune:
Fomal - iara o sa ne gandim la o solutie.
Eu uneori ma trezesc ca edit titluri scrise gresit sau alte greseli care imi sar in ochi la unele topicuri - insa e adevarat - ca fiecare trebuie sa isi asume ce scrie si ce spune. E o chestiune de maturitate. Am mai incercat sa facem noi niste modificari pe aceasta tema insa nu au fost bine primite - acum o sa ne gandim la o alta solutie.
Apreciem critica constructiva.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Tzuni spune:
Apropo, Mirela, cum ramane cu sectiunea "Animalutze", unde pe mine m-ai trimis cu matza la Mica Publicitate si altele fac trafic intens de matze si caini pe prima pagina, nestingherite... Sau ai ceva cu matza mea?
desprecopii spune:
Tzuni m-am uitat asta seara pe acel forum si mi-am pus mainile in cap. Urmeaza sa ducem multe topicuri la container. Asta e, cand am vazut ceva, am actionat eu insa e multa dezordine acolo - o sa ne organizam mai bine de acum.
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni Apropo, Mirela, cum ramane cu sectiunea "Animalutze", unde pe mine m-ai trimis cu matza la Mica Publicitate si altele fac trafic intens de matze si caini pe prima pagina, nestingherite... Sau ai ceva cu matza mea? |
asta -i din categoria"fiecare cu ce-l doare"???
Eu in naivitatea mea consider ca acel butoneste pentru corectarea greselilor!Dar uite ca "viatza bate filmul"sau "forumul bate filmul"!
Dana
Tzuni spune:
Ca sa fiu si on-toppic: mie mi se pare fascinant cum oocristina si emilia_m emit pareri la fiecare subiect. Se pricep la toate subiectele/problemele.
columbiana spune:
eu indraznesc sa sper ca nu se va opri editarea, pentru ca este totusi un forum si nu o instanta suprema (pina si acolo ai dreptul sa reformulezi, sa-ti revizuiesti orice declaratie); cred ca unii-l confundam cu viata, virtualul si-l luam prea in serios;
uneori se scriu la nervi mesaje, replici; tocmai aceasta editare permite un moment de reflexie, de retragere a unui mesaj si aplanare a unui viitor conflict;
se fac greseli de typo sau gramatica si e aiurea sa nu le mai poti edita;
se strecoara din mers detalii personale intr-o discutie pe care le regreti imediat si le corectezi;
vorbim totusi de un forum,
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
desprecopii spune:
Ana, ai dreptate - dar uite ca se pot intampla si lucruri neplacute.
Tzuni spune:
Limitati numarul de editari pe zi. Sa nu editzei 50 de mesaje din care 30 de-acu 5 ani....